papajohnnnn Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Καλημερα σας!Εχω ενα προβλημα με το true blue.Eβαλα το τελευταιο update του true blue την εκδοση 2.61.Oταν κλεινω την κονσολα και παω να την ανοιξω μετα απο λιγο,η κονσολα δεν μπουταρει αλλα παγωνει.Μπουταρει ομως μετα απο πολλα ανοιξε-κλεισε!Εψαξα λιγο στο ιντερνετ και ειδα οτι εχουν κι αλλοι αυτο το προβλημα.Γνωριζει καποιος πως διορθωνεται το προβλημα?Εχει καποιος αστιστοιχο προβλημα?
guardianx71 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Μήπως έχεις περάσει react psn και είχες αλλάξει το .vsh αρχείο? Αν ναι απεγκατέστησε το react , ξανα εγκατέστησε το TB CFW v2 , και μετά ξαναπέρνα το react χωρίς το .vsh αρχείο
papajohnnnn Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Φιλε επειδη δεν γνωριζω απο αυτα να σου πω τι εκανα.Ειχα αλλαξει σκληρο δισκο κι εβαλα την official 3.55.Μετα εβαλα το cfw του true blue και μετα περασα το update 2.61.Μετα απο αυτα η κονσολα καμια φορα δεν μπουταρει. Μήπως έχεις περάσει react psn και είχες αλλάξει το .vsh αρχείο? Αν ναι απεγκατέστησε το react , ξανα εγκατέστησε το TB CFW v2 , και μετά ξαναπέρνα το react χωρίς το .vsh αρχείο Γνωριζεις μηπως πως θα το κανω αυτο?
guardianx71 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Εγώ το 2.61 δεν το πέρασα ακόμη , αλλά αυτό το πρόβλημα που λες , υποτίθετε ότι προκύπτει μόνο λόγω third party εφαρμογών όπως το reactpsn . Γιαυτό και ενώ είχαν βγάλει το 2.6 το απέσυραν και έβγαλαν το 2.61 , που δεν θέλει να περάσεις το αλλαγμένο .vsh για το react.Δοκίμασε να ξαναπεράσεις το TB cfw v2 μέσω recovery mode
papajohnnnn Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Tο εκανα,αλλα και παλι τα ιδια.Μονο με το update το κανει αυτο.Δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται!
guardianx71 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Μήπως έχεις κανένα spoofer? Το update το έκανες ξεκινόντας το ps3 ΧΩΡΙΣ το true blue και το έβαλες όταν στο ζήτησε? Το ΤΒ το έχεις στην αριστερή usb? Στο system info τί σου λέει?
papajohnnnn Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Στο system info λεει 4.11,true blue 2,61.Το εχω στην δεξια usb.Nαι χωρις το true blue.μονο οταν το ζητησε
guardianx71 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Τί να σου πώ φίλε μου. Αν δεν έχεις καμιά άλλη εφαρμογή περασμένη , τότε δεν θα έπρεπε να έχεις προβλήματα. Να υποθέσω ότι χωρίς το στικάκι ξεκινάει κανονικά? Ώπα , τώρα είδα που ρωτάς πώς βγαίνει το react ? το έχεις περασμένο τελικά?
papajohnnnn Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Και χωρις το true blue.Παλι δεν ξεκιναει καμια φορα!.Δεν καταλαβαινω.Απο τοτε που εβαλα το update μου εμφανισε προβλημα Το multiman εχω και το load last game Δεν ξερω αν το χω.γι αυτο σε ρωτησα
guardianx71 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Κανονικά χωρίς το true blue δεν θα έπρεπε να έχεις πρόβλημα. Θα σου πρότεινα να τσεκάρεις τον δίσκο σου. Αφού τον έβαλες τον καινούριο τον έκανες format στο ps3?
papajohnnnn Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Ναι τον εκανα σε fat32.Ειναι ολοκαινουργιος.Μονο με το update του true blue το κανει αυτο.Mε το official 3.55 μια χαρα εκλεινει και ανοιγε η κονσολα χωρις προβλημα.Ο Περιεργο...!
papajohnnnn Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Χωρις το true blue λεει 3.55.Με το true blue λεει 4.11,true blue 2,61.Aυτο ειναι spoof?
guardianx71 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Αυτο το spoof είναι κανονικό . Μπήκε με το 2.61 του ΤΒ. Δεν φαίνεται να έχεις άλλο spoof. Εκτός και αν είχες περάσει πιο παλιά κάνα Rebug spoofer , οπότε δεν ξέρω αν υπάρχει αλλα δεν φαίνεται
mtzs Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Εγω εχω 2.61 και μου λειτουργει μια χαρα Λοιπον τι θα εκανα εγω 1. OFW 3.55 μεσω recovery mode 2. ΚΜΕΑW 3.55 μεσω recovery και μενω εκει 1-2 μερες να δω τι ανταποκριση εχει το ΠΣ3 και αν τρωει κολληματα αν τρωει κολλημα ειναι προβλημα σκληρου μαλλον η κατι αλλο. Αν δουλευει μια χαρα με KMEAW τοτε 3. TB CFW v2 μεσω recovery mode παντα, και φυσικα ξανα εγκατασταση το ΤΒ 2.61 update στο donlge Κανε αυτα και πες μας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα