Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τουλαχιστον να μου αντεξει για κανα 2 χρονια αφου βγει το PS4 :-D

Τα PS3 δεν χαλάνε αλλά μπορεί να χαλάσει ή το bluray ή κανένα άλλο όταν ζεσταίνεται πολύ..

Έτσι δεν είναι;

Sorry για off-topic.

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

το 3000 (K-sachis model) εχει ομως και χαμηλοτερη max καταναλωση σε watt (210) εναντι 250W του 2500

Αυτο σημαινει οτι δεχεται λιγοτερο φορτο και επομενως λιγοτερη παραγωγη θερμοτητας η μητρικη σε max απαιτησεις (βλεπε UC3) οποτε ισως ισοσταθμιζεται με αυτο το τροπο το θεμα μικροτερου ανεμιστηρα και heatsinks.

ως γνωστον το προβλημα με την υπερθερμανση και τα παρελκομενα YLOD εμφανιζεται κυριως λογω θερμοτητας σε max απαιτησεις. και σε αυτον το τομεα το 3000 παραγει τη λιγοτερη θερμοτητα απ ολα θεωρητικα. Βεβαια μονο ο χρονος μπορει να δειξει. Αυτη τη στιγμη το μονο που κανουμε ειναι εικασιες

Δεν έχει σημασία αυτό, η πραγματική διαφορά τους είναι 3-4 watt, δηλαδή τίποτα.

http://pocketnews.cocolog-nifty.com/pkns/2011/06/ps3cech-3000b-8.html

Δημοσ.

Τα προβληματα υπερθερμανσης παρουσιαζονται οταν τα παιχνιδια τρεχουν σε max απαιτησεις καταναλωσης και οχι σε iddle - normal συνθηκες που λεει το πινακακι

οπως και να εχει αν στα 60-70 Watt η διαφορα ειναι στα 4 τοτε στα max (βαρεια παιχνιδια με απαιτησεις γραφικων KZ3, UC3 GOW3) τι γινεται. εκει ειναι το ερωτημα.

Ως γωστον υπερθερμανση YLOD συμβαινει στα βαρεα παιχνιδια που οι απαιτησεις ειναι max και οχι στα μικρα συνηθως

http://www.ps3devwiki.com/wiki/SKU_Models#Retail_Models

Δημοσ.

Το πινακάκι δείχνει κατανάλωση όταν παίζει το FFXIII στα δύο αντίστοιχα, τώρα δεν ξέρω αν υπάρχει ουσιαστική διαφορά αν βάλουμε U3, GOW 3 κτλ. Θα υπερθερμαίνονται και τα δύο, αλλά πιστεύω οτι η διαφορά πάλι στα 2-3 Watt θα είναι.

Κοιτάξτε, γενικά οι εταιρίες μην νομίζετε οτι πολυνοιάζονται για την ποιότητα της κονσόλας που θα βγεί προς τα έξω. Αυτοί υπολογίζουν να κρατήσει το μηχάνημα μέχρι τον ένα χρόνο της εγγύησης του, απο εκεί και πέρα τυπικά δεν φέρουν ευθύνη.

Αντικειμενικά το CECH-2500 είναι το πιο αξιόπιστο μοντέλο PS3 μέχρι στιγμής. Το 3000 θα το κρίνουμε σε κανένα χρόνο.

Δημοσ.

Αντικειμενικά το CECH-2500 είναι το πιο αξιόπιστο μοντέλο PS3 μέχρι στιγμής. Το 3000 θα το κρίνουμε σε κανένα χρόνο.

Συμφωνω απολυτα !!!

Δημοσ.

Δηλαδή το CECH-3000 που λογικά θα έχω εγώ αν κάνω αγορά τώρα δεν είναι τόσο αξιόπιστο όσο το προηγούμενο? Η ακόμα δεν ξέρουμε και περιμένουμε να δούμε?

Δημοσ.

χαλαρα θα σου κρατησει, για πολλα χρονια ακομη. δεν παιρνουμε ΠΣ4 day 0

περιμενουμε τουλαχιστο 6μηνο και βαλε

ναι ρε αλλωστε εγραψα "σε κανα 2 χρονια αφου κυκλοφορησει το PS4", δεν ειναι Vita που με 200Ε το τσιμπησες εκει θα μιλαμε για 500Ε δλδ ενα μηνιατικο δλδ ουτε μηνιατικο ^_^

Δηλαδή το CECH-3000 που λογικά θα έχω εγώ αν κάνω αγορά τώρα δεν είναι τόσο αξιόπιστο όσο το προηγούμενο? Η ακόμα δεν ξέρουμε και περιμένουμε να δούμε?

περιμενουμε να δουμε τι θα δειξει η νεκροψια :-D :P

Δημοσ.

Το μόνο σίγουρο είναι οτι εσωτερικά είναι χαμηλότερης ποιότητας για να μειωθεί το κόστος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...