Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Θα ήθελα να ρωτήσω κατά πόσο είναι ασφαλής η αγορά του ps3 μέσω ίντερνετ και ιδιαίτερα μέσο της ιστοσελίδας πλαίσιο. Υπάρχει κάποιο κίνδυνος απομίμησης είτε κίνδυνος κατά την μεταφορά του? Υπάρχει μια προσφορά που με ενδιαφέρει αλλά για τόσο μεγάλο ποσό και τόσο ευαίσθητο αντικείμενο δεν έχω κάνει στο παρελθόν αγορά μέσω ίντερνετ. Όποιος γνωρίζει κάτι είτε έπειτα από προσωπική εμπειρία είτε από κάποιον φίλο ας απαντήσει.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα. Έχω κάνει πολλές αγορές μέσω ίντερνετ από το πλαίσιο και ποτέ δεν υπήρξε πρόβλημα. Απομίμηση δεν παίζει να σου στείλουν σίγουρα. Παλιότερα φοβόμουν για αυτό που γράφεις για τους κινδύνους κατά την μεταφορά ειδικά όταν αγόραζα σκληρούς δίσκους, αλλά αν το καλοσκεφτείς είτε σου το στείλουν σπίτι σου είτε πας στο κατάστημα και το παραλάβεις το ίδιο είναι γιατί για να φτάσει στο κατάστημα πρέπει να το στείλουν από τα κεντρικά. Στο προτείνω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και εγω από εκεί το αγόρασα χωρίς πρόβλημα.

Sent from my iPod touch using Insomnia

Επεξ/σία από ilias_97
Δημοσ.

Έχει προσφορά το ps3 με 160 σκληρό έναν ασύρματο μοχλό και το PES 2012 στα 259! Πως σας φαίνεται??? Οπότε οι περισσότεροι προτείνεται να το αγοράσω από το πλαίσιο χωρίς δισταγμό?!

Δημοσ.

Αν θέλεις το PES 2012 στο πακέτο είναι η καλύτερη προσφορά στα 260€. Οι υπόλοιποι το εχουν από 275€+ χωρίς χειριστήριο. Αν το παίρνεις για το χειριστήριο καλύτερα να πας σε άλλο πακέτο γιατί όντως, εκτός από τα DS3 δεν υπάρχουν άλλα σοϊκά χειριστήρια.

Δημοσ.

Αν δεν ειναι γνησιο DS3 ουτε καν να το σκεφτεσαι

Οτιδηποτε αλλο πλην DS3 για το ΠΣ3 ειναι καταστροφη για πολλους κ διαφορους λογους.

Θα κανεις το λαθος και θα με θυμηθεις

Δεν ειναι το θεμα οτι θα γλυτωσεις 10-20 ευρω. Το θεμα ειναι οτι μετα απο 1 μηνα δε θα μπορεις να παιξεις.

Για πακετο ΠΣ3 αυτο που σου ανεφερε ο ναρουτο ειναι οτι πρεπει, θα συμφωνησω και γω γιατι ειναι 2 must have παιχνιδια

Μην παρασυρεσαι απο πακετα που προσφερουν δευτερο μοχλο γτπ μονο κ μονο για να ξεστοκαρουν οτι μπαζο διαθετουν λογω μαρκετινγκ.. Σου λεει οσοι τσιμπησουν τσιμπησαν

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!

Καμία άλλη καλή προσφορά γενικά σε αυτή την τιμή παίζει? Θα ήθελα bundle με PES 2012. Από το Αmazon έχει κάνει κανένας αγορές. Διάβασα εδώ ότι έχει καλές πρόσφορες που και που και ότι είναι αρκετά αξιόπιστο!

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!

Καμία άλλη καλή προσφορά γενικά σε αυτή την τιμή παίζει? Θα ήθελα bundle με PES 2012. Από το Αmazon έχει κάνει κανένας αγορές. Διάβασα εδώ ότι έχει καλές πρόσφορες που και που και ότι είναι αρκετά αξιόπιστο!

αν θες το ps3+PES2012 θα σου προτεινα μιας και δεν υπαρχει καμια καλη προσφορα να παρεις το PS3 απο εδω Link και τσιμπας και το PES2012 απο εδω Link απλα δεν θα εχεις 2ο χειρηστηριο.

Δημοσ.

Καλυτερα πηγαινε σε fifa κατα τη γνωμη μου.

Το ps3 μποεις να το παρεις και απο εδω αφου το καταστημα εχει καλυτερες αξιολογησεις (χρηματα γλιτωνεις μονο 2-3€ απο αυτο που λεει ο kjtzemis επειδη εχει μεταφορικα και αντικαταβολη.

Δημοσ.

Καλυτερα πηγαινε σε fifa κατα τη γνωμη μου.

Το ps3 μποεις να το παρεις και απο εδω αφου το καταστημα εχει καλυτερες αξιολογησεις (χρηματα γλιτωνεις μονο 2-3€ απο αυτο που λεει ο kjtzemis επειδη εχει μεταφορικα και αντικαταβολη.

ναι και αυτο γινετε.

αν και εγω θα του προτεινα να παει σε καποιο αλλο πακετο οπως GOW3+GT5,καλυτερα να μην παει σε κανενα ποδοσφαιρακι αυτη την στιγμη και να περιμενει μεχρι Σεπτεμβρη/Οκτωβρη μεχρι να βγουνε PES2013/FIFA13 (ξερω ειναι αρκετοι μηνες ακομη και εγω με τιποτα δεν θα την παλευα χωρις ποδοσφαιρακι :-D).

του πρωτεινα την electro μιας και εχω αγορασει πολλες φορες απο εκει και δεν αντιμετωπισα καποιο προβλημα (και απο παραγγελιες ανω των 50Ε εχει δωρεαν μεταφορικα).

Δημοσ.

Όλες οι προσφορές που έχετε γράψει αξίζουν!

Πραγματικά δεν ξέρω αν θα αντέξω χωρίς ποδοσφαιράκι μέχρι Σεπτέμβριο. Το Birdphone αξιόπιστο? Έχετε πάρει? Έχει καλύτερες τιμές για σκέτη την κονσόλα από την electroworld. Αλλά το deal Console PS3 320GB & GOW III Platinum & Uncharted 2 Platinum με 260 (από electroworld) λέει πολλά!

Δημοσ.

Όλες οι προσφορές που έχετε γράψει αξίζουν!

Πραγματικά δεν ξέρω αν θα αντέξω χωρίς ποδοσφαιράκι μέχρι Σεπτέμβριο. Το Birdphone αξιόπιστο? Έχετε πάρει? Έχει καλύτερες τιμές για σκέτη την κονσόλα από την electroworld. Αλλά το deal Console PS3 320GB & GOW III Platinum & Uncharted 2 Platinum με 260 (από electroworld) λέει πολλά!

μωρε λεει πολλα το θεμα ειναι αν εσυ θα αντεξεις χωρις ποδοσφαιρακι τοσους μηνες.στο λεω απο δικια μου πηρα που δεν αντεχω ουτε εβδομαδα :-D

Δημοσ.

Πάρε το PS3 320GB & GOW III Platinum & Uncharted 2 Platinum στα 260€ και μόλις βρείς άλλα 30€ παίρνεις και το PES.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...