Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αχα,ενδιαφεροντα αρθρα και τεχνολογια,ομως με ενδιαφερει πιο πολυ το Linux,μιας και εδω και καιρο εχω "φυγει" απο την Microsoft και τα δικα της..

Δημοσ.

για datacenter καποιες ετοιμες μεγαλες λυσεις που παιζουν ελλαδα ειναι med nautilus

http://www.mednautilus.gr/

kai lamda helix

http://www.lamdahellix.com/default.asp?pageid=10&langid=1

ειναι αρκετα μεγαλα datacenter για ελληνικα δεδομενα.

ατομα σε 24 ωρη βαση για οτιδηποτε γινει.μπορει να ζητησει καποιος απο ενα απλο Rack μεχρι δικο του cage ολοκληρο.

τωρα για γραμμες οπως ειπαν τα παιδια εχω δει ατομα να παιζουν εκειμεσα με μια ωραια οπτικη των 10 Mbit εχω δει και Links των 10 g και παει λεγοντας.οτι θες μπορει να σου φερει καποιος και ολα εχουν ενα κοστος.

πχ θυμαμαι σε εναν πελατη 50 mbit up me 50 mbit down διπλη οπτικη ειναι σε περιπτωση failure της πρωτης και το κοστος ηταν 3000 περιπου.η δευτερη οπτικη ειναι απο αλλο καλωδιο και καταληγει αλλου .αν μπορεις να βρεις την ευκαιρεια να μπεις σε καποιο datacenter να χαζεψει λιγακι να το πω ετσι ειναι ωραια εμπειρια.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παναγιωτη που βρισκονται ολα αυτα?ανηκουν σε καποια εταιρια?

Επισης,σε τι ακριβως χρησιμοποιουνται αυτα που μας δειχνεις?

Επισκέπτης
Δημοσ.

Αυτό είναι αυτό που λένε private cloud , υποδομή μιας εταιρείας για να έχει virtualization.

Στις φωτό βλέπετε 2 Switch Layer 3 Dell τα οποία χρησιμοποιουμε για σύνδεση ISCSI στο storage (είναι αυτό με τους δίσκους μόνο το τελευταίο στο rack).

Επίσης βλέπετε 2 Servers ίδιους IBM X3650 M3 με 12 Cores 64 GB Ram και πολλές κάρτες δικτύου.

Το Buffalo είναι το backup και αυτό χρησιμοποιεί ISCSI σύνδεση.

Φαντάσου πως μέσα στους IBM τρέχουν καποιες μηχανές Windows Server 2008 R2 ,αν χαλάσει ο ένας τότε αυτόματα μεταφέρονται στον άλλον.

Δημοσ.

καλο θα ειναι αν καποιος βρει τιποτα φωτο απο κανα μεγαλο datacenter;)

επισης θα προσπαθησω να βρω και γω καμια φωτο να σηκωσω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...