marios_geo Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Δεν ξέρω άμα γράφω στη σωστή ενότητα αλλά υπάρχει κανένας τρόπος αν δημιουργήσω μια ταινία.Και animation δεν με πειράζει Παραφράζοντας το αρχικό ποστ, ας πω και εγώ τον πόνο μου... Δεν ξέρω άμα γράφω στη σωστή ενότητα αλλά υπάρχει κανένας τρόπος αν δημιουργήσω κατασκευάσω μια ταινία ένα αυτοκίνητο. Και animation πατίνι δεν με πειράζει Δεν ξέρω μαθηματικά, μηχανολογία, δεν ξέρω να οδηγώ και βαριέμαι να διαβάσω εγχειρίδια μεγαλύτερα των 2 σελιδών. Υπάρχει τίποτα εκεί έξω;
-snorkel- Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Για ποιον λόγο ακριβώς; Πολύ εύκολα; Πολύ δύσκολα; Δεν υποστηρίζουν κάτι που θέλεις να κάνεις; Βοήθησε και εσύ λίγο αυτούς που θέλεις να σε βοηθήσουν. Είναι λίγο δύσκολα.Θέλω ένα απλό πρόγραμμα.
computeras13 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Όσο πέφτεις σε ποιότητα λογισμικού θα πέφτει και η ποιότητα του αποτελέσματος σου (καλά αυτό δεν ισχύει πάντα, απλά στην προκειμένη αφού απορίπτεις τα ΔΥΝΑΤΑ προγράμματα ισχύει). Ρίξε μια ματιά στο goanime. Αν ούτε αυτό δεν σου κάνει τότε προσωπικά δεν ξέρω κάτι άλλο να προτίνω. Και θα πω και εδώ ότι είπαμε και στο άλλο thread σου. Κάποια πράγματα δεν γίνονται εύκολα.
NiKoS WSN Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Μαντεύω είσαι 15 χρονών, αν είσαι παραπάνω αρχίζεις να ντρέπεσαι, αν είσαι σε αυτήν την ηλικία άρχισε να ωριμάζεις. όλοι σου απαντάνε με προγράμματα εγώ σε ρωτάω α)μας κοροϊδεύεις; β)τα βασικά τα ξέρεις; γ)ξέρεις γιατί θες να κάνεις αυτό που είναι να κάνεις; Αν απλά θες να κάνεις anime για την πλάκα σου γράψε στο utube "how to make a fucking animation" και ξεκίνα να βλέπεις τα βασικά άμα σου αρέσει ίσως και να ασχοληθείς! Συμβουλές: 1)δεν θα βγάλεις ποτέ λεφτά με αυτόν τον τρόπο σκέψης (αν θες αυτό να κάνεις) 2)Κάποιος θα έδινε μία περιουσία για ένα πρόγραμμα αν εσύ θες να παίξεις 10 λεπτά και μετά τέλος άλλο θέμα. (πέταμα λεφτών είναι να πάρεις iPhone - όχι ένα πρόγραμμα για την δουλειά σου) 3)Google(+uTube) IS UR FRIEND 4)Προγραμματισμός και Animation δεν είναι ΠΑΙΧΝΙΔΙ και για να τα μάθεις έστω με τον τρόπου που θες θέλει σεβασμό και αγάπη! τα είπα και χαλάρωσα (ΕΛΕΟΣ) Εγώ σου προτείνω το Adobe Flash Και επίσης Ο τσάμπας δεν ζει!
computeras13 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 @NiKoS WSN πιστεύεις οτι θα θεωρήσει το flash εύκολο. Εδώ του φάνηκαν δύσκολα τα υπόλοιπα Συμφωνώ με όσα λες πάντως.
NiKoS WSN Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 @NiKoS WSN πιστεύεις οτι θα θεωρήσει το flash εύκολο. Εδώ του φάνηκαν δύσκολα τα υπόλοιπα Συμφωνώ με όσα λες πάντως. Είμαι 15 και πολλοι στην ηλικία μου σκεφτονται ετσί, πραγματικα ντρεπομαι για την γενιά μου και φυσικα όχι για αυλτο το λόγο μόνο και προς θεού δεν έχω πρόβλημα με το παίδι γιατί έτσι μας μάθανε-καταντησανε... Sent from my iPod touch using Insomnia
computeras13 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δεν υπάρχει αυτό που λες. Ναι ισχύει εν μέρη (ελάχιστα για μένα) το "έτσι έμαθα", αλλά ο καθένας είναι ξεχωριστό άτομο που από μια ηλικία και μετά αρχίζει να καταλαβαίνει και να σχηματίζει απόψεις και τον δικό του τρόπο σκέψης και κοινωνικής ενσωμάτωσης. Για κάποια άτομα δυστυχώς αυτή η ηλικία δεν έρχεται ποτέ. Τέλος πάντον, είμαστε τελείως εκτός θέματος. Το σταματάω εδώ από μέρους μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα