Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες χρειάζομαι τα φώτα κάποιου "χακερα"... Έχω έναν λογαριασμό skype με τον οποιο είχα κάτι επαφές με το εξωτερικό... αλλα έχω καιρό να τον χρησιμοποιήσω και ξέχασα τον κωδικό θέλω να ξαναμπώ πάλι όμως..

το mail που είχα καταχωρήσει δεν το θυμάμαι καν

ούτε μπορώ να επαναφέρω μονος μου τον κωδικό μέσω της σελίδας του skype..

αλλα στο παρελθόν είχα αποθηκεύσει τον κωδικό..

και αυτοί οι κωδικοι είναι κρυπτογραφημένοι με MD5 ίσως..

Μπορεί κάποιος να μου δώσει κάνα link για κανένα πρόγραμμα η να με βοηθήσει να αποκρυπτογραφήσω το αρχείο με τους κωδικούς ? το hash είναι της μορφής username\nskyper\npassword και όλα τα σχετικά δεδομένα αποθηκεύονται εδώ: Application data/Skype/SkypeUsername/config.xml

ότι ξέρετε σχετικό θα με βοηθούσε πολύ... έχω βρει ένα πρόγραμμα στο internet που λέει ότι επαναφέρει τους κωδικούς αυτούς αλλα είναι ακριβό για εμενα (κάπου στα 30 κοστίζει) και το demo σαν κατεστραμμένο αρχείο το κατεβάζω.. δεν παίζει να είναι μούφα όμως γιατί το διαφημίζουν σε πολλά site και μερικά δεν είναι τόσο άγνωστα (νομίζω και στο softpedia υπάρχει)

λεπτομέρειες δεν θυμάμαι γιατί έχει κανένα μηνα που πέτυχα το πρόγραμμα αυτό..

αν δεν μπορείτε να βρείτε ένα τρόπο για να αποκρυπτογραφήσετε τον κωδικό (πχ του δικού σας skype αν αποθηκεύεται τον κωδικό σας στο pc σας..) τότε τουλάχιστον βοηθήστε με να βρω το καταχωρημένο mail του λογαριασμού..

το skype τα αποθηκεύει αυτά εδώ: %ap data%\skype\skypeusername\profilennnn.dbb

ελπίζω κάποιος με γνώσεις να ασχοληθεί- googlarei λίγο και να με βοηθήσει είναι πραγματικά μεγάλη ανάγκη να αποκτήσω πρόσβαση στο παλιό μου λογαριασμό...

σας ευχαριστώ εκ των προτερων..

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

λολ. φιλε μου ειναι απλο ουτε hacking ουτε τπτ. ψαξε ολα τα email που εχεις για μυνηματα απο το skype. οταν κανεις registration σου στελνουν welcome email. οταν πλεον εχεις βρει το email που εχεις καραχωρυμενο κανε password recovery για να σου στειλει νεο κωδικο η λινκ για reset. δεν χρειαζετε κανονι για να σκοτωσεις ενα κουνουπι.

και την επομενη φορα καλο θα ηταν να ποσταρεις στην σωστη ενοτητα.

Δημοσ.

Ρε παιδιά εντάξει... με εξαίρεση ότι καταλάθος το δημοσιοποίησα σε λάθος υποφορουμ (ο moderator ας το μετακινήσει παρακαλώ) δεν είμαι εντελώς καθυστερημένος... ναι το name το ξέρω.. ναι έχω δοκιμάσει κάθε πιθανό τρόπο.. όλα τα email που έχω τα δοκίμασα δεν είναι σε κανένα... επειδή είναι παλιό παίζει να είχα κάνει ένα μονο και μονο για εκείνο το account και να μην το είχα χρησιμοποιήσει έκτοτε....

το μονο που μένει είναι το ότι σίγουρα το password και το mail είναι αποθηκευμένο στον υπολογιστή μου αλλα δεν ξέρω πως να το αποκρυπτογραφήσω...

Δημοσ.

Ρε παιδιά εντάξει... με εξαίρεση ότι καταλάθος το δημοσιοποίησα σε λάθος υποφορουμ (ο moderator ας το μετακινήσει παρακαλώ) δεν είμαι εντελώς καθυστερημένος... ναι το name το ξέρω.. ναι έχω δοκιμάσει κάθε πιθανό τρόπο.. όλα τα email που έχω τα δοκίμασα δεν είναι σε κανένα... επειδή είναι παλιό παίζει να είχα κάνει ένα μονο και μονο για εκείνο το account και να μην το είχα χρησιμοποιήσει έκτοτε....

το μονο που μένει είναι το ότι σίγουρα το password και το mail είναι αποθηκευμένο στον υπολογιστή μου αλλα δεν ξέρω πως να το αποκρυπτογραφήσω...

πας https://login.skype.com/account/password-automation και κανεις ανακτηση email τοσο απλο !!

post-90622-0-24503900-1336055187_thumb.jpeg

• Moderators
Δημοσ.

Κάνε αναζήτηση εδώ

Εχει η Nirsoft password recovery για το Skype?

Κανε ενα κοπο να δωσεις καποιο link, γιατι το search στο site τους βγαζει μονο τον log viewer.

Δημοσ.

Συγγνώμη που δεν το ξεκαθάρισα από πριν... ας μετακινηθεί στον προγραμματισμό το θέμα.. (είχα 2 tab ανοιχτά το ένα στον προγραμματισμό το άλλο στις προσφορες.. γιαυτο έγινε λάθος)

εδώ τα παιδιά (που τους ευχαριστώ για το ενδιαφέρον) δεν φαίνεται να μπορούν να με βοηθήσουν

Δημοσ.

επειδή είναι παλιό παίζει να είχα κάνει ένα μονο και μονο για εκείνο το account και να μην το είχα χρησιμοποιήσει έκτοτε....

μήπως προσπαθεις να βρεις τροπο να μπεις σε λογαριασμο που δεν ειναι δικος σου ?

:devil: :devil:

πέρα από την πλάκα, oχι δεν μπορείς να το σπάσεις παρά μόνο με brute force μέθοδο, η οποία χρειάζεται μήνες σε αρκετά καλό μηχάνημα (με τα τωρινά δεδομένα) για ένα "normal" κωδικό 6 χαρακτήρων.

Δημοσ.

πέρα από την πλάκα, oχι δεν μπορείς να το σπάσεις παρά μόνο με brute force μέθοδο, η οποία χρειάζεται μήνες σε αρκετά καλό μηχάνημα (με τα τωρινά δεδομένα) για ένα "normal" κωδικό 6 χαρακτήρων.

Εκτός αν το σπας με rainbow tables. Τώρα το που θα βρεις ή αν υπαρχει tool που χρησιμοποιει rainbow tables απο server δεν το ξερω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...