louben Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Παιδια να κανω μια (χαζη για πολλους) ερωτηση?Σε ενα αρχειο EXCEL ΠΩς βρισκω ενα δεδομενο στη στηλη Α για παραδειγμα?Δηλαδη ας υποθεσουμε οτι η στηλ α εχει ονοματα μηνων (Ιανουαριος, Φεβρουαριος κτλ) πως μπορω βαζοντας καπου το Νοεμβριος λχ να με παει κατευθειαν στο ονομα του μηνα αυτου?
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 αυτό που θες είναι το φίλτρο και βρίσκεται στην καρτέλα δεδομένα. http://www.youtube.com/watch?v=234GasE_W9k
louben Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Ευχαριστω για τη βοηθεια. Καταρχας να τονισω οτι αναφερομαι στο EXCEL 2010. Κατα δευτερον αν καταλαβα καλα στο βιντεο ταξινομει τα δεδομενα κατα ονομα, τιμη κτλ. Εγω θελω να βαζω μια τιμη (ενα ονομα λχ ) και να μου διευκρινιζει ΑΝ υπαρχει και που. Γινεται κατι τετοιο?
klog Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Ευχαριστω για τη βοηθεια. Καταρχας να τονισω οτι αναφερομαι στο EXCEL 2010. Κατα δευτερον αν καταλαβα καλα στο βιντεο ταξινομει τα δεδομενα κατα ονομα, τιμη κτλ. Εγω θελω να βαζω μια τιμη (ενα ονομα λχ ) και να μου διευκρινιζει ΑΝ υπαρχει και που. Γινεται κατι τετοιο? Vlookup δοκίμασες;
iniohos Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δεν ξερω αν καταλαβα καλα, αλλα με ctrl+F, θα δεις αν υπαρχει η τιμη που ψαχνεις και σε ποιο κελι. Το αποτελεσμα ειναι οπτικο. Αν θες να παιρνεις το αποτελεσμα σε κελι, τοτε πρεπει να χρησιμοποιησεις συνδιασμο συναρτησεων...
klog Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Εγώ αν κατάλαβα καλά θέλει να κάνει το εξής Να βρει μια τιμή ή περισσότερες που βρίσκεται στο κελί πχ Α1,Α2 ....Αx μέσα σε έναν πίνακα πχ Β1-Β100 και να του επιστραφεί ως αποτέλεσμα αν υπάρχει ή όχι η τιμή.
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Αυτό που ζητάς, να γράφεις πχ όνομα και να σου εμφανίζει τα στοιχεία του με τις παραγγελίες του. Αυτό γίνεται μόνο σε βάση δεδομένων MS-Access ή MYsql oracle για πιο προχωρημένους. Αν κατάλαβα καλά αυτή τη φορά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα