mtzs Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Φιλε μου κι απο μενα ΠΣ3 με GOW3 + UC2 αβλεπι. Στο λενε ολοι. Οπως εχω ξαναπει τα εχω χαρακτηρισει και ειναι must have παιχνιδια για καποιον που εχει ΠΣ3 και οχι απλα must play ΠΕΣ βρισκεις με 30ευρω ανετα μετα
Tilemaxx Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Πάρε το PS3 320GB & GOW III Platinum & Uncharted 2 Platinum στα 260€ και μόλις βρείς άλλα 30€ παίρνεις και το PES. Το ίδιο πακέτο είχα πάρει και εγώ τον Αύγουστο του '11, 360€. Που το βρήκες; η συγκεκριμένη προσφορά να ξέρεις έρχεται με το προηγούμενο revision του PS3 το CECH-2500. Τώρα είναι στο CECH-3000 και καταναλώνει ακόμα πιο λίγο, αλλά εξωτερικά του έχουν αφαιρέσει αρκετά πράγματα όπως LED και την μεταλλική άκρη στο disk tray. Λεπτομέρειες θα μου πείς...
Payne83 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 mtzs και εγώ σε αυτήν την προσφορά κλείνω τελικά. Δεν μου απαντήσατε αν έχει κάνει κανένας παραγγελία από το birdphone!? Είναι αξιόπιστο? Tilemaxx η προσφορά είναι από την electroworld. Αυτό που θα παραγγείλω εγώ είναι το CECH-3000 δηλαδή γιαυτό λέγεται slim?
naruto14 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 mtzs και εγώ σε αυτήν την προσφορά κλείνω τελικά. Δεν μου απαντήσατε αν έχει κάνει κανένας παραγγελία από το birdphone!? Είναι αξιόπιστο? Tilemaxx η προσφορά είναι από την electroworld. Αυτό που θα παραγγείλω εγώ είναι το CECH-3000 δηλαδή γιαυτό λέγεται slim? Για τηλέφωνα έχω ακούσει είναι πολύ αξιόπιστο. Για τις κονσόλες δεν ξέρω.
Tilemaxx Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Tilemaxx η προσφορά είναι από την electroworld. Αυτό που θα παραγγείλω εγώ είναι το CECH-3000 δηλαδή γιαυτό λέγεται slim? Slim είναι όλα, απλά μετά το 2011 βγήκε το CECH-3000 που του έχουν αφαιρέσει κάποια LEDάκια απο την πρόσοψη, δεν γίνεται πλέον να δείς Blu-Ray με Component παρα μόνο με HDMI, και το μεταλλικό φινίρισμα που έχει μπροστά. Καταναλώνει ελάχιστα λιγότερο απο το προηγούμενο CECH-2500.
kjtzemis Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Slim είναι όλα, απλά μετά το 2011 βγήκε το CECH-3000 που του έχουν αφαιρέσει κάποια LEDάκια απο την πρόσοψη, δεν γίνεται πλέον να δείς Blu-Ray με Component παρα μόνο με HDMI, και το μεταλλικό φινίρισμα που έχει μπροστά. Καταναλώνει ελάχιστα λιγότερο απο το προηγούμενο CECH-2500. τα ledακια υπαρχουν μονο στα κουμπια για να βγει το δισκακι και στο Power, λεπτομεριες δλδ. επεισης επειδη εγω εχω αυτο χωρις τα ledακια και ο αναδεχτος μου εχει αυτο με τα ledακια εχω δει οτι διπλα απο τις usb hubs υπαρχουνε 2-3 λαμπακια για το wi-fi και για καποιες αλλες λειτουργιες ενω στο δικο μου υπαρχει μονο ενα λαμπακι που αναβωσβινει καποιες φορες με πορτοκαλι χρωμα και δεν ξερω τι ακριβως ειναι (μπορεις να με διαφωτισεις να εχω μια ιδεα? )
Tilemaxx Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Το δικό σου δεν έχει το πράσινο λαμπάκι που είναι για το Wi-Fi και δείχνει την κίνηση του δικτύου (π.χ όταν κατεβάζεις demo, κτλ αναβοσβήνει συνέχεια και σου δείχνει οτι το ασύρματο λειτουργεί). Το πορτοκαλί που έχει είναι για τον σκληρό δίσκο, και κάνει ακριβώς την ίδια δουλειά με το παραπάνω, σου δείχνει δηλαδή τον φόρτο που έχει εκείνη την στιγμή ο σκληρός δίσκος, όταν διαβάζει δεδομένα κτλ.
kjtzemis Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Το δικό σου δεν έχει το πράσινο λαμπάκι που είναι για το Wi-Fi και δείχνει την κίνηση του δικτύου (π.χ όταν κατεβάζεις demo, κτλ αναβοσβήνει συνέχεια και σου δείχνει οτι το ασύρματο λειτουργεί). Το πορτοκαλί που έχει είναι για τον σκληρό δίσκο, και κάνει ακριβώς την ίδια δουλειά με το παραπάνω, σου δείχνει δηλαδή τον φόρτο που έχει εκείνη την στιγμή ο σκληρός δίσκος, όταν διαβάζει δεδομένα κτλ. τιποτα το σπουδαιο δλδ ε?
Tilemaxx Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Τίποτα σπουδαίο, αν και το CECH-3000 είναι πιο φθηνιάρικο εσωτερικά σε σχέση με το 2500, έχει μικρότερο ανεμιστήρα και χαμηλότερης ποιότητας heatsinks. Το πόσο αυτό επηρεάζει την αξιοπιστία του μηχανήματος, είναι άγνωστο.
mtzs Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 το 3000 (K-sachis model) εχει ομως και χαμηλοτερη max καταναλωση σε watt (210) εναντι 250W του 2500 Αυτο σημαινει οτι δεχεται λιγοτερο φορτο και επομενως λιγοτερη παραγωγη θερμοτητας η μητρικη σε max απαιτησεις (βλεπε UC3) οποτε ισως ισοσταθμιζεται με αυτο το τροπο το θεμα μικροτερου ανεμιστηρα και heatsinks. ως γνωστον το προβλημα με την υπερθερμανση και τα παρελκομενα YLOD εμφανιζεται κυριως λογω θερμοτητας σε max απαιτησεις. και σε αυτον το τομεα το 3000 παραγει τη λιγοτερη θερμοτητα απ ολα θεωρητικα. Βεβαια μονο ο χρονος μπορει να δειξει. Αυτη τη στιγμη το μονο που κανουμε ειναι εικασιες
kjtzemis Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Να ρωτησω κατι αλλο εγω τωρα? Τα PS3 Slim εχουν μεσο ορο ζωης?Δεν ρωταω για τα fat γιατι παθαινουν τα YLOD αλλα τα Slim που δεν εχουμε τοσες επιδυμιες () ποσα χρονια περιπου αντεχουν? Θυμαμαι τα PS1/PS2 αθανατα οπως επαιζαν ετσι και παιζουν ακομη. (μιλαω για μια φυσιολογικη χρηση και οχι κακομεταχειριση της κονσολας).
mtzs Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Κοιτα. τα σλιμ βγηκαν 2009. αν αναλογιστεις οτι ακομη παιζει μια χαρα η πλειοψηφια τους (>95%) τοτε τα δειγματα ειναι θετικα ειδικα αν αναλογιστει καποιος πως και πολλα φατ αντεχουν ακομη παρολη τη κακη αρχιτεκτονικη τους Αρα τα σλιμ δειχνουν πως μαλλον αντεχουν στο χρονο
kjtzemis Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Κοιτα. τα σλιμ βγηκαν 2009. αν αναλογιστεις οτι ακομη παιζει μια χαρα η πλειοψηφια τους (>95%) τοτε τα δειγματα ειναι θετικα ειδικα αν αναλογιστει καποιος πως και πολλα φατ αντεχουν ακομη παρολη τη κακη αρχιτεκτονικη τους Αρα τα σλιμ δειχνουν πως μαλλον αντεχουν στο χρονο τουλαχιστον να μου αντεξει για κανα 2 χρονια αφου βγει το PS4
mtzs Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 χαλαρα θα σου κρατησει, για πολλα χρονια ακομη. δεν παιρνουμε ΠΣ4 day 0 περιμενουμε τουλαχιστο 6μηνο και βαλε
naruto14 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Εγώ βασικά μιας και δεν χρησιμοποιώ τόσο το blu ray driver θέλω να αντέξει για πολύ καιρό. ΤΟ ματάκι στο ps2 έχει παρουσιάσει ένα πρόβλημα και δεν παίζω χωρίς προβλήματα Εγώ θέλω και αφού βγει το ps4 να αντέξει το ps3. Το ps2 έχει πρόβλημα με το ματάκι και κολλάει αρκετές φορές. Δεν θέλω το ίδιο να μου συμβεί με το ps3.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα