Προς το περιεχόμενο

NVR0FlashDev failed to start

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Έχω Windows 7 64 bit και πριν λίγο καιρό έκανα το θανάσιμο λάθος να περάσω μια εφαρμογή της Nvidia που λέγεται nTune...

Λόγο της άγνοιας μου προσπάθησα να την εγκαταστήσω χωρίς να ξέρω πως δεν υποστηρίζεται από τα Windows 7 και πως έχει βγει άλλη αντίστοιχη εφαρμογή της Nvidia(Nvidia Tools) για αυτό τον λόγο...

Το αποτέλεσμα είναι πως σχεδόν κάθε φορά που παίζω ένα παιχνίδι μετά από κάποια ώρα(Το πόση ώρα φαίνεται να είναι τυχαίο) crashαρει το παιχνίδι και ότι άλλη εφαρμογή έχω ανοιχτή(Firefox/Thunderbird/Skype etc)...

Μέσα από τα Event Logs των windows βρήκα πως κάθε φορά που γινόταν αυτό,υπήρχε το παρακάτω error:

The NVR0FLASHDev service failed to start due to the following error:

The system cannot find the file specified.

Μετά από πολλά crash και πολύ ψάξιμο στο Google καταλάβα πως το συγκεκριμένο error είναι καθαρά λόγο της αποτυχημένης εγκατάστασης του Ntune και ακολούθησα τα παρακάτω χωρίς αποτέλεσμα:

Uninstall nTune

Delete του registry σε ότι αφορά nTune

Κατάργηση του NVR0FlashDev από τις συσκευές των Windows

Uninstall(Clean με Driver Sweeper) τους Drivers και ξανά Install

sfc /scannow για errors στον δίσκο(Δεν έβγαλε κανένα error)

Εγκάτασταση Nvidia Tools (βγάζει error λέγοντας πως είναι ήδη εγκατεστημένο,λογικά βρίσκει τα κατάλοιπα του ntune)

Registry Clean με CCleaner & Clean My Pc

Τέλος το αποκορύφωμα είναι, πως μόλις εχθές αγόρασα καινούργια κάρτα γραφικών και μάλιστα ATI και πάλι crashαρα τρώγοντας το ίδιο ακριβώς error...

Η σίγουρη λύση είναι το format αλλά προσπαθώ απεγνωσμένα να το αποφύγω αυτό...

Ας με σώσει κάποιος!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...