Swinrrr Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Ηδέα: υπολογιστής μου είναι συνδεδεμένος σε ένα εργαστήριο(του Τει) με την εντολή net view(στο command line) μου δείχνει υπόλοιπους υπολογιστές στην τάξη (ονομασίες όχι IPs). Ξέρει κανείς πως να τυπωσω(στο browser) τα ips τους με χρήση PHP
kalogeros Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Θα σου πω πώς μπορείς να το κάνεις, αλλά δεν είναι σε php. Άνοιξε ένα command prompt και γράψε το παρακάτω > FOR /L %i IN (1,1,254) DO ping -n 1 192.168.0.%i | FIND /i "Reply">> c:\ipaddresses.txt και πάτα enter. Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία (κρατάει λίγη ώρα), στο αρχείο ipaddresses.txt θα έχουν καταχωρηθεί όλες οι IPs που χρησιμοποιούνται στο δίκτυο.
Swinrrr Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Φίλε kalogeros το ip 192.168.0. είναι του δικτύου που βρίσκονται υπολογιστές;
corrupted Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 copy paste απο εδω... http://www.developerfeed.com/php/topic/how-resolve-hostname-ip-or-viceversa-php ><?php $hostname = "onoma_ypologisti"; $resolved_ip = gethostbyname($hostname); echo "The Hostname $hostname resolves to $resolved_ip"; ?>
kalogeros Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Φίλε kalogeros το ip 192.168.0. είναι του δικτύου που βρίσκονται υπολογιστές; Ναι είναι του δικτύου. Μπορεί να μην είναι απαραίτητα 192.168.0. Μπορεί να είναι κάτι άλλο. Στην δουλειά μου π.χ. είναι 10.0.0. Ανάλογα με το τι είναι στο δίκτυο που θέλεις, το αλλάζεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα