mrmariosgta4 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Καλησπερα σημερα overclockara τον cpu μου στα 4.0 ghz και ειδα πως ειναι stable να και μια εικονα : http://imageshack.us/f/198/40ghz.png/ Θελω να ρωτησω αν οι θερμοκρασιες ειναι καλες ???? και να το αφησω ετσι ???
Δεινόσαυρος Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δεν κατέχω το o/c απλά σου λέω τι είναι καλύτερο για στρεσάρισμα. Βάλε το very high και όλα τα άλλα άφησέ τα στο auto.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δεν έχω καμία σχέση με o/c και δεν ξέρω που θα έπρεπε να παίζει σε temps ο επεξεργαστής σου κλοκαρισμένος. Απλά σου λέω να τρέξεις το τεστ με μεγαλύτερο βαθμό στρεσαρίσματος για να έχεις αντιπροσωπευτικότερη εικόνα.
Thanos1972 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Μια χαρα εισαι απο temps τετοια εποχη με IBT.αλλα τρεξε ενα και very high.
nikos1982 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Καλησπερα σημερα overclockara τον cpu μου στα 4.0 ghz και ειδα πως ειναι stable να και μια εικονα : http://imageshack.us/f/198/40ghz.png/ Θελω να ρωτησω αν οι θερμοκρασιες ειναι καλες ???? και να το αφησω ετσι ??? δες το παρακάτω απο την amd.cpu max volt 1.5 max temps δεν πρεπει να ξεπερνας τους 62 βαθμους σε full load.τρεξε ενα prime 95 η ενα occt να δεις μεχρι που φτανουν η θερμοκρασιες. Link
mrmariosgta4 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Μια χαρα εισαι απο temps τετοια εποχη με IBT.αλλα τρεξε ενα και very high. Eβαλα εκεινες τις ρυθμισεις που ειπες με cpu_nb frequency 2400mhz και cpu_nb voltage 1.275 V και γιατι να τρεξω στο very high ???
Δεινόσαυρος Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Eβαλα εκεινες τις ρυθμισεις που ειπες με cpu_nb frequency 2400mhz και cpu_nb voltage 1.275 V και γιατι να τρεξω στο very high ??? Φοβάσαι μην πάθει τίποτα και δεν το τρέχεις? Όποιος φοβάται, δεν παιζει με πολλαπλασιαστές και ρεύματα. Θέλει αρετή και τόλμη το overclocking. Όποιος φοβάται (όπως εγώ), παίζει στοκ και ξεϊδρωτος. Τρέξε τώρα ένα very high να δούμε τα 90αρια!
nikos1982 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 εγω στην φωτο ειδα οτι εχει τελιωσει το τεστ και βλεπω 44 βαθμους σε πυρηνες.οποτε η cpu θα ειναι παραπάνω.αν οντος ειναι ετσι στο τεστ οταν τρεχει θα παει παραπανω.
whocares Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Φοβάσαι μην πάθει τίποτα και δεν το τρέχεις? Όποιος φοβάται, δεν παιζει με πολλαπλασιαστές και ρεύματα. Θέλει αρετή και τόλμη το overclocking. Όποιος φοβάται (όπως εγώ), παίζει στοκ και ξεϊδρωτος. Τρέξε τώρα ένα very high να δούμε τα 90αρια! Καλησπέρα! 90άρες σε AMD δεν θα δει. Καλό είναι να τρέξει το ibt όπως είπες αλλά καλό είναι να περάσει και μερικές ώρες occt (6ωρο) αν θέλει να είναι ήσυχος. Επίσης μόνο εγώ βλέπω τις μνήμες στα 1333? Και κλείνοντας καλό είναι φίλε mrmariosgta4 αν τον δεις σταθερό στα 4GHz, τώρα που άρχισε να ζεσταίνει, να τον κατεβάσεις στα 3.8GHz κατεβάζοντας και λίγο το vcore. Εξάλλου τρομερή διαφορά ανάμεσα σε 3.8 και 4GHz δεν θα δεις.
mrmariosgta4 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Unstable guys !!!!!! http://imageshack.us/photo/my-images/844/capturenlz.png/ Καλησπέρα! 90άρες σε AMD δεν θα δει. Καλό είναι να τρέξει το ibt όπως είπες αλλά καλό είναι να περάσει και μερικές ώρες occt (6ωρο) αν θέλει να είναι ήσυχος. Επίσης μόνο εγώ βλέπω τις μνήμες στα 1333? Και κλείνοντας καλό είναι φίλε mrmariosgta4 αν τον δεις σταθερό στα 4GHz, τώρα που άρχισε να ζεσταίνει, να τον κατεβάσεις στα 3.8GHz κατεβάζοντας και λίγο το vcore. Εξάλλου τρομερή διαφορά ανάμεσα σε 3.8 και 4GHz δεν θα δεις. ποσο vcore να βαλω για 3.8 ghz ??? τιποτα αλλο να αλλαξω ???
Thanos1972 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Κατα πασα πιθανοτητα εισαι unstable λογω θερμοκρασιων γιατι εχει παρατηρηθει στους Phenom II Οτι μετα τους 55 βαθμους στους πυρηνες,σε overclock χανουν το stability που ειχαν.οποτε τον χειμωνα εαν δοκιμασεις με τις ρυθμισεις που εισαι τωρα,λογω θερμοκρασιων που λογικα θα εχουν πεσει,μπορει και να εισαι stable.
mrmariosgta4 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 στα games 51ο και ηταν 100 % stable τι να κανω τωρα παμε για 3.8 ghz ??? Κατα πασα πιθανοτητα εισαι unstable λογω θερμοκρασιων γιατι εχει παρατηρηθει στους Phenom II Οτι μετα τους 55 βαθμους στους πυρηνες,σε overclock χανουν το stability που ειχαν.οποτε τον χειμωνα εαν δοκιμασεις με τις ρυθμισεις που εισαι τωρα,λογω θερμοκρασιων που λογικα θα εχουν πεσει,μπορει και να εισαι stable.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα