Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To κουτί είναι ένα Coolermaster Stacker (στην εικόνα, αρκετά παλιό αλλα έχει αρκετό χώρο και μένει και καθαρό μέσα..αρκετά σημαντικό προσωπικά για μένα) :mrgreen:

post-74833-0-67852300-1335962848_thumb.jpg

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Γειά σας παιδιά,

μόλις γύρισα απο το κατάστημα. Έχω το motherboard (GA-Z68XP-UD3P rev. 1.0)και Intel Core i7 2600K,

Έχω ένα θέμα όμως. Μίλησα με το παιδί εκεί στο κατάστημα και τον ρώτησα αν έχει κάποιο Gigabyte motherboard με Z68 chipset που να είναι rev. 1.3 (δηλαδή να είναι έτοιμο για "πραγματικό" PCI Express 3.0) και μου είπε πως έχει μόνο το GA-Z68XP-UD3 (rev. 1.3).

Ρώτησα αν μπορώ αφου πάω σπίτι και δώ τις διαφορές, αν μπορώ να αλλάξω το ένα για το αλλο (γιατι θα θελα το motherboard να ειναι έτοιμο για PCI Express 3.0) και μου είπε πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Είδα τις διαφορές.

Το UD3 έχει και mSATA (micro SATA) ενώ το UD3P δεν έχει. Επίσης η μεγαλύτερη (κατα τη γνώμη μου) διαφορά είναι πως το UD3P (το οποίο είναι και το ακριβότερο) έχει 12+1 POWER PHASE VRM ενω το UD3 έχει 6+1 POWER PHASE VRM.

Αξίζει να αλλάξω το UD3P για το UD3 ?

Ελπίζω να μην σας μπέρδεψα.

Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.

Τι το θέλεις το pci-express 3.0? Δεν έχει καμία ουσιαστική διαφορά από το 2.

Αυτό μου είπε το παιδί στο κατάστημα... Ισχύει δηλαδή ε? Μου είπε πως ακόμα δεν έχουν διαφορά (PCI Xpress 2.0 vs. 3.0)

Οπότε να κρατήσω αυτήν έ?

Δημοσ.

Παρήγγειλα και τις μνήμες (αφου σιγουρεύτηκα οτι ειναι compatible με το motherboard που αγόρασα, στέλνοντας email στην G.Skill. Μου απάντησαν πως θα δουλέψουν άψογα).

Τις παρήγγειλα μέσω μίας φίλης απο Νέα Υόρκη απο το Newegg.com ( $284 ) και αυτή τη στιγμή μόλις τις παρέλαβε!! yayyy!!!

Εντωμεταξύ αγοράζοντας τις μνήμες κέρδισα και ένα ρολόϊ $50 ! (χαχαχα!) ;)

Οπότε μόλις έρθουν με το καλό θα αρχίσω το στήσιμο! όλεεε!!!

PS : Πήρα τις F3-1600C9Q-32GXM (G.Skill Ripjaws X, 32GB). Αλήθεια, ερώτηση. Με τα 32GB στα Windows 7 τί swap file να ορίσω? Ό,τι μου δίνει το σύστημα? ή καθόλου? (νομίζω πως δεν είναι σωστό να μην βάλω καθόλου swap file..ε?)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ωραίος ! Καλορίζικος !! :-D

υ.γ το ρολόι το στείλανε γι'αυτον που θα σε μάθει Hackint0sh .. :P :P :P

PS. Εγώ θα όριζα το μικρότερο δυνατό αλλά δεν θα το απενεργοποιουσα.

Επεξ/σία από MoviemakerGr
Δημοσ.

PS : Πήρα τις F3-1600C9Q-32GXM (G.Skill Ripjaws X, 32GB). Αλήθεια, ερώτηση. Με τα 32GB στα Windows 7 τί swap file να ορίσω? Ό,τι μου δίνει το σύστημα? ή καθόλου? (νομίζω πως δεν είναι σωστό να μην βάλω καθόλου swap file..ε?)

Όπως τα λέει ο movie. Εγώ με 8GB RAM το όρισα μόλις στο 1GB. Καλο είναι να μην το ρίξεις παρακάτω, όχι επειδή δεν θα φτάσει η μνήμη αλλά γιατί μερικά προγράμματα το χρειάζονται για να δουλέψουν σωστά ανεξαρτήτως μνήμης.

• Super Moderators
Δημοσ.

Όπως τα λέει ο movie. Εγώ με 8GB RAM το όρισα μόλις στο 1GB. Καλο είναι να μην το ρίξεις παρακάτω, όχι επειδή δεν θα φτάσει η μνήμη αλλά γιατί μερικά προγράμματα το χρειάζονται για να δουλέψουν σωστά ανεξαρτήτως μνήμης.

όχι ότι χρησιμοποιώ τρελή ποικιλία προγραμμάτων, αλλά μέχρι στιγμής με κλειστό το pagefile δεν έχω συναντήσει ούτε ένα...

Δημοσ.

όχι ότι χρησιμοποιώ τρελή ποικιλία προγραμμάτων, αλλά μέχρι στιγμής με κλειστό το pagefile δεν έχω συναντήσει ούτε ένα...

Oύτε και γω μπορώ να σου πω συγκεκριμένα αλλά μιας και το διάβασα σε αρκετά σχόλια γενικά, δεν νομίζω ότι θα χάσει κάποιος κάτι για 1gb.

Δημοσ.

Είναι λίγο "αερόσακος",κ τι αξία έχει ένα GB ? μια να το χρειαστείς τα έβγαλε τα "λεφτά του" με αυτή την έννοια το έχω κ εγώ έτσι.

• Super Moderators
Δημοσ.

κι αν δεν υπάρχει, θα πεταχτεί ένα error msg που θα μου το αναφέρει, δεν είναι ότι θα καταστραφεί το PC...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...