meymigrou Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Καλησπέρα σε όλους και σε όλες. Θέλω να αγοράσω ένα laptop το οποίος εκτός από τα καθημερινά πράγματα που θα κάνω (ίντερνετ,προγραμματισμό,photoshop κ.τ.λ) θέλω να πετάει στα games.. Συγκεκριμένα θέλω να παίζει Aion,Call of duty mw2, και τα σχετικά διάσημα games για το χαβαλέ του.Μπορώ να δώσω μέχρι και 1000 ευρώ. Είμαι λίγο αρχάριος όσο αναφορά τους υπολογιστές εσωτερικά και έτσι θα ήθελα να μου προτείνετε κάτι καλό ώστε να μην έχω κανένα πρόβλημα. Ευχαριστώ σε όσους αφιερώσουν τον χρόνο τους!
Δεινόσαυρος Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Καλησπέρα. Ονομάτισε λίγο αν θες τα υπόλοιπα διάσημα games γιατί σκούρα τα βλέπω τα πράγματα.
MoviemakerGr Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Καλησπέρα. Ονομάτισε λίγο αν θες τα υπόλοιπα διάσημα games γιατί σκούρα τα βλέπω τα πράγματα. Σωστό πρέπει να υπερβεις το 1000ρικο αρκετά.
meymigrou Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Όλα!! Δεν έχω συγκεκριμένα games στο νου μου εκτός από το Aion.. Γιατί τα βλέπεις σκούρα τα πράγματα?
Δεινόσαυρος Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Νεράκι τα σύγχρονα games ούτε με 2,5 χιλιάρικα. Αν δεν θα χρησιμοποιείς το λαπτοπ για τη δουλειά σου αναγκαστικά, τότε πάρε desktop. Laptop και gaming είναι δύο διαφορετικά πράγματα εκτός αν δώσεις μια περιουσία για να παίζεις όπως σε desktop των 800 ευρώ. Και παλι δεν θα παίζεις σαν άνθρωπος λόγω του μεγέθους της οθόνης.
8elwADSL Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Καλησπέρα σε όλους και σε όλες. Θέλω να αγοράσω ένα laptop το οποίος εκτός από τα καθημερινά πράγματα που θα κάνω (ίντερνετ,προγραμματισμό,photoshop κ.τ.λ) θέλω να πετάει στα games.. Συγκεκριμένα θέλω να παίζει Aion,Call of duty mw2, και τα σχετικά διάσημα games για το χαβαλέ του.Μπορώ να δώσω μέχρι και 1000 ευρώ. Είμαι λίγο αρχάριος όσο αναφορά τους υπολογιστές εσωτερικά και έτσι θα ήθελα να μου προτείνετε κάτι καλό ώστε να μην έχω κανένα πρόβλημα. Ευχαριστώ σε όσους αφιερώσουν τον χρόνο τους! Οπως σου είπαν και παραπάνω laptop και παιχνίδια είναι έννοιες αντίθετες,πάντως με αυτά τα χρήματα που διαθέτεις στήνεις ένα εξαιρετικό gaming pc.
liakjim Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Παιδια μην ειστε υπερβολικοι. "Διασημα" παιχνιδια τυπου Mw2 ,ενα τετοιο : http://www.plaisio.gr/Laptop-and-Tablet/Notebook/Laptop/Turbo-X-IRON-i7276-850-II.htm τα εχει οντως για χαβαλε. Αρκει να μεινει σε αυτα.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Όλα!! Οποτε όπως καταλαβαίνεις μιλάμε για όλα τα games. Και όχι να παίζουν, αλλά να παίζουν νεράκι κατά τον ts.
keravnos21 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 @ liakjim Καλα θα δωσεις ενα καρο λεφτα για να παιξεις full γραφικα σε 15αρα οθονη ? Ελα να σοβαρευομαστε λεω εγω ......
_Drakos_ Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δεν σε συμφέρει αδερφέ τέτοια αγορά. Κατά την γνώμη μου φτιάξε ένα ντεσκτοπάκι με κανένα 800άρι ευρώ που θα τα παίζει στανταράκι όλα, και αν θες λαπτοπ για καμια εκδρομουλα κλπ πάρε ένα απλο των 400 ευρω και εισαι κομπλε.
panos9553 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Καταρχας οντως αν θελεις ενα συστημα για gaming εννοειται πως θα στραφεις σε σταθερο..απλα και ξαστερα.. Απο εκει και περα ομως..αν καποιος θελει ντε και καλα laptop και παιχνιδια υπαρχουν καποιες λυσεις.. Πχ, υπαρχουν καποιες καρτες οπως amd 7690m xt ή gt 555m και αυτο το διαστημα θα βγουν και καλυτερες...που τις βρισκεις σε laptop απο 750+ευρω που παιζουν αξιοπρεπεστατα σε σχεδον max settings ακομα και το bf 3 σε αναλυσεις οπως 1366*768(15 ιντσες συνηθως) Για 17αρια και 1920*1080 για αξιοπρεπες gaming πρεπει να ανεβεις αρκετα ποιο πανω..πλεον βγηκε και η amd 7970m που ειναι μια amd 7870 με λιγο χαμηλοτερα ρολογια που φυσικα με λιγο overclock ερχεται στα ισια της και πιανει και πανω 6000 στο 3DMark 11..αρα καταλαβαινεις πως ειναι πολυ ισχυρη καρτα..Απλα θα την βρισκεις σε εταιριες απο εξωτερικο..και αυτα τα laptop θα κοστιζουν απο 1500+ περιπου.. Αυτα τα ολιγα...απλα ο καθε ενας εχει τις δικες του αναγκες και απαιτησεις..
kirileman Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Νεράκι τα σύγχρονα games ούτε με 2,5 χιλιάρικα. Αν δεν θα χρησιμοποιείς το λαπτοπ για τη δουλειά σου αναγκαστικά, τότε πάρε desktop. Laptop και gaming είναι δύο διαφορετικά πράγματα εκτός αν δώσεις μια περιουσία για να παίζεις όπως σε desktop των 800 ευρώ. Και παλι δεν θα παίζεις σαν άνθρωπος λόγω του μεγέθους της οθόνης. Καλά, την άλλη εβδομάδα που θα έρθει η 7970m, να μου εξηγήσεις τι εννοείς "νεράκι" ( εμφιαλωμένο ή βρύσης; ) και να τα βάλουμε κάτω να δούμε αν μου στοίχισε 2.500 ευρώ ή 1.500.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Και πάλι θεωρείς έξυπνη αγορα που αγορασες 1500 ευρώ ένα πράγμα που θα ναι σαν ψησταριά, δεν θα αναβαθμίζεται και το κυριώτερο: θα παιζεις σε 15αρα (ο χριστός κι η μάνα του!) οθόνη? 15 χρόνια πίσω μας πάει η 15αρα. Αν εσύ θέλεις να επιστρέψεις, κανένα πρόβλημα. Την μεταμοντέρνα αντίληψη που κυκλοφορεί και θέλει τα laptop να αντικαθιστούν επάξια και σε όλα τα desktop, την γνωρίζω και γω. Αλλά μέχρι να διαβάσω ποστ σαν τα δικά σου, νόμιζα ότι την ενστερνίζονται μόνο κατι κοριτσάκια που παίζουν με τις φάρμες στο facebook και θέλουν κάτι χαριτωμένο και μικρούλι!
kirileman Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Και πάλι θεωρείς έξυπνη αγορα που αγορασες 1500 ευρώ ένα πράγμα που θα ναι σαν ψησταριά, δεν θα αναβαθμίζεται και το κυριώτερο: θα παιζεις σε 15αρα (ο χριστός κι η μάνα του!) οθόνη? 15 χρόνια πίσω μας πάει η 15αρα. Αν εσύ θέλεις να επιστρέψεις, κανένα πρόβλημα. Την μεταμοντέρνα αντίληψη που κυκλοφορεί και θέλει τα laptop να αντικαθιστούν επάξια και σε όλα τα desktop, την γνωρίζω και γω. Αλλά μέχρι να διαβάσω ποστ σαν τα δικά σου, νόμιζα ότι την ενστερνίζονται μόνο κατι κοριτσάκια που παίζουν με τις φάρμες στο facebook και θέλουν κάτι χαριτωμένο και μικρούλι! Δε ξέρω τι νόμιζες, ούτε φυσικά θα υιοθετήσουμε τη δική σου άποψη για τους υπολογιστές (και τον κόσμο ίσως ; ) για να μας θεωρήσεις άντρες. Καλό είναι να αποδεχτείς (αναρωτιέμαι γιατί σου είναι τόσο δύσκολο, πουλάς desktops ; ) ότι το κενό στην απόδοση έχει κλείσει προ πολλού μεταξύ desktops και φορητών. Μέχρι πριν από λίγο καιρό μιλούσες για διαφορά στην απόδοση. Μας τελείωσε αυτό! Στη συνέχεια για διαφορά τιμής. Μας τελειώνει και αυτό σιγά σιγά. Τέλος για την οθόνη και τη θερμοκρασία. Οθόνη: Λες να κολλήσει κάποιος στα 150 ευρώ μιας επιπλέον οθόνης; Άλλωστε, δίπλα στο λάπτοπ έχω εδώ και χρόνια μια 26άρα lcd τηλεόραση, άλλοι έχουν μεγαλύτερες (για παιχνίδια, ταινίες κλπ). Θερμοκρασία: Οι θερμοκρασίες δεν είναι πια πρόβλημα. Ενημερώσου για τις νέες κάρτες που έρχονται πριν ποστάρεις. Ανακεφαλαιώνω. Με κάποια παραπάνω χρήματα από ένα desktop (τα οποία σε ένα βαθμό κερδίζεις στην κατανάλωση ρεύματος) ανάλογα με την ποιότητα του μηχανήματος που θα επιλέξεις, μπορείς να έχεις σήμερα ένα πανίσχυρο desktop replacement που να παίζει τα πάντα νεράκι, αναβαθμίσιμο, με αντοχή στο χρόνο και φυσικά, όλα τα πλεονεκτήματα ενός φορητού υπολογιστή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα