martinoff Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 χρειάζομαι καινούριο router με απαραίτητα 1- το Σεπτέμβρη να μην ψάχνω άλλο,ipv6 2- να αλλάξω snr οπωσδήποτε 3- να κλειδώνει σε δύσκολη γραμμή (attenuation 37) 3- δεν με ενδιαφέρει το ασύρματο 4- αν γίνετε να μην ξεπεράσει τα 100€ η γραμμή είναι connex και στο (καφαο,dslam δεν τα ξέρω κ'oλας αυτά έχει τσιπάκι broadcom) δεν μπορώ να περιμένω μέχρι Σεπτέμβρη,το χρειάζομαι άμεσα δυστυχώς για δώστε μια βοήθεια οι γνώστες please
martinoff Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 poulinos ακούει ? φύγατε όλοι για μπάνια κ'ολας .... vigor or netgear ?????
poulinos Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 χρειάζομαι καινούριο router με απαραίτητα 1- το Σεπτέμβρη να μην ψάχνω άλλο,ipv6 2- να αλλάξω snr οπωσδήποτε 3- να κλειδώνει σε δύσκολη γραμμή (attenuation 37) 3- δεν με ενδιαφέρει το ασύρματο 4- αν γίνετε να μην ξεπεράσει τα 100€ η γραμμή είναι connex και στο (καφαο,dslam δεν τα ξέρω κ'oλας αυτά έχει τσιπάκι broadcom) δεν μπορώ να περιμένω μέχρι Σεπτέμβρη,το χρειάζομαι άμεσα δυστυχώς για δώστε μια βοήθεια οι γνώστες please poulinos ακούει ? φύγατε όλοι για μπάνια κ'ολας .... vigor or netgear ????? ακουει. vigor θα προτεινα αλλα με 100 ευρω ... δεν νομιζω να τα βρεις ολα αυτα.και θες και πολλα.το να πειραζεις το snr πρεπει να παιζει με το προγραμμα το dmt και δεν ξερω αν παιζει το vigor. attenuation 37 ειναι νορμαλ.σημερα ειδα γραμμη με 58-59.αστα να πανε.πλεον ολα σχεδον εχουν ασυρματο. το 2710 vigor ειναι κοντα στα 100 αλλα οσο ξερω δεν εχει υποστηριξη για ipv6 και σε ερωτηση που ειχαν κανει στην vigor δεν ειχε πει κατι για υποστηριξη Ipv6(οτι δεν ειναι τοσο must και οτι δεν θα δωθει σε αυτα τα ρουτερ μαλλον ακομα .κατι τετοιο).καποιοι λενε οτι με beta firmware ισως παιξει αλλα τιποτα δεν ειναι σιγουρο. κατι 2820 και πανω εχουν οσο ξερω Ipv6 αλλα παμε 200+.βεβαια εχουμε μελλον μεχρι να γινει Must to ipv6 και να μην μπορεις να παιξεις με ipv4. εδω το Link http://forums.whirlpool.net.au/archive/1496083 broadcom ειναι το chipset στο dslam.στο καφαο καλωδια ειναι μονο
martinoff Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 το βλέπω το celeron να πιάνει δουλειά πίσω από κάνα modem, το βλεπωωωω δώσε και κάνα link, αν γίνετε είπα να μην ξεπεράσει τα 100€ και σιγά τα πολλά που ζητάω! τρία πραγματάκια ζήτησα από dd-wrt μεριά καμιά ελπίδα ? ευχαριστώ και μην φύγεις πάλι
poulinos Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 το βλέπω το celeron να πιάνει δουλειά πίσω από κάνα modem, το βλεπωωωω δώσε και κάνα link, αν γίνετε είπα να μην ξεπεράσει τα 100€ και σιγά τα πολλά που ζητάω! τρία πραγματάκια ζήτησα από dd-wrt μεριά καμιά ελπίδα ? ευχαριστώ και μην φύγεις πάλι για modem σκετο εχει και η vigor ενα. ζητησες 2-3 δυσκολα ειδικα για το margin.και 100 ευρω για ipv6 ειναι δυσκολο.πιο φτηνα απο vigor και καλη μαρκα σε netgear μπορεις να δεις κατι dgn3500 κατι τετοια μπας και σε καλυπτουν.απλα και αυτα συνηθως περνανε τα 100 ευρω.κοντα στα 70 εχει το dgn 2200 που ειναι απλα ενα 300mbps.καποια στιγμη που θα εχουν ολα ipv6 Υποστηριξη τοτε θα ειναι πιο φτηνα για την ωρα τα ipv6 ειναι σε καλα μοντελα που ειναι ακριβα.στην ουσια απο ολα αυτα που ζητας το margin ειναι το δυσκολο και το ipv6>τα αλλα δεν ειναι κατι.απλα αυτα τα 2 feautures το ενα ειναι σε καλα ρουτερ το margin απλα εχει να κανει με το αν υποστηριζεται απο το dmt.εμ τι βαζεις οτε που εχει 9 margin και εσυ
martinoff Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 αν πούμε ότι κάνω την υπέρβαση και πάω για αυτό θα είμαι ok η πρέπει να πάω για το 2850 που έχουν κάνει ήδη δοκιμές με ipv6 ? επίσης έχω χάσει τη μπάλα με τους κωδικούς του vigor, δεν βγάζω άκρη σε τη διαφέρουν το ένα με το άλλο έχει 500 μοντέλα 2710ΧΧ bla bla πιο είναι πιο καινούριο,πιο κάνει για pstn δεν τους είπε κανείς ότι δεν ασχολούμαστε όλοι με δίκτυα ευχαριστώ και πάλι
poulinos Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 αν πούμε ότι κάνω την υπέρβαση και πάω για αυτό θα είμαι ok η πρέπει να πάω για το 2850 που έχουν κάνει ήδη δοκιμές με ipv6 ? επίσης έχω χάσει τη μπάλα με τους κωδικούς του vigor, δεν βγάζω άκρη σε τη διαφέρουν το ένα με το άλλο έχει 500 μοντέλα 2710ΧΧ bla bla πιο είναι πιο καινούριο,πιο κάνει για pstn δεν τους είπε κανείς ότι δεν ασχολούμαστε όλοι με δίκτυα ευχαριστώ και πάλι για το 2850 The IPv6 for ADSL2+ router will be included on Vigor275[x] and Vigor285[x] series that DrayTek is working on. We haven’t been given an ETA time but will announce it ASAP. για το 2830 διαβασα οτι δεν θα βγει Ipv6 στο ιδιο forum που σου εκανα copy paste Πιο πανω.ετσι ειπε ο mr draytek. συνηθως το n ειναι wireless n το v ειναι οτι δινει voice θυρες δηλαδη fxs.συνηθως πιο μεγαλο νουμερο πιο καινουριο.για τις διαφορες καποια ειναι ψιλα γραμματα.για το annex το λεει συνηθως.για να παρεις τετοιο ρουτερ σημαινει οτι καταλαβαινεις τις διαφορες.ειναι advanced μοντελα της draytek.
martinoff Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 τελευταίο δεν σε πρήζω άλλο η κάνω την υπέρβαση και παίρνω 2750n η 2850n μόλις μου πεις χοντρά χοντρά διαφορές γιατί δεν το έχω η κάθομαι στα αυγά μου με netgear 2200 στο χώρο παίζουν 10 συσκευές με gigabit δίκτυο 4 είναι πίσω από switch (3x1000 και 1x100) ps3,δυο stb δέκτες ,htpc 2 είναι στο router file server/torrent και το pc 2 wi-fi 802.11n andoid phone 2 wi-fi 802.11g laptop στο πάνω όροφο υπάρχει και ένα ap για wi-fi ps: όλα αυτά τα διαχειρίζεται ένα d-link dir655 και μπροστά του ένα netfaster iad2 σε bridge mode σαν modem μόνο αλλά τελευταία δεν τα βγάζουν πέρα και το netfater το στέλνω πίσω στην hol
poulinos Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 τελευταίο δεν σε πρήζω άλλο η κάνω την υπέρβαση και παίρνω 2750n η 2850n μόλις μου πεις χοντρά χοντρά διαφορές γιατί δεν το έχω η κάθομαι στα αυγά μου με netgear 2200 στο χώρο παίζουν 10 συσκευές με gigabit δίκτυο 4 είναι πίσω από switch (3x1000 και 1x100) ps3,δυο stb δέκτες ,htpc 2 είναι στο router file server/torrent και το pc 2 wi-fi 802.11n andoid phone 2 wi-fi 802.11g laptop στο πάνω όροφο υπάρχει και ένα ap για wi-fi ps: όλα αυτά τα διαχειρίζεται ένα d-link dir655 και μπροστά του ένα netfaster iad2 σε bridge mode σαν modem μόνο αλλά τελευταία δεν τα βγάζουν πέρα και το netfater το στέλνω πίσω στην hol στα μεγαλα μοντελα της Netgear τα features που θα βρεις σαν διαφορα απο το ενα στο αλλο δεν ειναι πραγματα για Home use.vpn tunnels,dual/triple και δεν ξερω ποσα wan,usb για 3g,σκληρους κτλ τα πιο ποολλα τα θεωρω περιττα για σπιτι.το ζορι θα το φαει το Switch σου με ολα αυτα πανω παρα το ρουτερ.το ρουτερ θα φαει το ζορι ενταξει απο το wireless που οκ 4 συσκευες ειναι .
dimnous Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Καλησπερα σας. Αγορασα ενα ρουτερ Netgear DGN2200 σε αντικατασταση του Netfaster που μου εδωσε η HOL, για καλυτερη ταχυτητα και σταθερη γραμμη, καθως με attenuation 26.5 και SNR 9 (στο Μαρουσι) συγχρονιζα στα 11000 περιπου, και παροτι ειχα κανει επανειλλημενα παραπονα σε HOL η απαντηση ηταν οτι η γραμμη μου δεν εχει προβλημα και το μονο που προτειναν για αυξηση ταχυτητας)ηταν ισως η αλλαγη ρουτερ (ανεπισημα μου το ειπαν αυτο..) Ομως με το Netgear συντονισα σχεδον 2MB πιο χαμηλα !! Το ερωτημα μου ειναι πως γινεται με το Thomson TG585v7 που μου εμεινε απο τη Forthnet και με το Netfaster που μου εδωσε η HOL να συντονιζα στα 11000 περιπου, και το Netgear DGN2200 να συγχρονιζει κατω απο 9000. 2MB διαφορα πιο κατω διαφορα, απο ενα ρουτερ που το αγορασα για το καλυτερο !! Οκ ειναι σταθερο ακομα και οταν κατεβαζω το SNR στο 1,2 (τοτε κλειδωνει στα 13300 περιπου, αλλα με μονο με telnet και SNR 1.2 που μπορει να κανει αποσυνδεσεις ανα πασα στιγμη), αλλα αν συγχρονιζε στα 11000 οπως τα αλλα ρουτερ σε SNR 9, θα μπορουσα να φτασω τα 15000 με SNR 1.2 που ειναι και το ζητουμενο. Τι θα μπορουσα να ψαξω παραπανω? Διαβασα διαφορα για το NETGEAR και αλλαξα καναλι απο 9 σε 7,8,10, αλλαξα σε PPPoA και VC-based, εβγαλα ολα τα τηλεφωνα του σπιτιου και εκανα restart, αλλαγα το Mode απο 300 σε 145 και 54 Mbps, μεχρι και το firewall απενεργοποιησα απο disable port scan and dos protection απο Wan setup. Τιποτα, το ρουτερ αυτο δεν παει πανω απο 8900, με att 26.5, στο default SNR 9 της HOL !! Ποτε δεν επιανα τοσο χαμηλη ταχυτητα. Σας επισυναπτω τα χαρακτηριστικα της γραμμης μου απο το DMT tool. Υπαρχει κατι αλλο που θα μπορουσα να δοκιμασω με το Netgear, για να συγχρονιζει πιο ψηλα ??
poulinos Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 σου απαντησα εδω http://www.insomnia.gr/topic/445429-netgear-dgn2200-%cf%87%ce%b1%ce%bc%ce%b7%ce%bb%ce%b7-%cf%84%ce%b1%cf%87%cf%85%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/page__p__4726827__fromsearch__1?do=findComment&comment=4726827 απλα να προσθεσω.α.η Hol και να το δωσει βλαβη στον οτε για τον οτε δεν ειναι βλαβη.τα 10 mbit με 26 attenuation για τον οτε ειναι τελειως Normal .εδω εχω δει γραμμες με 15 attenuation και 10 Mbit και για τον οτε ειναι νορμαλ.οπως αντιστοιχα εχω δει και γραμμη με 15 attenuation να παιζει στα 20 mbit σχεδον.επισης το να ριχνεις το margin τοσο χαμηλα δεν ειναι οτι καλυτερο γιατι μπορει να σου κανει αποσυνδεση αλλα μπορει επισης να εχεις παρα πολλα crc fec errors και στην πραξη αντι για ποιο γρηγορα να πηγαινει πιο αργα η συνολικη αποδοση(το συνολικο download) λογω των πολλων errors που γινονται υποχρεωτικα Retransmit μεχρι να φτασουν σωστα.οποτε η Hol δικαιολογημενα σου λεει οτι η γραμμη ειναι μια χαρα.γιατι και μια χαρα να μην το θεωρουν αυτοι ο οτε το θεωρει μια χαρα οποτε δεν προκειται να κανει τιποτα.οποτε μην μπαινεις στον κοπο να κανεις επανελειμενα παραπονα.αν ησουν στα 5 mbit τοτε οκ θα στο πιασουν βλαβη(ισως).και δεν ειναι θεμα Hol η θεμα του καθε Isp>ειναι θεμα το τι δεχεται ο οτε σαν βλαβη.καποιος οτετζης ειχε πει.βλαβη ειναι οταν καποιος παιζει το μισο απο αυτο που παιζουν οι υπολοιποι .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα