CoOliO Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Καλησπέρα σε όλους..Πριν από λίγες μέρες το κινητό του πατέρα μου παρουσίασε πρόβλημα..Μέσω κοτσόβολου το πήγα στην ΝΟΚΙΑ εδώ καβάλα και απ εκεί στα κεντρικά..Μου λέει πως αν το πρόβλημα είναι από υγρασία η πτώση δεν καλύπτετε από εγγύηση και χρεώνομαι τα μεταφορικά!Πτώση δεν είχε φάει φοβόμουν λίγο την υγρασία..Περνάνε λοιπόν οι μέρες και με παίρνουν να μου πουν πως έχει υγρασία και θα χρεωθώ με 8 ευρώ τα μεταφορικά..Πάω πληρώνω τα 8 ευρώ και λέω πως δεν θα το φτιάξω γιατί 30 ευρώ η επισκευή και 8 τα μεταφορικά δεν άξιζε!!!Το δίνω σε έναν άλλο μάστορα που πιάνουν καλά τα χέρια του το φτιάχνει χωρίς κόστος και μου λέει πως δεν είχε υγρασία!!Δεν είναι το θέμα τα 8 ευρώ αλλά η όλη γαϊδουριά!!Όπως λέει και η γιαγιά μου τα κυπραίικα γαϊδούρια!!!Πέρασε 1 βδομάδα περίπου..Τι προτείνετε να κάνω???
CoOliO Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Το θέμα είναι πως το πήρε ο πατέρας μου και του είπε ( αν κατάλαβα καλά) πως πέχτηκε κάτι εκεί στην πλακέτα πληκτρολογίου!!!
TheELF Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Πάνε μια βόλτα από τον τεχνικό και ρώτησε,μπορεί αυτό το «κάτι» στο πληκτρολόγιο να ήταν από υγρασία... ή πέσιμο.
king2009 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Κλασικό service της nokia.Όταν είχα το n80 στα 2 χρόνια βγάζει πρόβλημα η καλωδιοταινία.Το πάω στη nokia με λένε 100 ευρω.Πάω σε ένα κατάστημα cosmote που έφτιαχναν κινητά και με 19 ευρω μου περνάνε καινούργια καλωδιοταινία και σε λίγες μέρες το είχα σαν καινούργιο.Το ίδιο και μια φορά με ένα sharp gx10 πάλι 100 ευρώ γιατί δεν άνοιγε το κινητό.Τελικά το έκανα μόνος μου σε 5 λεπτά ένα format ήθελε και δουλεύει ακόμα απο το 2003.Γνώμη μου αν δεν έχετε εγγύηση δεν αξίζει να το πάτε σε κάποιο απο τα μεγάλα καταστήματα αλλά σε κάποιο πιο μικρό που ξέρετε ότι κάνει καλή δουλειά και δεν ζητάει πολλά χρήματα για 5 λεπτά δουλειά.Εφόσον πλήρωσες τα 8 ευρώ αν είναι εκεί το θέμα μπορείς να τα ζητήσεις πίσω εφόσον δεν στο έφτιαξαν και να τους πεις οτι το κινητό έγινε χωρίς κόστος και δεν είχε τίποτα σημαντικό να δεις τι θα σου πουν. Sent from my u8800pro using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα