Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξερετε καποιο καλο προγραμμα που να το κανει αυτο?

Εχω δοκιμασει καποια μεχρι τωρα αλλα τιποτα...

(εχω καποια αρχεια pcm απο ηχογραφηση στο κινητο, που παιζουν κανονικα στο κινητο, και θελω να τα βαλω στον υπολογιστη για να τα επεξεργαστω λιγο-κοψιμο)

Δημοσ.

Δοκίμασε το format factory...τι εννοείς όταν λες τα άλλα προγράμματα δεν κάναν «τίποτα»;;

Για παραδειγμα,στο format factory

μολις παταω "Εναρξη" για την μετατροπη μου βγαζει στην "Κατασταση μετατροπης" -->"Απετυχε"

Με το switch sound file converter μου βγαζει οτι "No audio detected in the file"

Δημοσ.

Τι να κανω δηλαδη ακριβως με το media info???

Edit:

Μηπως θελεις αυτα εδω?99999999999.png

Ενα αρχειο pcm εχω μονο.

Δημοσ.

Αυτό μοιάζει σαν να είναι χύμα αρχείο,δεν έχει δομή μέσα του,ποιο κινητό είναι αυτό;;Είδες μπας και έχει δικό του εργαλείο για μετατροπές;;;

Δημοσ.

Το nexus s ειναι και ηχογραφησα με το virtual recorder.Μαπα,θα κατεβασω καμια αλλη εφαρμογη για μελλοντικη ηχογραφηση.

Κατι ψιλοκαταφερα τωρα,με το Goldwave.Το μετετρεψα σε mp3 αλλα παει λιγο κομματια το τελικο αρχειο ηχου.Πως διορθωνεται αυτο?

Αν μειωσω την ταχυτητα αναπαραγωγης στο vlc,ακουγεται μια χαρα.

π.χ στο nero wave editor τι πρεπει να κανω για να μειωσω λιγο την ταχυτητα και να μπορεσω να το αποθηκευσω?

Δημοσ.

TheELF σε ευχαριστω.

Mε το Goldwave και μετα με το Audacity,και ειναι σχεδον "ενταξει".

Δημοσ.

Δοκίμασε το xilisoft audio converter για μετατροπή και το NCH Wavepad για επεξεργασία ήχου,κόψιμο και άλλα.

Sent from my iPod touch using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...