Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν υπάρχει πλέον το λαπτοπ για όλες τις δουλειές μόδα ήταν και πάει μαζί με τα καγιεν.. Τώρα σταθερό Hi End Pc και μια ταμπλέτα στο δρόμο το πολύ ένα netbook. Μέχρι και το macbook pro το ξέρει αυτό..

Από εκεί και πέρα φυσικά "περί ορέξεως κολοκυθόπιτα".

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα και απο εμένα.

Καταρχάς να αναφέρω και εγώ ότι με ένα desktop κάνεις τη δουλειά σου πολύ πιο οικονομικά και το μηχάνημα δεν πάει "πέταμα" μόλις κάει κάτι...

Πέραν τούτου, όταν λες ότι θέλεις να παίζει ΟΛΑ τα παιχνίδια νεράκι, πρέπει να διευκρινίσεις σε τι monitor θέλεις να τις παίζει;

Κατά προσωπική μου άποψη, τα laptop στη δεκαετία που διανύουμε(2010-2020) θα αντικαταστήσουν τα desktop, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ στους home users, λόγο ισχύς και πρακτικότητας...

Τα πράγματα έχουν αλλάξει, οι επεξεργαστές έχουν ξεφύγει κατά πολύ και οι κάρτες γραφικών το ίδιο...

Desktop θα έχουν μόνο οι πολύ heavy-users, οι προγραμματιστές, και οι pc-ακιδες....

Μπορείς να πάρεις ένα laptop που θα παίζει όλα τα παιχνίδια άνετα, αλλά αν το βάλεις σε 50αρα οθόνη, θα τα παίξει η κάρτα γραφικών...

Εγώ προτείνω τo:

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.900930

επίσης έβγαζε και ένα με 17άρα οθόνη με πιο δυνατό cpu, μεγαλύτερο σκληρό, και καρτα γραφικών την 7960-κατι και κόστιζε γύρω στα 1200€...

Αυτά σου τα λέω εγώ που έχω μηχάνημα 5ετίας(κορυφαίο για την εποχή του, από το οποίο σου γράφω τώρα) και δεν έχω δει προβλημα σε κανένα παιχνίδι και μάλιστα σε 32αρι monitor....Τα i7 και οι κάρτες γραφικών που παίρνεις τώρα είναι πολύ πιο δυνατά από το δικό μου μηχάνημα...

Προσωπική άποψη, μην ακούς τι σου λένε για 2500€+ ΕΚΤΟΣ και αν σε ενδιαφέρει το 3D...

Επεξ/σία από Stelis90
Δημοσ.

Φιλε η αποψη μου ειναι Ο Χ Ι gaming laptop με ενα ανεμιστηρα. Θα το μετανιωσεις πικρα μπορει και με εγκαυματα. Οποτε δωσε κατι παραπανω να παρεις κατι σοβαρο απο εξωτερικο. Προτιμησε 17 ιντσες υπαρχει μεγαλη διαφορα με τις 15 η απλα συνεδεσε το σε εξωτερικη οθονη.

Δημοσ.

Εγώ προτείνω τo:

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.900930

επίσης έβγαζε και ένα με 17άρα οθόνη με πιο δυνατό cpu, μεγαλύτερο σκληρό, και καρτα γραφικών την 76-κατι και κόστιζε γύρω στα 1300€...

Αυτά σου τα λέω εγώ που έχω μηχάνημα 5ετίας(κορυφαίο για την εποχή του, από το οποίο σου γράφω τώρα) και δεν έχω δει προβλημα σε κανένα παιχνίδι και μάλιστα σε 32αρι monitor....Τα i7 και οι κάρτες γραφικών που παίρνεις τώρα είναι πολύ πιο δυνατά από το δικό μου μηχάνημα...

Προσωπική άποψη, μην ακούς τι σου λένε για 2500€+ ΕΚΤΟΣ και αν σε ενδιαφέρει το 3D...

Με Invy στην γωνια και gpu στα 28nm που πανε να βγουν ειναι κριμα να παει καποιος σημερα σε τετοια αγορα.

Προς τους γνωστους.

Οταν ενα παιδι βγαινει κ ζηταει φορητο να παιζει παιχνιδια , ειναι τουλαχιστον αφελες να ξεφουρνιζετε επιχειρηματα που ανηκουν σε μια αλλη εποχη.

Συμφωνω απολυτα με τους φιλους Kirileman/Stelis90. Η ψαλιδα εχει κλεισει σε τεραστιο βαθμο, ποσο μαλλον που στις μερες μας , λογω κονσολων , εχουν τελματωσει οι απαιτησεις των παιχνιδιων ή μηπως ξεχνατε οτι το Crysis του 2007 δεν εχει ακομα ξεπεραστει μετα απο 5 χρονια!!!!!!!!!!!

Εν κατακλειδι. Ειναι προτιμοτερο να παμε σε αγορα σταθερου? Ναι

Αν δεν μπορουμε για Χ,Ψ λογους να παρουμε σταθερο , υπαρχουν φορητοι εκει εξω που παιζουν (και θα παιζουν) αξιοπρεπεστατα παιχνιδια , με χαμηλες θερμοκρασιες και με λογικο (αλλα σιγουρα αυξημενο) κοστος? Ναι

Δημοσ.

Μπορείς να πάρεις ένα laptop που θα παίζει όλα τα παιχνίδια άνετα, αλλά αν το βάλεις σε 50αρα οθόνη, θα τα παίξει η κάρτα γραφικών...

Αυτά σου τα λέω εγώ που έχω μηχάνημα 5ετίας(κορυφαίο για την εποχή του, από το οποίο σου γράφω τώρα) και δεν έχω δει προβλημα σε κανένα παιχνίδι και μάλιστα σε 32αρι monitor....

Φαντάζομαι ότι σε κάποιο μαγικό κόσμο, όπως τον δικό σου, οι ιντσες και όχι η ανάλυση είναι αυτη που κάνει μια κάρτα γραφικών να τα ¨παίζει ¨

Κάτι μάθαμε και σήμερα.

Δημοσ.

Και πάλι θεωρείς έξυπνη αγορα που αγορασες 1500 ευρώ ένα πράγμα που θα ναι σαν ψησταριά, δεν θα αναβαθμίζεται και το κυριώτερο: θα παιζεις σε 15αρα (ο χριστός κι η μάνα του!) οθόνη?

15 χρόνια πίσω μας πάει η 15αρα. Αν εσύ θέλεις να επιστρέψεις, κανένα πρόβλημα.

Την μεταμοντέρνα αντίληψη που κυκλοφορεί και θέλει τα laptop να αντικαθιστούν επάξια και σε όλα τα desktop, την γνωρίζω και γω. Αλλά μέχρι να διαβάσω ποστ σαν τα δικά σου, νόμιζα ότι την ενστερνίζονται μόνο κατι κοριτσάκια που παίζουν με τις φάρμες στο facebook και θέλουν κάτι χαριτωμένο και μικρούλι!

Το προβλημα με τα σταθερα,ειναι οτι η 55αρα smattv ειναι στο σαλονι και οχι στο δωματιο! :devil:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...