bustamove Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Καλημέρα σας, Τι θα προτείνατε εναλλακτικά όσον αφορά τα παρακάτω; Προορίζεται για γενική χρήση και μέτριο gaming (να παίζει τους τελευταίους τίτλους παιχνιδιών τουλάχιστον σε low settings). Ποσό που διαθέτω 550€ max μόνο για το κουτί. Πληκτρολόγιο-ποντίκι-ηχεία-DVD-RW-κουτί και επιπλέον δίσκοι υπάρχουν. Τα εξαρτήματα θα αγοραστούν από Θεσσαλονίκη, όχι από e-shop και θα τα συναρμολογήσω εγώ. Τροφοδοτικό υπάρχει ένα Chieftec 550W και οθόνη μια αρχαία LG1917S@1280*1024 η οποία θα αντικατασταθεί το αργότερο μέσα στον Ιούνιο με μία LG IPS231P-BN LED Monitor 23''. Επεξεργαστής:Intel Core i5 3550 3.3 GHz Quad Core Socket 1155 77W Box ΤΙΜΗ 208.57 € Μητρική:Gigabyte Socket 1155 GA-Z77M-D3H GLan Audio Raid ΤΙΜΗ 93.33 € Μνήμη:Corsair Vengeance 8GB DDR3 Non ECC CL9 1600MHz (CMZ8GX3M2A1600C9B) (Kit 2 x 4096)ΤΙΜΗ 50.57 € Σκληρός Δίσκος (Βοοt Disk):OCZ 60GB Agility III AGT3-25SAT3-60G Solid State Drive SATA SSD 2.5''ΤΙΜΗ 74.96 € Κάρτα Γραφικών:Sapphire 6850 (PCI-Express, GDDR5, 1GB, Full Retail) ΤΙΜΗ 109.9 € ΣΥΝΟΛΟ 539€ Σας ευχαριστώ για το χρόνο και τις προτάσεις σας.
MoviemakerGr Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Μητρική μόνο.. δες και αυτή πριν αποφασίσεις. σε Ζ77 μ'αρεσουν οι Asus πιο πολύ. http://www.e-gate.gr/computers-and-hardware/hardware-components/motherboards-el/asus-p8z77-v-lx.html
bustamove Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Μάλλον γι'αυτή με βλέπω Gigabyte Socket 1155 GA-Z77-DS3H GLan Audio Raid έτσι ώστε να πειραματιστώ και με hackintosh
MoviemakerGr Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Μάλλον γι'αυτή με βλέπω Gigabyte Socket 1155 GA-Z77-DS3H GLan Audio Raid έτσι ώστε να πειραματιστώ και με hackintosh Έχεις βρει υλοποίηση έτοιμη με αυτή την μητρική κ ivy επεξεργαστή ? γιατί ακόμα δεν είμαστε έτοιμοι γι'αυτο..
bustamove Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Όχι. Εδώ http://www.tonymacx86.com έψαξα λίγο και είδα ότι είναι σε καλό δρόμο... Ζ77 και βλέπουμε, απ' ότι διάβασα στο παραπάνω site μέσα στο μήνα θα λανσαρεί η apple, ivy brodge υπολποίηση. Δεν θα τα βάψω και μαύρα αν δεν παίξει το macos οπότε λέω να πάω σε Ζ77. Θα δείξει...
MoviemakerGr Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Επειδή όμως εγώ έχω δει σε Z77 Asus υλοποίηση να τρέχει και επειδή διάβασα και συγκριτικό εκτιμώ ότι θα πάρει τα σκήπτρα από την Gigabyte που ήταν μονόδρομος και απ'οτι βλέπεις έχω και εγώ. Εξου και η πρόταση μου.Απο χαρακτηριστικά έκανες σύγκριση καθόλου ? (εγκυκλοπαιδικά ρωτάω)..
bustamove Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δηλαδή η Asus P8Z77-V LX τρέχει απροβλημάτιστα; Απλά όσες μητρικές είχα ως τώρα ήταν gigabyte και δεν με πρόδωσαν ποτέ. Χαρακτηριστικά τα ίδια μου φαίνονται, δεν αναζητώ κάτι ακραίο. Αν κάνει τη δουλειά η asus, να το πάρω το κορίτσι
MoviemakerGr Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Είναι εκτίμηση μου φίλε του τι θα έκανα εγώ στην θέση σου.η θα περίμενα να καταλαγιάσουν τα πράγματα,η αν ρίσκαρα θα έπαιρνα την Asus. Φυσικά εγώ είμαι full dual τύπος δεν είμαι αν μου κάτσει αλλιώς δεν πειράζει. .. αλλά επειδή δεν θέλω να πάρω κανέναν στο λαιμό μου έκανα μια έρευνα με τα "σωστά δεδομένα" και σου λέω ότι Lan και Ήχος που είναι τα βασικά και τα διαφορετικά παίζουν σίγουρα ακόμα και σήμερα στην Asus απλά θέλεις modify kernel για τους ivy μέχρι να τους ενσωματώσει η κα Apple κ στις 2 περιπτώσεις. δια ταυτα να το πάρεις το κορίτσι.
bustamove Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Σε ευχαριστώ πολύ για τις πολύτιμες συμβουλές σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα