Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα/σπερα σε ολους,

Ζω στην Αλεξανδρουπολη,και λογο της αποστασης απο τη Τουρκια μερικες φορες το κινητο μου λαμβανει σημα απο τη Turkcell και οχι απο την Cosmote,με την οποια εχω και συμβολαιο(Αυτο συμβαινει ιδιαιτερα οταν ταξιδευω ανατολικοτερα σε περιοχες οπως το Σουφλι και το Διδυμοτειχο).Αυτο βεβαια αλλαζει οταν επιστρεφω στην Αλεξαξνδρουπολη,απο οπου και εχω σημα απο την Cosmote,κανονικα.Προσφατα βρεθηκα κοντα στο Σουφλι με αποτελεσμα για αλλη μια φορα να χασω το σημα απο την Cosmote.Το παραξενο ειναι, οτι μετα απο 2 εβδομαδες,ακομα παιρνω σημα απο τη Turkcell.Εχω ψαξει το θεμα και δεν εχω βρει καποια λυση.Οποιαδηποτε βοηθεια θα ηταν χρησιμη.Η συσκευη μου ειναι ενα Nokia C3.Ευχαριστω,εκ των προτερων,για τη βοηθεια.

Δημοσ.

Μπορεις να βαλεις στο κινητο να λαμβάνει μονο την cosmote, τωρα το εχεις στην αυτοματη επιλογή του ισχυρότερου σηματος, μπορει βεβαια σε καποιες περιοχες να μην εχει καθολου σήμα.

Δημοσ.

Το ιδιο εχω παθει κι εγω στην συμη με τουρκσελ στην μολυβδοσκεπαστη κοντα στην αλβανια εμπαινα στο εκει δικτυο στις πρεσπες εμπαινα στο μακεντονσκι (ξερετε του αλεξανδρου) και στο σιδηροκαστρο στο μπουλγκαρια κλπ.

Προφανως λοιπον ολοι οι γειτονες εχουν βαλει δυνατους πομπους για να κλεβουν με την περιαγωγη.

Δημοσ.

Ευχαριστω για ολες τις απαντησεις στο θεμα.Για οσους ρωτανε,οπως ανεφερα και παραπανω,το κινητο μου ειναι ενα Nokia C3.Οσο για την λυση με την αυτοματη επιλογη,το εχω δοκιμασει πηγαινωντας:Επιλογες>Ευρεση φορεα>μη αυτοματη>Cosmote,αλλα δεν δουλευει.

Δημοσ.

Ευχαριστω για ολες τις απαντησεις στο θεμα.Για οσους ρωτανε,οπως ανεφερα και παραπανω,το κινητο μου ειναι ενα Nokia C3.Οσο για την λυση με την αυτοματη επιλογη,το εχω δοκιμασει πηγαινωντας:Επιλογες>Ευρεση φορεα>μη αυτοματη>Cosmote,αλλα δεν δουλευει.

Όντως, δεν το είδα.

Τότε σου μένει να κάνεις αυτό που σου πρότεινε ο nikoskon.

Τηλέφωνο και φραγή περιαγωγής.

Σίγουρα πράματα. :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...