stm00192 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 To ΤΧ650 εε?? Κατά προτιμηση ναι αλλά και ένα οποιοδηποτε αλλο αξιοπιστο 650αρι αρκετο θα ειναι!
κοκολινος Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=23359&cat=17&sub=undefined&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=2 Δεν ξερω αν υπαρχει κατι καλυτερο..!!5χρονια εγγυηση κιολας.!!!!90 πες με τα μεταφορικα!!!
Thanos1972 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Ε ναι ειδες?αφου ο κοκολινος χωνεται και κανει ερωτησεις παντου .και εγω νομιζα οτι ελεγες για τον 1055 του ts.
John-lamia Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 H μνήμη. Αν βάλεις 2 Χ 6850 με 1gb μνήμη η καθεμία, δεν θα έχεις 2gb μνήμη συνολικά, αλλά 1. Εφόσον όμως δεν παίζεις σε μεγάλες αναλύσεις ή σε multiplayer, μικρό το κακό. διλαδι δεν δουλευουν και τα 2 gb ram στα παιχνιδια ? εγω εχω την 6870 με 1 gb ram, αμμα βαλω αλλη μια με 1 gb αυτο θα καθεται ? διλαδι ενας που κανει cf-x με 3 η 4 καρτες ιδιες οι οποιες εχουν 1gb μνημη παλι 1 γιγα θα δουλευει ? ασχετα με το αν αξιοποιείτε η μνημη της καθε καρτας η οχι απ τα παιχνιδια. δεν μου ακουγεται σωστο αυτο !!!
stm00192 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 διλαδι δεν δουλευουν και τα 2 gb ram στα παιχνιδια ? εγω εχω την 6870 με 1 gb ram, αμμα βαλω αλλη μια με 1 gb αυτο θα καθεται ? διλαδι ενας που κανει cf-x με 3 η 4 καρτες ιδιες οι οποιες εχουν 1gb μνημη παλι 1 γιγα θα δουλευει ? ασχετα με το αν αξιοποιείτε η μνημη της καθε καρτας η οχι απ τα παιχνιδια. δεν μου ακουγεται σωστο αυτο !!! Και όμως δυστυχώς έτσι είναι!!
Δεινόσαυρος Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 δεν μου ακουγεται σωστο αυτο !!! Κι όμως, έτσι είναι αλλά όπως έγραψα και παραπάνω, τουλάχιστον για μένα, αυτό είναι το μικρότερο πρόβλημα του cf.
κοκολινος Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δεν σου φτανει η μια ρε συ????Θα εισαι κομπλε με το τροφοδοτικο αυτο??
John-lamia Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δεν σου φτανει η μια ρε συ????Θα εισαι κομπλε με το τροφοδοτικο αυτο?? βασικα παιζω σε 1920*1200 με Α/Α και Α/F. βασικα ψήνομαι για μια 6870 ακομα αλλα οχι μονο για την επεξεργαστικη ισχύ αλλα για την επιπλεον μνημη. τα παιχνιδια που παιζω θελουν vram σε τέτοια ανάλυση. το τροφοδοτικο μου ειναι το thermaltake 750watt CF edition. αλλα μολις μου ειπατε οτι η μνημη απ την επιπλεον καρτα ειναι απλα για να καθεται το ξανα σκεφτικά σοβαρά !!! εψαξα και για 6870 1GB VS 6870 2GB review. αλλα δεν εχουν καμια διαφορα. και ελεγα μπας και 2χ6870 τα πανε καλα !!! και απ οτι ειδα εχουν σχεδον διπλασιες επιδωσεις !! οπως και η 6870χ2 !!! πολυ καλη καρτα !!!
κοκολινος Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Ααα εσυ τα θες..Για τον δεινο πηγαινε η ερωτηση αλλα ενταξει..Εσυ εαν εχεις τοσες απαιτησεις..Ψαξου για μια 6870 και θα εισαι ανετος.!!!
ColdFusion Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Στα παιχνίδια δεν υπάρχει πρόβλημα πλέον με τους drivers για μένα το μειονέκτημα είναι η κατανάλωση μιας και ακόμα και αν δεν παίζεις κάποιο game πχ η κάρτα συνεχίζει να καεί ρεύμα έστω και αν λειτουργεί σε idle. Από την άλλη αν δεν έχεις καλό κουτί και βάλεις 2 κάρτες σε συνδυασμό με καμία γαϊδουροψηκτρα θα δεις την θερμοκρασία να ανεβαίνει και την ροή αέρα του κουτιού να χαλάει. Sent from my GT-I9000 using Insomnia
John-lamia Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Από θέμα οδηγών δεν είχα πότε πρόβλημα με 4890+4870. Ακόμα και σε παλιά παιχνίδια είχα δει αύξηση των επιδόσεών. Και έλεγα να έβαζα μια 6870 ακόμα γιατί αρκετά παιχνίδια μου τρών την μνήμη στην κάρτα για πλάκα. Serious sam 3, bf 3, crysis 2. Ακόμα και στο c&c kane ws όταν παίζω με 7 αντίπαλουσ η μνήμη τησ κάρτα είναι 100 τησ 100 την παρακολουθώ με το gpu-z.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δεν σου φτανει η μια ρε συ????Θα εισαι κομπλε με το τροφοδοτικο αυτο?? Μου φτάνει και μου περισσεύει. Δεν είναι θέμα ανάγκης, αλλά χόμπι. Κομπλέ δεν θα το λεγα, αλλά οκ, ναι, εκτιμώ ότι θα είμαι. Άλλωστε μην ξεχνάς ότι παίζουν όλα στοκ.
Thanos1972 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Μου φτάνει και μου περισσεύει. Δεν είναι θέμα ανάγκης, αλλά χόμπι. Κομπλέ δεν θα το λεγα, αλλά οκ, ναι, εκτιμώ ότι θα είμαι. Άλλωστε μην ξεχνάς ότι παίζουν όλα στοκ. Και να θελες......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα