dimitris2006 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Η Samsung παραμένει στην πρώτη θέση των κατασκευαστών smartphones για το πρώτο τρίμηνο του έτους, σύμφωνα με την εταιρεία στατιστικών International Data Corporation. Η αναφορά πραγματοποιήθηκε σε παγκόσμια κλίμακα στις αποστολές συσκευών από τις εταιρείες στα ράφια των καταστημάτων, με τη Samsung να σημειώνει 42.2 εκατομμύρια κομμάτια. Σύμφωνα με την ίδια έρευνα η εταιρεία απέσπασε σημαντικό μερίδιο και στην αγορά, κατακτώντας το 29.1% ανάμεσα σε όλους τους κατασκευαστές. Τη δεύτερη θέση κατέχει η Apple με 35.1 εκατομμύρια αποστολές συσκευών smartphones και μερίδιο 24.2% στην αγορά της συγκεκριμένης κατηγορίας. “Ο ανταγωνισμός μεταξύ των Apple και Samsung παραμένει ιδιαίτερα δυνατός κατά τη διάρκεια του τελευταίου τριμήνου, καθώς και οι δύο εταιρείες σημείωσαν ανάπτυξη σε κομβικά σημεία” αναφέρει ο Ramon Lliamas, ένας από τους αναλυτές της IDC. “H Apple κυκλοφόρησε το 4S σε επιπρόσθετες αγορές, με την Κίνα να αποτελεί τη σημαντικότερη από αυτές, ενώ η Samsung είδε το Galaxy Note smartphone καθώς και άλλες συσκευές της σειράς Galaxy να γνωρίζουν μεγάλη επιτυχία στην αγορά". Αρκετά σημαντικό αποτελεί το γεγονός ότι η Samsung έχει εκτοπίσει τη Nokia από την πρώτη θέση, την οποία κρατούσε για πολλά χρόνια. Η HTC βαθμολογήθηκε στην πέμπτη θέση των κατασκευαστών συγκεντρώνοντας το 4.8% στην αγορά των smartphones. Οι Nokia και RIM σημείωσαν και οι δύο εταιρείες πτωτικές τάσεις, κατέχοντας πλέον ποσοστά 8.2% και 6.7% επί της αγοράς. Site: techradar.com
giorgoslouk Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Υπάρχει έστω και ένας άνθρωπος που περίμενε κάτι δαφορετικό;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Super Moderators Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 υπάρχουν σίγουρα άνθρωποι που δεν περίμεναν γενικά
giorgoslouk Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Για την sony ericsson ουτε καν λογος! Sony σκέτο. Με την Ericsson πήραν διαζύγιο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Super Moderators Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Sony σκέτο. Με την Ericsson πήραν διαζύγιο. για την ακρίβεια εξαγόρασε το μερίδιο της Ericsson στην κοινοπραξία "Sony Ericsson", δεν το λες και διαζύγιο λοιπόν...
bisbirikos Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Και πάλι η διαφορά τιμής των περισσότερων Samsung κινητών με τα αντίστοιχα της apple είναι διπλή η τριπλή. Τα πραγματικά πανάκριβα iPhone καταφέρνουν να πουλούν τρελλά. Μεγάλες πωλήσεις με τέτοιο κόστος κινητών καμία εταιρεία δεν μπορεί να το καταφέρει εκτός από την apple .
giorgoslouk Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Και πάλι η διαφορά τιμής των περισσότερων Samsung κινητών με τα αντίστοιχα της apple είναι διπλή η τριπλή. Τα πραγματικά πανάκριβα iPhone καταφέρνουν να πουλούν τρελλά. Μεγάλες πωλήσεις με τέτοιο κόστος κινητών καμία εταιρεία δεν μπορεί να το καταφέρει εκτός από την apple . Καλά ας μην ήταν τόσο πρόβατα οι πελάτες της Apple και θα σου έλεγα εγώ τι θα πουλούσαν. Αν όλοι οι αγοραστές σκέφτονταν πριν αγοράσουν τι προσφέρει το ένα προιόν και τι το άλλο και πόσο κοστίζουν η Apple δεν θα είχε ούτε το 50% των πωλήσεων.
mikeharitakis Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Καλά ας μην ήταν τόσο πρόβατα οι πελάτες της Apple και θα σου έλεγα εγώ τι θα πουλούσαν. Αν όλοι οι αγοραστές σκέφτονταν πριν αγοράσουν τι προσφέρει το ένα προιόν και τι το άλλο και πόσο κοστίζουν η Apple δεν θα είχε ούτε το 50% των πωλήσεων. αυτο ξαναπεστο...
bisbirikos Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 ' αυτο ξαναπεστο... Σε αυτό έχεις μεγάλο δίκιο και εγώ στην αρχή αντιστάθηκα στο iPhone. Το μάρκετινγκ έχει μεγάλη δύναμη. Το μόνο καλό είναι πως το app store του iPhone είναι μακρά καλύτερο του android. Έχει εφαρμογές που με έχουν δεσμεύσει με το iPhone. Η πειρατεία έχει επηρεάσει λιγότερο τα κινητά λόγω του κινδύνου ανεπιθύμιτων χρεώσεων. Τελικά οι τρίτοι κατασκευαστές λογισμικόυ δώσανε αξία στο iPhone. To ένα τρίτο περίπου των κερδών του iPhone προέρχονται από εφαρμογές στις οποίες η apple δεν έχει ανάμιξη. Αυτό και αν είναι μαγκιά. Όσοι έχουν το iPhone μόνο σαν κινητό για φιγούρα, είναι πραγματικά πρόβατα. Προσωπικά έχω το φτηνό iPod touch 8 GByte στο οποίο έχω κάνει jailbrake , δουλεύω το installous full και αποφεύγω τις χρεώσεις εφαρμογών. Είμαι πολύ ικανοποιημένος αλλά κουράστηκα να ψάχνω για free wifi και πριν λίγο καιρό υπέκυψα στο iPhone. Δεν το έχω πειράξει γιατί φοβάμαι μη πάνω καμιά λαχτάρα με τον λογαριασμό που θα έρθει σπίτι. Δοκιμάζω τις εφαρμογές στο iPod touch για αρκετό καιρό και τις αγοράζω στο iPhone. Το iPhone για να είναι ειλικρινής έχει πολυ καλη κατασκευή από την άλλη παραμένει για χρόνια απαράδεκτα ακριβό. Θα μπορούσαν να βγάλουν μία έκδοση με λιγότερες δυνατότητες και καλύτερη τιμη. Επιμένουν να το κρατούν ελιτιστικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα