Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω κάποιο mousepad το οποίο να έχει χαμηλό προφίλ, να μην είναι πολύ μεγάλο σε διαστάσεις (όπως τα gaming του 1μ²... :-D )

και να ταιριάζει για χρήση γραφείου.

Επειδή το γραφείο έχει κρυστάλλινη επιφάνεια, θα πρέπει να έχει αφ'ενός τέτοια (κάτω) επιφάνεια ώστε να μη γλυστράει,

αλλά αφ'ετέρου να μπορεί να συνδυαστεί αρμονικά με το Logitech G700 που έχω.

Πρέπει να έχει κάποιου συγκεκριμένου είδους επιφάνεια για να συνδυάζεται με τον αισθητήρα του laser mouse ?

Τί προτείνετε έως το (ψυχολογικό) όριο των ~ 30 € ?

Δημοσ.

Εγω εχω ενα Sharkoon των 8 ευρω το ειχα παρει...Το εχω τωρα 4 χρονια...!!!Απιστευτο..!!Και με το g5 αλλη φαση.!!Γενικα δεν ξερω πως ειναι ενα ακριβο..!!Αλλα και το φθηνο ειναι πενα.!!!

Δημοσ.

Εγω εχω ενα Sharkoon των 8 ευρω το ειχα παρει...Το εχω τωρα 4 χρονια...!!!Απιστευτο..!!Και με το g5 αλλη φαση.!!Γενικα δεν ξερω πως ειναι ενα ακριβο..!!Αλλα και το φθηνο ειναι πενα.!!!

Ποιό είναι αυτό που έχεις ?

Δημοσ.

Το pc1.gr έχει μερικά sharkoon.

Κοίταξε καλύτερα κάποιο mousepad από την razer.

Έχεις κάποιο συγκεκριμένο να προτείνεις ?

Βλέπω πως έχει διάφορα είδη, οπότε φαντάζομαι πως κάποια θα ενδείκνυνται (ή αντενδείκνυται) για κάποιες χρήσεις

http://www.digital-master.gr/el-gr/Products.aspx?ElementID=91afc5a0-6089-4bee-9468-b2a779df4e5b Αυτα τι size εχουν???Αν ειναι το "χαλι" π λεμε μεις εδω και κανει τοσα εχω τσιμπησει ενα.!!

Αν διαβάσεις παρακάτω γράφει τις διαστάσεις:

«Διαθέσιμο σε τρία μεγέθη - Επιλέξτε το μέγεθος που ταιριάζει στο στυλ παιχνιδιού σας και στο γραφείο σας:

Υπερμεγέθης (Razer Goliathus Alpha) 444X355X4,3mm

Μεγάλος (Razer Goliathus Standard) 355X254X4 mm

Κανονικός (Razer Goliathus Omega) 270X215X4 mm » :P

Δημοσ.

Γενικά προτείνονται αυτά με τη σκληρή πλαστική επιφάνεια ή τα υφασμάτινα ?

Η αλήθεια είναι πως έχω ένα Steelpad 4S,

αλλά το έχω σε εφεδρεία κυρίως εξαιτίας του θορύβου και της κάπως τραχειάς ολίσθησης

(αμέλησα βέβαια να χρησιμοποιήσω το τεφλόν.... :rolleyes:)

Δημοσ.

Γενικά προτείνονται αυτά με τη σκληρή πλαστική επιφάνεια ή τα υφασμάτινα ?

Η αλήθεια είναι πως έχω ένα Steelpad 4S,

αλλά το έχω σε εφεδρεία κυρίως εξαιτίας του θορύβου και της κάπως τραχειάς ολίσθησης

(αμέλησα βέβαια να χρησιμοποιήσω το τεφλόν.... :rolleyes:)

Ουτε για πλακα..Υφασματινα..!!!Καταρχας δεν παθαινουν και τπτ..Και στο πλυνητριο το εχω βαλει.!!!Μετα απο 4 χρονια μονο οι ακρες εχουν ξεκολλησει με λιγη κολλα φτιαχνει.!!

Δημοσ.

Χρησιμοποιώ ενα steelseries 4hd. Είναι απο σκληρό πλαστικό αλλά αν βάλεις τα παρεχόμενα αυτοκολητάκια απο κάτω στο ποντίκι δεν μαγκώνει. Έχει και δύo όψεις μια λεία και μια πιο τραχιά για ... μέγιστη απόλαυση :-P

Δημοσ.

Καλά όλα αυτά, αλλά δεν υπάρχει κάποιος "μπούσουλας" που να διαχωρίζει τις χρήσεις των pad ανάλογα με το υλικό που χρησιμοποιείται ?

Για παράδειγμα ο "κοκολινος" αποτρέπει από τη χρήση των "σκληρών", ενώ ο kanaks δηλώνει ευχαριστημένος από αυτά.

Είναι καθαρά θέμα προτίμησης ή υπάρχουν λίγο-πολύ συγκεκριμένες χρήσεις για κάθε pad ?

Δημοσ.

Ρε συ..30ευρω μπατζετ δεν ειχες???Παρε και απο τα δυο..Και οποιο σε βολεψει και αν δεν σε βολεψει το υφασματινο στειλε μ ενα πμ..!! :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...