Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η μοναδική μου εμπειρία είναι με την 6870 και με το τελευταίο ubuntu, όπου δεν παρατήρησα κάποιο πρόβλημα σε hd video. Aλλά για να το λες, οκ.

Ίσως εγώ να είμαι προκατειλημμένος που θεωρώ ότι όποιος παίρει 295 ή αντίστοιχη ψησταριά την θέλει μόνο για παιχνίδια.

Ρε κολλησες κοκολινιαση και εσυ? που κολάει τώρα η 295? Ειναι ο ιδιος που έλεγε για την 295 σε αλλο ποστ και δεν το θυμάμαι??

Δημοσ.

Αφηστε τον κοκολινο ησυχο.μαζι σου αδερφε,μην τους ακους.

Φτου σου και εσενα προδοτη που πήγες με τον οχτρό!!! :lol: :P :P

Δημοσ.

τι καταλαβα εγω λοιπον τωρα 1) οσοι εχουν linux δεν παιζουν παιχνιδια 2)οσοι εχουν linux δεν εχουν windows (ξερετε κανενα ναχει linux και μονο linux 3)γιατι να θελω nvidia αφου η 6870 (και πραγματι ετσι ειναι)ειναι πιο καλη και πιο συμφερουσα vfm , 3)(stm00192 linux και amd)δεν πανε μαζι ,πραγματι ετσι ειναι και αυτος ειναι ο λογος 4)και τωρα ειμαι μεταξυ της 460 και της GTX550 αλλα οχι Gigabyte δεν της εχω εμπιστοσυνη 5)παιχνιδια δεν παιζω φανατικα ,αλλα που και που στο PC των παιδιων ολο και κατι τσιμπαω.

Σας ευχαριστω ολους σας,για τις προτασεις σας,και την αιτιολογηση τους.

Δημοσ.

τι καταλαβα εγω λοιπον τωρα 1) οσοι εχουν linux δεν παιζουν παιχνιδια, στο linux όχι, δεν παίζουν, τουλάχισχτον όπως στα windows 2)οσοι εχουν linux δεν εχουν windows (ξερετε κανενα ναχει linux και μονο linux πάρα πολλοί έχουν μόνο Linux 3)γιατι να θελω nvidia αφου η 6870 (και πραγματι ετσι ειναι)ειναι πιο καλη και πιο συμφερουσα vfm , 3)(stm00192 linux και amd)δεν πανε μαζι ,πραγματι ετσι ειναι και αυτος ειναι ο λογος 4)και τωρα ειμαι μεταξυ της 460 και της GTX550 αλλα οχι Gigabyte δεν της εχω εμπιστοσυνη 460 εννοείται και οι gigabyte είναι μια χαρά 5)παιχνιδια δεν παιζω φανατικα ,αλλα που και που στο PC των παιδιων ολο και κατι τσιμπαω.

Σας ευχαριστω ολους σας,για τις προτασεις σας,και την αιτιολογηση τους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...