Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλή σας μέρα

μέχρι κάποια στιγμή το pc έκλεινε σύμφωνα με τις ρυθμίσεις που του έχω στις ρυθμίσεις ενέργειας.

τώρα δεν κλείνει

καμία ιδέα ;

Δημοσ.

Εννοείς δεν κλείνει σύμφωνα με τις ρυθμίσεις ή δεν κλείνει καθόλου;

Αν απλά το pc δεν ακολουθεί τις ρυθμίσεις σου, ρίξε μια ματιά στη χωρητικότητα του σκληρού δίσκου. Συνήθως οι ρυθμίσεις αυτές, δεσμεύουν περίπου 1gb στο hdd και αν αναλογιστείς πως ενδεχομένως να έχεις μαζέψει και πολλά σημεία επαναφοράς, τότε γίνεται εύκολα αντιληπτό πως δεν έχεις πλέον χώρο για να αποθηκεύσει και να κλείσει ο υπολογιστής.

Ίσως χρειαστεί να σβήσεις μερικά(το πολύ μέχρι το τελευταίο). Σε κάθε περίπτωση, άδειασε το σύστημά σου απο άχρηστα αρχεία με το ccleaner.

Δημοσ.

τερματισμό κάνει κανονικά

απλά αν τον αφήσω χωρίς να τρέχει τίποτα δεν μπαίνει σε αναμονή και μετά σε αδρανοποίηση όπως έμπαινε τόσο καιρό..

η οθόνη κλείνει κανονικά

από χώρο στο δίσκο έχω άπλετο

Δημοσ.

Σε αυτή τη περίπτωση δεν ξέρω τί μπορεί να φταίει :(

Όμως μια ιδέα που μου 'ρχεται, είναι να ελέγξεις τί διεργασίες κάνει ο υπολογιστής την ώρα που κλείνει η οθόνη... ίσως κάποια να μπλοκάρει τη διαδικασία.

Υ.Γ. Πόσο μάλλον αν βρεθεί καμία περίεργη διεργασία που να "φωνάζει" για ίωση του pc :fear:

Δημοσ.

Κάποιο πρόγραμμα που έβαλες τελευταία, ενδέχεται να έχει πειράξει της ρυθμίσεις σου .... και να κρατάει τον υπολογιστή σου όπως επιθυμεί.

Ακόμα και αν δεν φαίνονται πειραγμένες οι ρυθμίσεις ενέργειας .

Για ψαχτώ λίγο .....

Δημοσ.

επειδη μου ετυχε κ εμενα κατι αντιστοιχο τωρα τελευταια.

κανε reset τις ρυθμισεις που ειχες για αναμονη και αδρανοποιηση(το προφιλ δλδ)και περασε παλι τον επιθυμητο χρονο που ειχες.

Εμενα ετσι λυθηκε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...