koumos Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Καλησπερα παιδια. Προχθες ενω καθομουν μπροστα στο pc ξαφνικα ακουγονται 2-3 ανεπαισθητα "τσαφ" και η οθονη εκανε ενα τρεμοπαιγμα στην φωτεινοτητα. (δεν υπηρξε καμια πτωση τασης) Απο τοτε λοιπον, η οθονη λειτουργει με μειωμενη φωτεινοτητα - μονο ετσι μπορω να το περιγραψω - αλλα δουλευει κανονικα. Το πιο σημαντικο ειναι οτι μυριζει σαν καμμενο πλαστικο οταν δουλευει η οθονη. Και μυριζει σχετικα εντονα μετα απο καμποση ωρα λειτουργιας. Τι κανουμε? Την ειχα παρει απο e-shop πριν κααααμποσα χρονακια και ειμαι εκτος εγγυησης φυσικα. Και την ειχα πληρωσει και μια περιουσια τοτε :/ Samsung T240 το μοντελο.
nemesiskp Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Μαλλον κανας πυκνωτης αποχαιρετησε.Ανοιξε την και δες αν ειναι τιποτα καμενο στην πλακετα.Αν ειναι πυκνωτης και ποιανουν τα χερια σου,ειναι σχετικα ευκολη η αλλαγη του.Το ειχαμε επιχειρησει σε μια samsung ενος φιλου και δουλεψε μια χαρα.Προσεχε μονο να βρεις με τα ιδια χαρακτηριστικα και την πολικοτητα(τα + και τα -).
MoviemakerGr Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Η μειωμένη φωτεινότητα είναι ομοιόμορφη η ελλειπης σε κάποιο σημείο ? Ψηλά - μέσον - χαμηλά.
koumos Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια. Η μειωμενη φωτεινοτητα ειναι ομοιομορφη σε ολο το panel @moviemakergr Τι σημαινει αυτο? @nemesiskp Το να αλλαξω εγω πυκνωτη μονος μου....δεν υπαααρχει περιπτωση! χαχα Δεν πιανουν τα χερια μου για τετοιες δουλειες. Φαντασου δεν ειμαι 100% σιγουρος πως μοιαζει ενας πυκνωτης, μονο μια ιδεα εχω...και αυτη μπορει να ειναι λαθος. Το θεμα μου ειναι, μαλλον ειναι "κακη" αυτη η μυρωδια να υπαρχει στον ιδιο χωρο που κοιμαμαι ε? Εκτος του οτι ειναι ενοχλητικη μπορει να ειναι και επικυνδυνη ας πουμε? Σκεφτομαι να την πιασω οπως ειναι την οθονη και να την πεταξω στον καδο, αλλα δε χωραει κιολας, ειναι μεγαλη παναθεμα την! Γιατι ομως μυριζει ΜΟΝΟ οταν η οθονη ειναι σε λειτουργια? Δε σας κανει εντυπωση? Αν ειχε καει κατι δε θα πρεπε να μυριζε για καμποσο και μετα να εξασθενουσε?
discoboyminimal Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 αμα ειναι πυκνωτης ισως ψινει τα υγρα του οταν ανοιγει η οθονη..οταν ειναι off δεν περναει ρευμα δεν μυριζει..λογικα η μυρωδια δεν ειναι και πολυ εντονη..αυτο ειναι ενας υγειης πυκνωτης... αυτος , αυτος και αυτος ειναι χαλασμενοι.κρυμα ειναι παντωσ να παει ετσι η οθονη.στην θεση σου θα εδινα 15 ευρω(για κολητηρι , καλαι , τρομπα και εναν πυκνωτη) και 3 ωρες απο το απογευμα μου για να το φτιαξω!l μπορουμε να σε βοηθησουμε εδω μεσα δεν ειναι και τοσο τρομερη δουλεια!
Chris92 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 φιλε μου μην σκεφτεις καν να την πεταξεις,αν ειναι χαρισε την.παντως η οθονη μυριζει διοτι κατα τη διαρκεια λειτουργιας της,απο το εξαρτημα που πιθανον εχει χαλασει διερχεται ρευμα,οποτε μυριζει.καλο θα ειναι να μην μυριζεις αυτη την οσμη διοτι αν προερχεται απο πυκνωτη χαλασμενο,τοτε ειναι ηλεκτρολυτες που δεν ειναι και οτι καλυτερο.παντως γενικα πιθανον να ειναι επισκευασιμη.
MoviemakerGr Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 αμα ειναι πυκνωτης ισως ψινει τα υγρα του οταν ανοιγει η οθονη..οταν ειναι off δεν περναει ρευμα δεν μυριζει..λογικα η μυρωδια δεν ειναι και πολυ εντονη..αυτο ειναι ενας υγειης πυκνωτης... αυτος , αυτος και αυτος ειναι χαλασμενοι.κρυμα ειναι παντωσ να παει ετσι η οθονη.στην θεση σου θα εδινα 15 ευρω(για κολητηρι , καλαι , τρομπα και εναν πυκνωτη) και 3 ωρες απο το απογευμα μου για να το φτιαξω!l μπορουμε να σε βοηθησουμε εδω μεσα δεν ειναι και τοσο τρομερη δουλεια! Επειδή είναι TFT παλιάς τεχνολογίας και όχι led φαντάστηκα μήπως είναι μια λυχνία από αυτές που υπάρχουν αλλά 99% είναι αυτό που λέει ο φίλος μας γι'αυτο κ τον επαναλαμβάνω.
koumos Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Μαλιστα.....Οκ λοιπον, επειδη μου βαλατε ιδεες τωρα, θα της δωσω μια ευκαιρια. Αυριο θα κατσω να την ξεβιδωσω, να την ανοιξω και θα ανεβασω και καμια φωτο να μου πειτε τη γνωμη σας σε περιπτωση που δε βρω κανενα καμμενο πυκνωτη ή κατι εμφανως...καμμενο!
koumos Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Παιδια δεν ειχα χρονο μεχρι και σημερα. Μεσα στο ΣΚ θα προσπαθησω να την ανοιξω. Αν δω οτι ειναι δυσκολακι θα την δωσω σε ενα παιδι που μου τη ζητησε εναντι ενος τυπικου αντιτιμου. Προς το παρον βολευομαστε με μια 19αρα AOC....μας βγαινουν τα ματια δηλαδη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα