Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα εχω ενα προβλημα, οταν μεταφερνω εργα η καποια μικρα επεισοδεια απο τον εσωτερικο στον εξωτερικο σκληρο δισκο (500gb Buffalo) αργει παρα πολυ να τα μεταφερει. Π.χ εωα επεισοδειο 350mb κανει περιπου μιση ωρα και οταν κοιταω με τι ταχυτητα γινεται η μεταφορα γραφει 500kb/sec. Μπορει καποιος να με βοηθησει?

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Αν υποθεσουμε οτι δεν εχει καποιο προβλημα ο εξωτερικος σκληρος με την τροφοδοσια ή την συνδεσμολογια του, τοτε μηπως ο σκληρος που εχει μεσα η θηκη του ειναι καποιος green, που ειναι αργοι γενικως, ανεξαρτητα απο την εταιρια?

Δημοσ.

Ποιο Η/Υ έχεις;;Έστω μητρική πες μας και το μοντέλο του buffalo πες μας και ποια windows έχεις.

Για αρχή τρέξε το Crystal Disk Info και δες τι λέει στο Διασύvδεση και στο Mετάδoση.

Δημοσ.

Αν υποθεσουμε οτι δεν εχει καποιο προβλημα ο εξωτερικος σκληρος με την τροφοδοσια ή την συνδεσμολογια του, τοτε μηπως ο σκληρος που εχει μεσα η θηκη του ειναι καποιος green, που ειναι αργοι γενικως, ανεξαρτητα απο την εταιρια?

Ναι αν τα υποθέσουμε αυτά δεν νομίζω να είναι αυτό που λες διότι στις αρχές τα μετέφερε πολύ γρήγορα. Πρόσφατα όμως άρχισε να το κάνει αυτό, να πω επίσης ότι τα αρχεία τα μεταφέρω για να τα βλέπω στοXbox

sent from his verysmartphone

Ποιο Η/Υ έχεις;;Έστω μητρική πες μας και το μοντέλο του buffalo πες μας και ποια windows έχεις.<br />Για αρχή τρέξε το Crystal Disk Info και δες τι λέει στο <b>Διασύvδεση</b> και στο <b>Mετάδoση</b>.

Η μητρική είναι asus p5k και το μοντέλο είναι hd-pv500u2. Windows7 64 bit.

Περασα το crystal disc info και γραφει αυτα.Ο εξωτερικος ειναι ο F αλλα γιατι τον αναγνωριζει ως samsung? 74cc4dd4.jpg

Δημοσ.

Επειδή η buffalo δεν βγάζει δικούς της δίσκους ^_^ έχει μέσα στην θήκη samsung.

Με usb τον έχεις συνδεδεμένο;

Αυτήν την στιγμή πάντως έχεις 23(το δεκαεξαδικό 17) τομείς που είναι σε ύποπτη κατάσταση για να γίνουν bad,ενδέχεται αυτό να προκαλεί το πρόβλημα, δυστυχώς θα πρέπει να αδειάσεις τον δίσκο και να του κάνεις low level format για να δεις μπας και φτιάξει(αν έχει εγγύηση τρέξε το πρόγραμμα της samsung και αν τον βγάλει προβληματικό βουρ πίσω).

Δημοσ.

Εγινε φιλε μου σευχαριστω θα το το κανω φορματ. Αν μπορεις να μου στειλεις καποιο λινκ για να βρω το προγραμμα να το κανω φορματ? Εγω ομως θελω να ειναι fat32 ωστε να παιζει σε xbox360, πως το κανω φορματ δηλαδη?

Ξέρεις, δοκίμασα στις πολιτικες του δίσκου να βάλω καλύτερες επιδόσεις και μετά δοκίμασα να μεταφέρω ένα έργο 500mb και το μετέφερε σε 10 δευτερόλεπτα και μετά το δεύτερο έργο έκανε ξανά τα ίδια.

Δημοσ.

Ακόμη και green να είναι , 500 kb/s δεν δικαιολογούνται... κανονικά ακόμη και οι green μπορούν ανετα να πιάσουν τα 30 mb/s που σηκώνει η usb2.

Δημοσ.

Ακόμη και green να είναι , 500 kb/s δεν δικαιολογούνται... κανονικά ακόμη και οι green μπορούν ανετα να πιάσουν τα 30 mb/s που σηκώνει η usb2.

Στις αρχές με 25 τα μετέφερε...

Τώρα το έβαλα να κάνει αυτόματη διόρθωση σφαλμάτων του συστήματος αρχείων και ανίχνευση και ανάκτηση κατεστραμμένων τομέων δίσκου. Μάλλον θα πάρει πολύ ώρα αλλα θα ενημερώσω μόλις τελειώσει. Επίσης αν αυτό δεν βοηθήσει θέλω να μου πείτε κάποιο πρόγραμμα για να κάνω φορματ σε fat32.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Ξέρεις, δοκίμασα στις πολιτικες του δίσκου να βάλω καλύτερες επιδόσεις και μετά δοκίμασα να μεταφέρω ένα έργο 500mb και το μετέφερε σε 10 δευτερόλεπτα και μετά το δεύτερο έργο έκανε ξανά τα ίδια.

Άρα όντως μπορεί να γράφει γρήγορα κανονικά και απλά να κολλάει όταν πέφτει στα χαλασμένα..

Hard Disk Sentinel θέλεις την πλήρη έκδοση για να κάνεις disk->Surface Test->Reinitialize disk surface (εύκολα βρίσκεται ^_^ ).

Μετά μπορείς απλά να τον κάνεις γρήγορο φορμάτ σε fat32 μέσα από τα windows,απλά δεξί κλικ και διαμόρφωση.

Τώρα το έβαλα να κάνει αυτόματη διόρθωση σφαλμάτων του συστήματος αρχείων και ανίχνευση και ανάκτηση κατεστραμμένων τομέων δίσκου. Μάλλον θα πάρει πολύ ώρα αλλα θα ενημερώσω μόλις τελειώσει. Επίσης αν αυτό δεν βοηθήσει θέλω να μου πείτε κάποιο πρόγραμμα για να κάνω φορματ σε fat32.

Αυτό είναι καθαρά και μόνο για τα αρχεία δεν φτιάχνει τον δίσκο.

Δημοσ.

Άρα όντως μπορεί να γράφει γρήγορα κανονικά και απλά να κολλάει όταν πέφτει στα χαλασμένα..

Hard Disk Sentinel θέλεις την πλήρη έκδοση για να κάνεις disk->Surface Test->Reinitialize disk surface (εύκολα βρίσκεται ^_^ ).

Μετά μπορείς απλά να τον κάνεις γρήγορο φορμάτ σε fat32 μέσα από τα windows,απλά δεξί κλικ και διαμόρφωση.

Αυτό είναι καθαρά και μόνο για τα αρχεία δεν φτιάχνει τον δίσκο.

Μονο για τα αρχεια? :confused: αρα τοση ωρα τζαμπα περιμενω.. θα το ακυρωσω ελπιζω να μην παθει τιποτα!

Εχω το tune up utilities, δεν κανει γιαυτην την δουλεια ε? Θα δοκιμασω το προγραμμα που λες. Μεσα απο τα windows δεν μπορεις να κανεις φορματ σε fat32 εαν ο σκληρος ειναι πανω απο 32gb γιαυτο ρωτησα για καποιο προγραμμα, βρηκα ενα swissknife και θα το δοκιμασω και αυτο. Το μονο προβλημα ειναι οτι εχω στον εξωτερικο 80gb τα οποια δεν θελω να σβηστουν, και για να τα μεταφερω τωρα στο Pc με 500kb/sec θα παρει αιωνες... :cry: :cry:

Πριν τον σκληρο τον εβαζα στην μπροστινη θυρα του Pc, τωρα τον δοκιμασ ακι τον εβαλα στις πισω θυρες και μεταφερνει πρωτα με 80mb και επειτα πεφτει μεχρι τα 30 περιπου, λετε να εφταιγε αυτο? Αλλα απο τοτε που το ειχα παρει παντα χρησιμοποιουσα τις μπροστινες θυρες και ολα πηγαιναν καλα. Τι να πω..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...