Commendatore Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Ρε συ..30ευρω μπατζετ δεν ειχες???Παρε και απο τα δυο..Και οποιο σε βολεψει και αν δεν σε βολεψει το υφασματινο στειλε μ ενα πμ..!! Ρε συ κοκολίνε,φυσικά αντιλαμβάνεσαι πως δεν τίθεται τόσο πολύ θέμα budget (...άλλωστε για 30 € μιλάμε, όχι για το Α.Ε.Π. της Ελλάδας...). Όμως έχω ήδη αγοράσει κάτι το οποίο μου άφησε ανάμικτες εντυπώσεις και θα ήθελα αυτή τη φορά να ενημερωθώ πρίν αγοράσω κάτι... έννοια σου...αν περισέψει κανένα υφασμάτινο, σε έχω στο μυαλό μου...!
κοκολινος Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Ρε συ κοκολίνε,φυσικά αντιλαμβάνεσαι πως δεν τίθεται τόσο πολύ θέμα budget (...άλλωστε για 30 € μιλάμε, όχι για το Α.Ε.Π. της Ελλάδας...). Όμως έχω ήδη αγοράσει κάτι το οποίο μου άφησε ανάμικτες εντυπώσεις και θα ήθελα αυτή τη φορά να ενημερωθώ πρίν αγοράσω κάτι... έννοια σου...αν περισέψει κανένα υφασμάτινο, σε έχω στο μυαλό μου...! Λοιπον κοιτα....Πιο μικρος που ημουν και δεν γνωριζα επαιρνα τα σκληρα τα πλαστικα,αλλα ηταν μικρα σε μεγεθος,και επειδη στα games π παιζω ,εχω πολυ χαμηλο sensitivity σκεφτητα οτι χρειαζομαι μεγαλη επιφανεια,το εψαξα λιγο βρηκα αυτο το πηρα,τελος,δεν το μετανιωσα..!!Εξαλλου οπως ειπες ειναι λιγα τα λεφτα.... Και απο την αλλη αμα περισεψει εδω ειμαιι!! :P
Commendatore Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Λοιπον κοιτα....Πιο μικρος που ημουν και δεν γνωριζα επαιρνα τα σκληρα τα πλαστικα,αλλα ηταν μικρα σε μεγεθος,και επειδη στα games π παιζω ,εχω πολυ χαμηλο sensitivity σκεφτητα οτι χρειαζομαι μεγαλη επιφανεια,το εψαξα λιγο βρηκα αυτο το πηρα,τελος,δεν το μετανιωσα..!!Εξαλλου οπως ειπες ειναι λιγα τα λεφτα.... Και απο την αλλη αμα περισεψει εδω ειμαιι!! :P Αυτό που με προβληματίζει σχετικά με τα υφασμάτινα pad, είναι η ενδεχόμενη μικρότερη διάρκεια ζωής τους, αλλά και κατά πόσο θα φαίνεται ωραίο ένα ξεφτισμένο pad στην άκρη του γραφείου...
κοκολινος Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Αυτό που με προβληματίζει σχετικά με τα υφασμάτινα pad, είναι η ενδεχόμενη μικρότερη διάρκεια ζωής τους, αλλά και κατά πόσο θα φαίνεται ωραίο ένα ξεφτισμένο pad στην άκρη του γραφείου... Μπαρντον???Τπτ δεν ξεφτυζει,φαντασου σου λεω το sharkoon στις ακρες εχει ξεκολλησει το υφασμα..Δεν εχει ξεφτισει...!!Το Sharkoon.!!!Ανεβαζω φοτο.!!Περιμενε να δεις!!! Οριστε.!!! edit: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.570820 αυτο το ποντικι θελω ρε συ..!!!Ειχα g5 δεν μ βολεψε..Το μονο π μ εχει βολεψει για games ειναι αυτο σε μαυρο...αλλα αυτο φαινεται να χει ωραιο σχεδιασμο θα καθεται πανω το χερι ωραια..!! http://www.amazon.com/Microsoft-D66-00029-Wheel-Mouse-Optical/dp/B00006B7HB (αυτο το ειχα παρει μαζι με το pad)
Commendatore Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Μπαρντον???Τπτ δεν ξεφτυζει,φαντασου σου λεω το sharkoon στις ακρες εχει ξεκολλησει το υφασμα..Δεν εχει ξεφτισει...!!Το Sharkoon.!!!Ανεβαζω φοτο.!!Περιμενε να δεις!!! Οριστε.!!! Αν και απέχει από το ιδανικό, ωστόσο δεν φαίνεται τόσο τραγικό μετά από 4 χρόνια καθημερινής χρήσης. Εγώ είχα στο μυαλό μου κάποια φθηνότερα υφασμάτινα τα οποία ξέφτιζαν και "τσάκιζαν" στις άκρες ... Πάντως εντόπισα και το 3M το οποίο είναι σε συμπαθητική τιμή
κοκολινος Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Ειναι σκληρο αυτο???Δες τα Razer ειναι πολυ καλα..!!!ΤΟ επομενο αυτο θα ειναι εμενα..!!Για το mouse εχεις να πεις κατι π σ εδειξα????
kanaks Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Προσωπικα ποτε δεν μ βολεψε..Με το "χαλΙ" βρηκα την ησυχια μου!!Ανετο μεγαλο..!!Και 4 χρονων.!! Υπαρχουν ποιοτικα υφασματινα που δε χαλανε ευκολα, γουστα είναι αυτα. Και μιας και μιλάμε για χαλιά μια εποχη ειχα στο μισο γραφείο ενα "χαλακι" 60x35 τυπου mousepad απο card game, καθε άνοιξη όμως που πιάναν οι ζέστες το ξέστρωνα και το έδινα για φύλαξη :Ρ
κοκολινος Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Υπαρχουν ποιοτικα υφασματινα που δε χαλανε ευκολα, γουστα είναι αυτα. Και μιας και μιλάμε για χαλιά μια εποχη ειχα στο μισο γραφείο ενα "χαλακι" 60x35 τυπου mousepad απο card game, καθε άνοιξη όμως που πιάναν οι ζέστες το ξέστρωνα και το έδινα για φύλαξη :Ρ Χειμωνα καλοκαιρι εκει το εχω εγω ρε συ..!!
Commendatore Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Ειναι σκληρο αυτο???Δες τα Razer ειναι πολυ καλα..!!!ΤΟ επομενο αυτο θα ειναι εμενα..!!Για το mouse εχεις να πεις κατι π σ εδειξα???? Απ΄ότι είδα το 3Μ είναι μαλακό μεν, αλλά όχι όπως τα υφασμάτινα gaming pads. Πρέπει να έχει κάποια υποτυπώδη επίστρωση επάνω, που του δίνει αυτή την ενδιάμεση υφή Απο 'κεί και πέρα, όσον αφορά στα ποντίκια που έδειξες δεν έχω ιδιαίτερα εμπεριστατωμένη άποψη, μιας και προσωπικά προτιμώ τα wireless τα τελευταία χρόνια. Το Microsoft Wheel Mouse Optical το είχα πρίν από ~10 χρόνια (ίσως και παραπάνω...), αλλά έχω να λέω για την αξιοπιστία του... Πραγματικό σκυλί ! Πάντως μου φαίνεται περίεργο που δεν σε βόλεψε το G5 το οποίο έχει εκθειαστεί από πολλούς χρήστες ! Μήπως θα σου φαινόταν χρήσιμος ο οδηγός της Razer, για να καταλήξεις αρχικά στο στύλ του mouse που σε βολεύει και μετά να ψάξεις για mouse ?
κοκολινος Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Απ΄ότι είδα το 3Μ είναι μαλακό μεν, αλλά όχι όπως τα υφασμάτινα gaming pads. Πρέπει να έχει κάποια υποτυπώδη επίστρωση επάνω, που του δίνει αυτή την ενδιάμεση υφή Απο 'κεί και πέρα, όσον αφορά στα ποντίκια που έδειξες δεν έχω ιδιαίτερα εμπεριστατωμένη άποψη, μιας και προσωπικά προτιμώ τα wireless τα τελευταία χρόνια. Το Microsoft Wheel Mouse Optical το είχα πρίν από ~10 χρόνια (ίσως και παραπάνω...), αλλά έχω να λέω για την αξιοπιστία του... Πραγματικό σκυλί ! Πάντως μου φαίνεται περίεργο που δεν σε βόλεψε το G5 το οποίο έχει εκθειαστεί από πολλούς χρήστες ! Μήπως θα σου φαινόταν χρήσιμος ο οδηγός της Razer, για να καταλήξεις αρχικά στο στύλ του mouse που σε βολεύει και μετά να ψάξεις για mouse ? Ναι ειναι σκυλι οντως..!!Για αυτο θελω να παω παλι σε Microsoft αλλα θα δω..Θα το μελετησω λιγο!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα