ereynitikos25 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Καλησπέρα,έχω μια απορία.Σε πολλα προφιλ στο φειςμπουκ βλεπω υπαρχει εκτος απο το "προσθηκη στους φιλους" και η επιλογη "Εγγραφη"...αυτο πως το επιλεγει καποιος???Δεν πιστευω να το εχω κ να μην το ξερω;Οταν πατας σε αυτο ειναι σαν να εχεις προσθεσει τον αλλον να βλεπεις τα παντα χωρις την εγγριση του.
newtech Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Καλησπέρα,έχω μια απορία.Σε πολλα προφιλ στο φειςμπουκ βλεπω υπαρχει εκτος απο το "προσθηκη στους φιλους" και η επιλογη "Εγγραφη"...αυτο πως το επιλεγει καποιος???Δεν πιστευω να το εχω κ να μην το ξερω;Οταν πατας σε αυτο ειναι σαν να εχεις προσθεσει τον αλλον να βλεπεις τα παντα χωρις την εγγριση του. Οταν πατας αυτο τον εχεις απλα οχι σαν φιλο αλλα οτι κοινοποιει PUBLIC το βλεπεις.. οχι χωρις την εγγριση του! Αυτα που εχει για φιλου δεν τα βλεπεις! ΟΛΟΙ το εχουν και εσυ
john654321 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Την "εγγραφη" την εχουν μονο οσοι ειναι πανω απο 18 χρονων αν δεν κανω λαθος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα