Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ωραίο, αλλα πρέπει να τον εχεις τον rainbow table. Φανταζομαι δεν υπαρχει δωρεαν υπηρεσια που στους παρέχει ετοιμους. Στην σχολή εχουμε δει το Cain&Abel για την παραγωγή τετοιων πινακων, αλλα δεν θυμαμαι αν μπορεις να το χρησιμοποιησεις και για να σπασεις τα hashes. Φυσικά θελουν πολύ χρονο για να κατασκευαστούν ακόμα και για λίγα/μικρά κλειδιά.

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εννοείται πως υπάρχουν δωρεάν όπως προαναφέρθηκε.Το κυρίως πρόβλημα με τους rainbow tables είναι οτι θέλουν ΠΟΛΥ!!! χώρο στον δίσκο. 2ΤΒ κουτσά στραβά τα κατεβάζεις (μπορεί να κάνεις ένα μήνα αλλά θα κατέβουν). Το θέμα είναι που θα τα βάλεις :P

Δημοσ.

ότι ξέρετε σχετικό θα με βοηθούσε πολύ... έχω βρει ένα πρόγραμμα στο internet που λέει ότι επαναφέρει τους κωδικούς αυτούς αλλα είναι ακριβό για εμενα (κάπου στα 30 κοστίζει)

ελπίζω κάποιος με γνώσεις να ασχοληθεί- googlarei λίγο και να με βοηθήσει είναι πραγματικά μεγάλη ανάγκη να αποκτήσω πρόσβαση στο παλιό μου λογαριασμό...

Τόσο μεγάλη ανάγκη που δε σου περισσεύουν 30; Not convinced.

Δημοσ.

μήπως προσπαθεις να βρεις τροπο να μπεις σε λογαριασμο που δεν ειναι δικος σου ?

:devil: :devil:

πέρα από την πλάκα, oχι δεν μπορείς να το σπάσεις παρά μόνο με brute force μέθοδο, η οποία χρειάζεται μήνες σε αρκετά καλό μηχάνημα (με τα τωρινά δεδομένα) για ένα "normal" κωδικό 6 χαρακτήρων.

Φυσικά είναι δικός μου κωδικός αφού είναι στον υπολογιστή μου αποθηκευμένος.... (εξάλλου αν ήταν αλλουνού password (= το ξέρει το pass άρα κάνει log in επιτυχημένα) θα έβαζα ένα keylogger και θα τελειωνε η υπόθεση....)

και δεν θέλω να σπάσω τον κωδικό οποτε το brute force δεν έχει εφαρμογή...(άσε που νομίζω οτι δεν γίνεται καν γιατί θα αποσυνδέεται μετά από X αποτυχημένες προσπάθειες)

θέλω να ΑΝΑΚΤΗΣΩ τον κωδικό μου που ξέρω ότι είναι "κρυμμένος" μέσα στο αρχείο το οποιο ανάφερα στην αρχή του topic ή εστω το mail.

Τόσο μεγάλη ανάγκη που δε σου περισσεύουν 30; Not convinced.

Η ανάγκη είναι μεγάλη αλλα δεν είναι επαγγελματική ανάγκη και εγώ δεν είμαι πλούσιος (Αν ενδιαφέρεται κάποιος να το αγοράσουμε και να μοιραστούμε τα έξοδα είμαι μέσα)

========================================================================================

Τέλος νομίζω σίγουρα -με τις κατάλληλες γνώσεις- να υπάρχει ευκολότερος τρόπος από την στιγμή που υπάρχει πρόγραμμα των ~30 euro που κάνει αυτή την δουλειά..

αλήθεια προσπάθησε κανεις να δει αυτά τα αρχεία για τα οποια μίλησα στο topic? (έδωσα και τις διαδρομές) και να ψάξει μήπως μπορεί να βρει το password του η το mail του?

από την στιγμή που ήδη ξέρει το password του είναι πολύ πιο εύκολο να το "μαντέψει" η να το αλλάξει λίγο και να δει πως αλλάζουν τα δεδομένα στο αρχείο..

πχ αν το pass: "12345" βγάζει κάτι τέτοιο: @#$@#$@#$

τότε αν αλλάξει το pass του σε : "12344" το αρχείο θα βγάζει κάτι τέτοιο: @#$@#$@@@##

καλά τώρα αυτό πολύ πολύ γενική ιδέα δεν πατάει κάπου συγκεκριμένα αλλα καταλαβαίνετε τι λέω... κάντε το κόπο να με βοηθήσετε και απασχοληθείτε λίγο όσοι ξέρετε θα είναι ενδιαφέρουσα ασχολία και για εσάς πιστεύω...

σας ευχαριστώ εκ των προτερων.

Δημοσ.

Το κοιταξα το αρχείο μου, δεν ξερω το hash στο credentials τι ειναι, αλλα να ξερεις οτι στα hash και κατι μικρο να αλλαξεις αλλαζει όλο, για παράδειγμα:

Το md5 της λέξης hash ειναι 0800fc577294c34e0b28ad2839435945

ενώ της Hash fae8a9257e154175da4193dbf6552ef6

Βλεπεις δηλαδή οτι ολα τα ψηφια ειναι διαφορετικά.

Στο google βρήκα το εξής για το Skype:

If user has set the 'Remember password' option then this MD5 hash is encrypted using AES-256 & SHA-1 algorithms and finally saved (http://securityxploded.com/passwordsecrets.php#Skype)

Οπότε ειναι μαλλον αδύνατο να το βρεις...

Δημοσ.

Στο ίδιο link που παραθέτεις έχει ένα άλλο link που σε στέλνει στο πρόγραμμα που κάνει 30 euro και σου βρίσκει τον κωδικό.... grrrr στο τσαφ είμαι να χρεώσω την πιστωτική μου... α ρε καταραμένη κρίση :P

εγω βρήκα αυτο: http://blog.reactive-software.com/skype-password-recovery/

αναφέρομαι στο πρώτο σχόλιο που μιλάει για την ανάκτηση του email

Δημοσ.

Το προγραμματάκι που αναφέρεις δεν κάνει κάτι διαφορετικό από brute-force και dictionary attack. Κάτι που μπορείς να το κάνεις και με δωρεάν προγράμματα. (Ίσως να υπάρχει και κάτι που να τρέχει σε cuda ώστε να είναι πιο γρήγορο).

Το μόνο πρόβλημα που βλέπω είναι οτι θα πρέπει να κάνεις 2-3 επιθέσεις μιας και είναι hashed και μετά κρυπτογραφιμένο με AES και SHA-1. Κάτι που σημαίνει κλάψτα Χαλάλαμπε, ειδικά αν ο κωδικός σου είναι πάνω από 4-5 ψηφία. Η όλη διαδικασία μπορεί να σου πάρει μέρες ίσως και μήνες ακόμα και για κωδικό 5-6 ψηφίων.

Οπότε και να αγοράσεις το προγραμματάκι που αναφέρεις, δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι. Πάλι θα αργήσει.

Δημοσ.

Οποτε η μονη ελπίδα είναι να βρω το mail μέσα στο %ap data%\skype\skypeusername\profilennnn.dbb και από εκεί να ανακτήσω τον κωδικό μου.

έχει κανεις καμια ιδέα για το πως μπορεί να γίνει αυτό?

Δημοσ.

Για δες κι αυτό SIW μήπως γίνει τίποτα. Πάτα εκεί που έχει το κλειδάκι να δεις τι θα σου βγάλει. Μερικές φορές βγάζει τους κωδικούς ολόκληρους, μερικές μισούς. Δεν θέλει εγκατάσταση και απλά το τρέχεις. Είναι ασφαλές.

Δημοσ.

Οποτε η μονη ελπίδα είναι να βρω το mail μέσα στο %ap data%\skype\skypeusername\profilennnn.dbb και από εκεί να ανακτήσω τον κωδικό μου.

έχει κανεις καμια ιδέα για το πως μπορεί να γίνει αυτό?

Στο main.db εγω βρηκα μεσα το mail μου, ανοιξε το με καποιο hex editor και ψαξε(το profilennnn δεν το χω καν παντως)

Δημοσ.

Στο main εχει μονο ιστορικο με το chat εσυ το mail pos to βρηκες? με ποιον hex editor και τι ακριβως εβαζες να ψάξει?

Δημοσ.

Το ανοιξα με το CrypTool και βρήκα το mail μου ψαχνοντας για το 'hotmail'. Μπορεις να ψαξεις και απλά για το @ για να βρεις γενικά. Ειχε και mail των επαφών μου, καθώς και usernames.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...