Προς το περιεχόμενο

Eρώτηση για Overclocked AMD Phenom II X4 955 4.0 GHz

mrmariosgta4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Κοιτα ετσι και αλλιως με τα games,με την 6770 δεν χρειαζεται να τον εχεις τον επεξεργαστη τοσο ψηλα γιατι προφανως θα προλαβαινει να σε κοβει η καρτα πρωτα.οποτε κατεβασε τον στα 3.8-3.7 με οσο το δυνατον λιγοτερο ρευμα (ξεκινα με 1.40 και κατω) και βλεπουμε.

στο ρευμα του cpu_nb που εισαι λογικα μπορεις να βαλεις το cpu_nb και 2600.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κοιτα ετσι και αλλιως με τα games,με την 6770 δεν χρειαζεται να τον εχεις τον επεξεργαστη τοσο ψηλα γιατι προφανως θα προλαβαινει να σε κοβει η καρτα πρωτα.οποτε κατεβασε τον στα 3.8-3.7 με οσο το δυνατον λιγοτερο ρευμα (ξεκινα με 1.40 και κατω) και βλεπουμε.

στο ρευμα του cpu_nb που εισαι λογικα μπορεις να βαλεις το cpu_nb και 2600.

να το αφησω το cpu_nb στα 2400 mhz και 1.275 V το τεσταρα και εβγαζε unstable με 2600 mhz επισης στα bios βαζω πχ 1.43 και τρεχει με 1.41 στο cpu-z γιατι το κανει αυτο ???

Κοιτα ετσι και αλλιως με τα games,με την 6770 δεν χρειαζεται να τον εχεις τον επεξεργαστη τοσο ψηλα γιατι προφανως θα προλαβαινει να σε κοβει η καρτα πρωτα.

Και με την 6870 και με την 6950. Βασικά Μάριε, αν δεν κάνεις όλη μέρα video decoding και θέλεις να γλυτώνεις 10 λεπτά στο 10ωρο, βάλτον στοκ να μην παιδεύεσαι. Δεν έχεις να κερδίσεις τίποτα.

Δεν κερδίζεις τίποτα με τον να τον κλοκάρεις στο gaming. Όπως σου είπε και ο Θάνος, πρώτα η κάρτα θα σε κόψει. Ειδικά στην ανάλυση που παίζεις ο επεξεργαστής παίζει πολύ δευτερεύοντα ρόλο.

Δυνατό gaming με την 6770 σε full hd δεν γίνεται και δεν φταίει η συχνότητα του επεξεργαστή.

Δεν κερδίζεις τίποτα με τον να τον κλοκάρεις στο gaming. Όπως σου είπε και ο Θάνος, πρώτα η κάρτα θα σε κόψει. Ειδικά στην ανάλυση που παίζεις ο επεξεργαστής παίζει πολύ δευτερεύοντα ρόλο.

Δυνατό gaming με την 6770 σε full hd δεν γίνεται και δεν φταίει η συχνότητα του επεξεργαστή.

το ξερω φιλε μου μαζευω λεφτα για hd 7850 ή hd 7870 θα εχω bottleneck ??? με αυτον το cpu ?

Δεν το τσέκαρα αυτό, σόρυ. Τεσπα για το θέμα σου, η άποψή μου είναι να τον γυρίσεις στοκ για τον λόγο ότι δεν κερδίζεις απολύτως τίποτα.

Δεν το τσέκαρα αυτό, σόρυ. Τεσπα για το θέμα σου, η άποψή μου είναι να τον γυρίσεις στοκ για τον λόγο ότι δεν κερδίζεις απολύτως τίποτα.

stock τον εχω τωρα

αλλα δεν θα με πειραζε να τον παω 3.6 ή 3.8

3,6 πας με στοκ ρεύμα ή το πολύ με 1 κλικ πάνω απ το στοκ.

Για 3,8 (που εκεί πιστεύω πρέπει να είναι το ταβάνι σου λόγω καλοκαιριού) με κάτι κοντά στο 1.41-1.43 θα είσαι εντάξει πιστεύω.

Ο δικός μου δουλεύει στα 4 (ghz ε! μη παρεξηγηθούμε!) αλλά πρέπει να έχω πέσει στο πιο σκάρτο κομμάτι της παραγωγής γιατί θέλει 1.48 για να είναι rock stable. Λόγω Η100 όμως δεν έχω πρόβλημα από θερμοκρασίες (52-53 max) οπότε τον αφήνω να σφίγγεται.

Κάποια στιγμή θα μου την κάνει η μητρική όπως το βλέπω αλλά δε πειράζει.

ΟΚ παιδια ετρεξα το τεστ στα 3.6 ghz

Ρυθμισεις :

multiplier : 18

Cpu voltage : 1.380 V

cpu_nb frequency : 2400mhz

cpu_nb voltage : 1.275 V

εικονα ειμαι full stable ??? :

http://imageshack.us/f/259/36ghz.png/

Σας ευχαριστω παρα πολυ :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...