aneurysm Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Παιδια, η κάρτα του τίτλου σε idle, μόλις δηλαδή μπουτάρει τα win χωρις να στρεσσάρω καθολου, ειναι στους 44 με 51C. To το κουτί ειναι ένα thermaltake overseer με όλους τους ανεμιστήρες μονταρισμένους και με καλουτσικο cable management. Μήπως να ανησυχώ και να ανοίξω καρτα και να αλλάξω πάστα?
aneurysm Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Μου φάινονται υπεβολικές.. Πχ εσυ στην 6870 πόσους βαθμούς πιάνεις?
Δεινόσαυρος Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Η δικιά σου είναι πιο ζεστή έτσι κι αλλιώς. Το χειμώνα είχα 35 idle ενώ τώρα έχω 40. Πολύ λογικό είναι. Ο ανεμιστήρας παραμένει στο αυτόματο δλδ στο 21%.
aneurysm Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 ΚΑι η πρώην 6870 μου εκεί ήταν. 34 - 38 σε idle και σε πιο στριμοκωλο κουτακι.. Btw o force GT όλα τα λευτά. Ευχαριστω για την πρόταση
Δεινόσαυρος Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Να σαι καλά. Για να λέμε του στραβού το δίκιο, όλοι (πλέον) καλοί είναι. Με την έννοια ότι οι "παιδικές ασθένειες" της τεχνολογίας των ssd ξεπεράστηκαν. O gt ανήκει στους θεωρητικά καλύτερους. Για την κάρτα μια χαρά σε βρίσκω.
Thanos1972 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Μια χαρα εισαι απο θερμοκρασιες. σου κατεβαζει τα ρολογια σε idle?εαν ναι τοτε εισαι οκ.
aneurysm Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Τα κατεβάζει, και ο Fan παίζει μεταξυ 25 και 33%.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα