dimitris2006 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Η Sony αποκάλυψε και επίσημα σήμερα το πρώτο μοντέλο υπέρλεπτου φορητού υπολογιστή που πρόκειται να κυκλοφορήσει στην αγορά, το VAIO T11/T13 με δύο επιλογές μεγεθών οθόνης, 11” και 13” ιντσών. Το συγκεκριμένο μοντέλο βρισκόταν στην έκθεση CES τον Ιανουάριο, χωρίς όμως τότε να έχουν οριστικοποιηθεί τα τεχνικά του χαρακτηριστικά και ο τελικός του σχεδιασμός. Το σασί της συσκευής είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο και μαγνήσιο, ενώ υπάρχει προαιρετική επιλογή για σκληρό δίσκο SSD.Η Sony υπόσχεται έως και εννιά ώρες αυτονομίας της μπαταρίας για τις εκδόσεις με SSD σκληρό δίσκο και οι υποδοχές που μπορεί να βρει κανείς είναι οι θύρες VGA, HDMI, Ethernet, καθώς επίσης και USB 3.0, 2.0 θύρες αλλά και υποδοχή για ανάγνωση καρτών μνήμης flash. Η συνδεσιμότητα του Ultrabook της Sony είναι το Bluetooth 4.0+HS και WiFi b/g/n με προαιρετική υποστήριξη 3G/4G δικτύων. Κάντε κλικ για εμφάνιση εικόναςT13_MainVisual_2.jpg Κάντε κλικ για εμφάνιση εικόναςT13_S01_Top_S.jpg Κάντε κλικ για εμφάνιση εικόναςT13_S10_Front_close_S.jpg Κάντε κλικ για εμφάνιση εικόναςT13_S06_Front_right_S_2.jpg Οι υποστηριζόμενοι επεξεργαστές των T11/T13 μπορεί να είναι από τα μοντέλα δεύτερης γενιάς των Intel Sandy Bridge ξεκινώντας από το Core i3-2367M με γραφικά Intel HD 3000. Η μνήμη RAM είναι μεγέθους 4GB και όπως προαναφέρθηκε ο σκληρός δίσκος μπορεί να είναι HDD, είτε τεχνολογιας SSD, ή ακόμη και ένας υβριδικός συνδυασμός των δύο αυτών τεχνολογιών. Τα Ultrabook VAIO T11 και T13 πρόκειται να κυκλοφορήσουν στην αγορά τον επόμενο μήνα χωρίς να είναι γνωστή ακόμη η τιμολόγησή τους. Site: slashgear.com
Haldol Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Καλό είναι να υπάρχει θύρα VGA, δεν είμαστε ακόμα στο σημείο που θα μπορούμε να την αγνοήσουμε. Εφόσον δηλαδή υπάρχει VGA μαζί με HDMI, δε βρίσκω που είναι το πρόβλημα. Δεν άφησαν απ' έξω κάτι που έπρεπε να μπει.
devill0 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Πανεμορφο.Καλα χαρακτηριστικα,για την οθονη δεν αναφερουν τιποτα..ποιοτητα?
Redshift Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Γ..ω τους φορητους ειναι αλλα οι τιμες τους θα κανουν τζιζ για την χρεοκοπημενη ελλαδα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Super Moderators Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Sandy Bridge και VGA. Γιατί; δεν νομίζω ότι θα βγουν σύντομα IvyBridge Ultrabooks... Πανεμορφο.Καλα χαρακτηριστικα,για την οθονη δεν αναφερουν τιποτα..ποιοτητα? λογικά TN Panel...
BlackScorpionX Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Να troll-άρω λιγάκι με την άδειά σας βεβαίως... Μόνο σε εμένα φαίνεται σχεδόν ίδιο το πληκτρολόγιο με ενός mabook ?! (Όχι ότι έχει σημασία αλλά να... το παρατήρησα και το είπα) Κατα τα άλλα όντως φαίνεται όμορφο! Με μια καλή τιμούλα (σχετικά πάντα) θα κάνει καλές πωλήσεις.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Super Moderators Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 δεν είμαι σίγουρος, αλλά νομίζω ότι πρώτη η Sony με τα VAIO έβαλε σε laptop αυτό το είδος keyboard και μετά η Apple...
grnrg Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 δεν είμαι σίγουρος, αλλά νομίζω ότι πρώτη η Sony με τα VAIO έβαλε σε laptop αυτό το είδος keyboard και μετά η Apple... Και εγω αυτο θυμαμαι... Αλλα η apple δεν αντιγραφει, απλα καθυστερει να βγαλει τα προιοντα και της κλεβουν τις ιδεες απο τα κεφαλια των σχεδιαστων... By the way, αυτα τα ultrabook της sony παντα ηταν τα ομορφοτερα (για μενα) φορητα pc-ακια!
BlackScorpionX Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Και εγω αυτο θυμαμαι... Αλλα η apple δεν αντιγραφει, απλα καθυστερει να βγαλει τα προιοντα και της κλεβουν τις ιδεες απο τα κεφαλια των σχεδιαστων... By the way, αυτα τα ultrabook της sony παντα ηταν τα ομορφοτερα (για μενα) φορητα pc-ακια! A! Συγγνώμη κύριοι δεν το ήξερα! (Έτσι, να μαθαίνουμε και κάτι!)
Anaisthitos Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 μαγκες εδω τα χαρακτηριστικα Link και τιμη γυρο στα 900 ευρω edit: αιντεεεεε τι σκεφτομουν οταν τα εγραφα αυτα σορρυ ειναι οντος ακυρα ειναι παρομοιο μοντελο οχι ομως το ιδιο
antonl Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 μαγκες εδω τα χαρακτηριστικα Link και τιμη γυρο στα 900 ευρω Nope. Παλιότερο μοντέλο είναι αυτό.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Super Moderators Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 15", χωρίς ssd με "discrete" vga, damn κάνει μπαμ ότι είναι άλλο μοντέλο και όχι Ultrabook...
geowizard Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 εμενα γιατι μου φαινεται οτι ειναι ενα απλο λαπτοπ απλα με λιγο καλυτερο επεξεργαστη; απο την ονομασια ultrabook πίστευα οτι θα είχε κατα πολυ καλυτερα χαρακτηριστικα και οχι εκεινα ενο απλου κοινου λαπτοπ με την μονη διαφορα στον επεξεργαστη...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Super Moderators Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 εμενα γιατι μου φαινεται οτι ειναι ενα απλο λαπτοπ απλα με λιγο καλυτερο επεξεργαστη; απο την ονομασια ultrabook πίστευα οτι θα είχε κατα πολυ καλυτερα χαρακτηριστικα και οχι εκεινα ενο απλου κοινου λαπτοπ με την μονη διαφορα στον επεξεργαστη... An Ultrabook is a higher-end type of subnotebook defined by Intel.[1] Intel has applied to register the name as a trademark.[2] Ultrabooks are designed to feature reduced size and weight, and extended battery life without compromising performance. They use low-power Intel processors with integrated graphics, solid-state drives for responsiveness, and unibody chassis to fit larger batteries into smaller cases.[3] Because of their extremely thin profile, the number of external ports (e.g. USB) is limited από Wikipedia...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα