Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπου μαύρο =1.3 το 1.0 ήταν μπλε.

Είσαι σίγουρος? Γιατί έχω την εντύπωση ότι όλη η σειρά X είναι μαύρη.

Σε κάθε περίπτωση εγώ δεν βλέπω καμία απολύτως διαφορά μεταξύ των δύο revisions.

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

+1 και τα συγχαρητήριά μου για την επιλογή του movie. Πράγματι η πληρέστερη, τα πάντα όλα!

Γιατί στο osx μπορεί να μην τα χρειαστείς όλα αλλά επιβάλετε να έχεις τις εναλλακτικές γι'αυτο πάντα "τσιμπάω" λίγο πιο πάνω στις μητρικές ;) επίσης θέλεις καλά ρεύματα για να μην έχεις αστάθειες. κάτι που δεν είχε η μικρή προηγούμενη που έχουμε συζητήσει..

Ήταν σίγουρα μπλέ? http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3853#sp :confused:

Δεν έχει τρελές διαφορές με το GA-Z68XP-UD3P, έτσι δεν είναι?.. ή κάνω λάθος?

στα rev οι περισσότερες αλλαγές δεν ανακοινώνονται..

Στο μπλε μπορεί να κάνω λάθος γιατί είχα διαβάσει ίσα με 2 μέρες μέχρι να αποφασίσω και το μάτι μπερδεύεται βλέπεις είχα κάνει ήδη το λάθος με την μικρή κ δεν είχα άλλα περιθώρια εγώ την πήρα από multirama σε άλλη τιμή όμως από την σημερινή.

Δημοσ.

Δεν έχει τρελές διαφορές με το GA-Z68XP-UD3P, έτσι δεν είναι?.. ή κάνω λάθος?

Έχει e-sata και περισσότερες εξόδους για τα ενσωματωμένα γραφικά. Είναι και φτηνότερη άρα καλύτερη επιλογή.

Δημοσ.

Αγόρασα και τον i7 2600K.

επειδή αγόρασα και τα δύο parts απο ένα κατάστημα και πραγματικά ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ απο το ψάξιμο, ε δεν νομίζω να χρειάζεται αλλαγή στο motherboard ε?... :rolleyes:

Πραγματικά κουράστηκα όμως... :mrgreen:

Δημοσ.

Αγόρασα και τον i7 2600K.

επειδή αγόρασα και τα δύο parts απο ένα κατάστημα και πραγματικά ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ απο το ψάξιμο, ε δεν νομίζω να χρειάζεται αλλαγή στο motherboard ε?... :rolleyes:

Πραγματικά κουράστηκα όμως... :mrgreen:

Όχι εντάξει, απλά αν πας ποτέ με ενσωματωμένη κάρτα γραφικών και μόνο HDMI θα τα ρίξεις τα μπινελίκια σου.. ;)

Πόσο την πήρες ? για την άλλη έχω φτιάξει Spesial DsDt ;)

Δημοσ.

Όχι εντάξει, απλά αν πας ποτέ με ενσωματωμένη κάρτα γραφικών και μόνο HDMI θα τα ρίξεις τα μπινελίκια σου.. ;)

Πόσο την πήρες ? για την άλλη έχω φτιάξει Spesial DsDt ;)

Aαα είσαι προχώώώώ εσύ.. αφού φτιάχνεις και special DSDT ;)

Την αγόρασα 145 ευρώ... πιστεύω καλά δεν είναι..? Για την κάρτα γραφικών είμαι σίγουρος πως πάντα θα υπάρχει μία επάνω στο σύστημα. Την 5870 την αγόρασα γιαυτό το λόγο. Για να έχω και gaming σε Win 7 και 100% συμβατότητα σε Mac OS X lion.

Τώρα πάντως που σε βρήκα, δεν θα χαθούμε, να σαι σίγουρος (για κακή σου τύχη) :)

To μόνο που μένει τώρα είναι οι μνήμες. Πήγα να αγοράσω απο Newegg (γιατι έχω άτομο στις ΗΠΑ) και έφαγα πόρτα. Ενώ άλλη φορά είχα αγοράσει Intel 320 120GB με Prepaid Κύπρου, τώρα έφαγα πόρτα.. Λέει πως έχουν αλλάξει πολιτική και δεν δέχονται International Credit Cards.. Ίσως να στείλω χρήματα στην φίλη στο Αμέρικά και να μου παραγγείλει αυτή. Είμαι για GSKill Ripjaws X 32GB (πριν ορμήσετε και με σκίσετε για τα 32GB να σας πώ πως χρησιμοποιώ πολλά Windows 2008 Server Virtual Machines για Labs για το διάβασμα - MCITP).. άλλωστε εκεί κοστίζουν 210 ευρώ...

Δημοσ.

Aαα είσαι προχώώώώ εσύ.. αφού φτιάχνεις και special DSDT ;)

Την αγόρασα 145 ευρώ... πιστεύω καλά δεν είναι..? Για την κάρτα γραφικών είμαι σίγουρος πως πάντα θα υπάρχει μία επάνω στο σύστημα. Την 5870 την αγόρασα γιαυτό το λόγο. Για να έχω και gaming σε Win 7 και 100% συμβατότητα σε Mac OS X lion.

Τώρα πάντως που σε βρήκα, δεν θα χαθούμε, να σαι σίγουρος (για κακή σου τύχη) :)

χαχαχα μήπως εννοείς 6870 ? Χαθηκαμε κιόλας..

Πλακα κάνω και στα 2 αλλά ξεκίνα διάβασμα. ;)

Το βασικό δεν είπες μόνο ακόμα είσαι Αθήνα ? γιατί "σε βλέπω να περνάς" από την.. γειτονιά..

Δημοσ.

χαχαχα μήπως εννοείς 6870 ? Χαθηκαμε κιόλας..

Πλακα κάνω και στα 2 αλλά ξεκίνα διάβασμα. ;)

Όχι, 5870 αγόρασα (αυτήν εδώ), πριν τα Χριστούγεννα. Είναι πιό γρήγορη απο την 6870 και ήταν και πιό φθηνή. ;)

Διάβασμα έχω ρίξει αρκετό (γύρω στον ένα χρόνο τώρα) αλλα με DSDT δεν έχω μπλέξει να πώ την αμαρτία μου. Ένα Asus Maximus Formula X38 το έχω φτιάξει μια χαρά. Δουλεύουν όλα 100% αλλα χωρίς DSDT. Ξέρω πως με DSDT όλα κυλάνε πιό ομαλά όμως.. :)

Δημοσ.

Είμαι για GSKill Ripjaws X 32GB (πριν ορμήσετε και με σκίσετε για τα 32GB να σας πώ πως χρησιμοποιώ πολλά Windows 2008 Server Virtual Machines για Labs για το διάβασμα - MCITP).. άλλωστε εκεί κοστίζουν 210 ευρώ...

Ό,τι και να πεις πάλι θα σε "σκίσουμε" για τα 32 gb. Αλλά εκεί που θα πέσει το μεγάλο "σκίσιμο" θα είναι αν αρχίσεις τα σφιχτά timings και τα 2133 MHz. :P

Δημοσ.

Το βασικό δεν είπες μόνο ακόμα είσαι Αθήνα ? γιατί "σε βλέπω να περνάς" από την.. γειτονιά..

Να σου πώ την αλήθεια κόλλησα τώρα (έχω και αρκετή δουλειά) :) Δεν κατάλαβα. για explain. :)

Δημοσ.

Ό,τι και να πεις πάλι θα σε "σκίσουμε" για τα 32 gb. Αλλά εκεί που θα πέσει το μεγάλο "σκίσιμο" θα είναι αν αρχίσεις τα σφιχτά timings και τα 2133 MHz. :P

Όχι όχι θα είμαι καλό παιδί. Για 1600 θα πάω όπως μου είπες σε ένα άλλο thread. Ευχαριστώ και για τότε επι της ευκαιρίας. ;)

Δημοσ.

:-D :-D

Για πόσταρε λίγο ολοκληρωμένη τη σύνθεση αν θες.

Λοιπόν :

CPU : Intel Core i7 2600K

Motherboard : Gigabyte GA-Z68XP-UD3P

Memory : άγνωστο αλλα κλίνω προς 32GB Ripjaws X 1600MHz (τουλάχιστον θέλω..)

DVD : SATA Optiarc RW

GPU : Sapphire Vapor-X 5870 2GB

Boot HDDs : 1x120GB Intel 320 SSD (Windows 7 Ultimate) - 1x80GB Intel X-25M SSD (Mac OS X Lion)

Other HDDs : 4-5 SATA (διαφόρων χωρητικοτήτων) *το είπα σωστά? :)

CPU Cooler : Thermalright TRUE Black (με 1155 Bolt-Through Kit, το αγόρασα πριν 2-3 μέρες)

Display : DELL U2410 IPS Panel (1920x1200)

Νομίζω αυτά αν δεν ξέχασα κάτι. (α! και κάποια ανεμιστηράκια..)

Ναι βρε σε πειράζω .. Keep Going :shifty:

Tώρα την είδα τη photo.. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙΙΙΙ , δώσε Lion στο λαό σου! :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...