giannhs13 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Καλημερα σε ολους σας.... Ηθελα να σας ρωτησω κατι.. εχω το sonny ericsson xperia x8 χτες το βραδυ με κσεφορτισε και για να εχω κινητο εβγαλα την καρτα sim και την εβαλα σε ενα αλλο κινητο για να εχς κινητο επειδη δεν ειχε καθολου μπαταρια το sonny ericsson xperia x8..Το αφησα σχεδον 2 ωρες να φορτισει και μολις φορτισε πληρως (μπαταρια εγραφε 100%) εβγαλα την καρτα sim απο το παλιο μου κινητο για να την βαλω στο sonny ericsson xperia x8...Μολις την εβαλα μεσα σε 1 λεπτο και το ανοιξα η μπαταρια πηγε στο 80% μεσα σε 1 λεπτο..το κινητο ειναι 6 μηνων..Θελω να σας ρωτησω λετε να εχω προβλημα με την μπαταρια???? το εχει κανεις αλλος αυτο το προβλημα??? Και μια αλλη διαπιστωση στο κινητο αυτο εχω διαπιστωσει οτι τρωει ποιο πολυ μπαταρια οταν το εχω κλειστο παρα οταν το εχω ανοιχτο .. Πως γινετε αυτο??? Λετε να παρω καινουρια μπαταρια??????
panos- Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 οταν το κλεινεις τρωει ελαχιστη ενεργεια.. η μπαταρια τωρα, εχεις ενεργοποιημενο συνεχως wifi bt gps 3g γιατι κ αυτα τρωνε μπαταρια..
poulinos Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 επισης αναλογως ποσες φορτισεις του εχεις κανει και καθε ποτε το γεμιζεις κτλ μπορει να εχουν ριξει την μπαταρια γενικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα