SpirosLouis Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Αν έχεις όρεξη και μπορείς να κάνεις βιντεάκι Μεγάλη χάρη σου φίλε padeli. Έχω 2-3 δουλίτσες να κάνω αλλά φτιάχνω το βίντεο. Σε λίγο πιστεύω να είναι Online.
padelis71992 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ πολύ φίλε μου να σαι καλά θα το κοιτάξω σε λίγο και θα σου πώ. Edit : Μόλις το είδα έχω 2 μικρές αποριούλες. Στο 1:47 περίπου που βάζεις username, password ειναι αυτά που έχει απο κάτω απο το ρουτερ έτσι; Οχι αυτά που μου έχει δώσει ο οτε. Στο belkin δε χρειάζεται να κάνω τίποτα; Και μια τρίτη απορία που ανακάλυψα τώρα τα 2 router πρέπει να είναι μονίμος δυνδεδεμένα μεταξύ τους με ethernet; Επεξ/σία 2 Μαΐου 2012 από padelis71992
SpirosLouis Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Στο belkin δεν κάνεις τίποτα παρά να πάρεις από μια οποιαδήποτε θύρα ένα καλώδιο και να το πας στο thomson. Στο username και Password βάζεις ότι θες.(αρκεί να τα θυμάσαι και να μην είναι εύκολα). είναι αυτά με τα οποιά θα μπορείς να μπεις στο modem(thomson) και να κάνεις αλλαγές ή ότι θες γενικότερα.
padelis71992 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Το έγραψα και πιο πάνω αλλα ίσως να μη το είδες το belkin πρέπει να είναι μόνιμα συνδεδεμένο με το thomson;
SpirosLouis Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Το έγραψα και πιο πάνω αλλα ίσως να μη το είδες το belkin πρέπει να είναι μόνιμα συνδεδεμένο με το thomson; Ε βέβαια. Λογικό δεν είναι, πως θα παίρνει internet το thomson. Αλλιώς αγοράζεις μια κάρτα ασύρματου δικτύου για τον υπολογιστή και είσαι κομπλέ. Αλλά γιατί να δώσεις 30 ευρώ όταν μπορείς με ένα καλώδιο να είσαι κομπλέ. You know...
padelis71992 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Τώρα να σου πώ πως πήγε τσάμπα το όλο θέμα; η θα βαράς το κεφάλι σου στο τοίχο για το κόπο που έκανες για το videaki. Τα 2 router αν το ένα ειναι στο σαλόνι και το άλλο στο δωματιο μου όπως έγραψα στο πρώτο ποστ είναι σε μεγάλη απόσταση και δε γινεται να είναι συνδεδεμένα Έλεγα μήπως γινόταν το καθένα ξεχωριστά αλλά μαλλον δε γίνεται αυτό που θέλω. Ευχαριστώ πάντως για όλα.
SpirosLouis Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 τίποτα σιγά μην μασάς. Σε κάποιον άλλο θα χρειαστεί.
tstavrou Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Αν καταλαβα καλα το προβλημα σου ειναι η αποσταση και πως θα περασει το καλωδιο. Η λυση ειναι να παρεις ενα ζευγαρι powerlines (εφοσον οι πριζες ειναι στη ιδια φαση) αλλα κοστιζει λιγο. Αποστολή από το GT-S5830 με τη χρήση Insomnia App
SpirosLouis Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Νομίζω ποιο φθηνά θα του έρθει να αγοράσει μια pci κάρτα ή κάποιο στικάκι(αν και δεν το προτιμώ).
poulinos Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 α.για να παιξει ασυρματα τοενα αποτο αλλο θελει wds το οποιο πρεπει να το υποστηριζουν και τα 2 και ειναι δυσκολο στο σεταρισμα στο Thomson. β.για να παιξει σαν acccess point το thomson θελει α1.να το συνδεσεις με ethernet με το belkin. α1.να πας στο local network να κλεισεις τον dhcp και να του δωσεις μια Ip παρομοια με το belkiν.αν το belkin ειναι 192.168.1.1 τοτε το αφηνεις το thomson 192.168.1.254 an to belkin ειναι 192.168.0.1 τοτε βαζεις το Thomson 192.168.0.254 Και παει λεγοντας.μετα ρυθμιζεις το wireless και εισαι οκ.δεν εισαι υποχρεωμενος να τρεξεις το wizard ουτε να το κανεις bridge.απλα το bridge σου κλεινει αυτοματα τον dhcp.κατα τα αλλα οπως ειπαν τα παιδια δεν γινεται 2 ρουτερ ταυτοχρονα.η θα πρεπει να πας σε repeater η σε ασυρματη καρτα στο pc ειτε σε powerlines ειτε να παρεις ενα a/c για εκει που κανει ζεστη
padelis71992 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Ευχαριστώ για τη βοήθεια. Το πιο σωστό είναι το τελευταίο που είπες για το a/c το έχω σκεφτεί και αυτό!
poulinos Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Ευχαριστώ για τη βοήθεια. Το πιο σωστό είναι το τελευταίο που είπες για το a/c το έχω σκεφτεί και αυτό! το τελευταιο ειναι λιγο αστειο αλλα ναι απο το να σκας καλυτερα να βαλεις ενα a/c για ολη την οικογενεια να εχεις την δροσια σου.ειδικα με τις θερμοκρασιες που φτανουμε.κατα τα αλλα η τραβας καλωδιο,η βαζεις ασυρματη καρτα στο pc αρκει να φτανει το σημα,η βαζεις powerline ,η βαζεις Repeater η βαζεις καλωδιο και μετα access point καπου ενδιαμεσα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα