Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους! Αυτό το καιρό ψάχνομαι γενικά για ένα μικρό build upgrade! με το λίγο ψάξιμο που έκανα και την λίγη εμπειρία που έχω κατέληξα σε αυτό εδώ

Cpu Mobo Ram1 Ram2 ( στης ram είναι λόγο εμφανίσεις πιο πολύ όχι κάποια ουσιαστική διαφορα στα Specs! ) PSU Case

Έχω είδη μια GPU 9600GT και σκεφτόμουν μήπως κάνω αναβαθμίσει σε μια GTX 295 ( εδώ είναι όλο το θέμα του Thread )

Πιστεύετε πως θα αξίζει ?? έχω έναν μικρό δισταγμό για τα Watt που χρειάζεται η gpu.. Έχω βρει μια GTX 295 στα 120 euro και το συνολικό κόστος είναι στα 500 euro ( αν τελικά αποφασίσω να κάνω GPU upgrade ) αλλιώς είναι στα 380-400

Το build είναι για gaming πάντα

Δημοσ.

Με ποια ακριβως λογικη σκεφτεσαι να πας σε καρτα θερμαστρα, βατοφαγο η οποια ειναι και τρεις γενιες πισω σε τεχνολογια?

Δημοσ.

θα συμφωνησω με τους παραπανω.Μπορει να ειναι γρηγορη η 295 ,αλλά είναι πολύ παλια..

Επισης το βασικοτερο. Μεταχειρισμενη καρτα που δουλευει σε τετοιες θερμοκρασιες οπως η 295 είναι πολύ πιθανο να σου βγαλει θέμα συντομα,και δε θα εχεις εγγυηση.

Με λιγα λογια θα έλεγα ότι η καρτα ισως αξιζε σε μια τιμη στα 70 ευρω. Στα 120 οχι.Πάρε μια 6850 ή 6870 να εχεις το κεφαλι σου ησυχο,αν και με καπως χειροτερες επιδοσεις..

Προσωπικά δε θα την επαιρνα ουτε με 70 που λεω παραπάνω λόγω ελλειψης εγγυησης και σοβαρης πιθανοτητας να υπάρξει καποιο θεμα στη καρτα σε συντομο διαστημα(και κατα δευτερο λογο καταναλωσης και ελλειψεις dx11).

Δημοσ.

θα συμφωνησω με τους παραπανω.Μπορει να ειναι γρηγορη η 295 ,αλλά είναι πολύ παλια..

Επισης το βασικοτερο. Μεταχειρισμενη καρτα που δουλευει σε τετοιες θερμοκρασιες οπως η 295 είναι πολύ πιθανο να σου βγαλει θέμα συντομα,και δε θα εχεις εγγυηση.

Με λιγα λογια θα έλεγα ότι η καρτα ισως αξιζε σε μια τιμη στα 70 ευρω. Στα 120 οχι.Πάρε μια 6850 ή 6870 να εχεις το κεφαλι σου ησυχο,αν και με καπως χειροτερες επιδοσεις..

Προσωπικά δε θα την επαιρνα ουτε με 70 που λεω παραπάνω λόγω ελλειψης εγγυησης και σοβαρης πιθανοτητας να υπάρξει καποιο θεμα στη καρτα σε συντομο διαστημα(και κατα δευτερο λογο καταναλωσης και ελλειψεις dx11).

+1 και στους δύο προλαλήσαντες. Ή μια μεταχειρισμένη 560ti (πάντα με εγγύηση) θα προσέθετα εγώ.

Δημοσ.

Με ποια ακριβως λογικη σκεφτεσαι να πας σε καρτα θερμαστρα, βατοφαγο η οποια ειναι και τρεις γενιες πισω σε τεχνολογια?

για αυτό και ρωτάω αν αξίζει :)

η 560τι μου φαίνεται καλή επιλογή! ευχάριστο για τις γνώμες σας! ATi δεν θέλω γιατί θέλω Physx

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...