Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου έδωσαν μια πλαστική τσουλήθρα για παιδιά. Είναι σε αρκετά έως πολύ καλή κατάσταση αλλά... δε γλυστράει. Το πλαστικό έχει χάσει τη γυαλάδα του και το παιδί μένει κολλημένο πάνω αντί να γλυστρήσει προς τα κάτω. Έχετε υπόψην σας καμιά λύση; :fear:

Δημοσ.

Μου έδωσαν μια πλαστική τσουλήθρα για παιδιά. Είναι σε αρκετά έως πολύ καλή κατάσταση αλλά... δε γλυστράει. Το πλαστικό έχει χάσει τη γυαλάδα του και το παιδί μένει κολλημένο πάνω αντί να γλυστρήσει προς τα κάτω. Έχετε υπόψην σας καμιά λύση; :fear:

Κατι σαν λάδι θα βοηθούσε αλλα το θέμα είναι τι ωστε να μην λερώνει και τα ρούχα..Μήπως υπάρχει κάποια αλοιφη?

Δημοσ.

Θέλει προσοχή το υλικό που θα βάλεις να είναι ασφαλές για το παιδί-ειδικά το καλοκαίρι με τις υψηλές θερμοκρασίες.Η τριβή με ακατάλληλο υλικό μπορεί να προκαλέσει έγκαυμα.

Δημοσ.

Βάλε σως για να γλιστράει !

ontopic

Ίσως να γίνεται χωρίς κάποιο υλικό αλλά με κατάλληλο τρίψιμο.

Δημοσ.

πολλα στρωματα βερνικι, τα τελευταια καπως αραια. να δεις μετα..σφαιρα θα πηγαινει το πιτσιρικι! :P

Δημοσ.

Oσο και αν φαινεται παραξενο Overlay για τα ξυλα.Ειχε πεσει καταλαθος απο την μανα μου στα πλακακια.Το τι τουμπα εφαγα.Δοκιμασε το σε μια μικρη επιφανεια.

Δημοσ.

Αυτή την ειδική μπογιά που λέτε' ξέρει κανείς συγκεκριμένα αν υπάρχει ή φαντάζεστε ότι θα υπάρχει; Γιατί είχαν οι γονείς μου -και δούλευα και γω- μαγαζί με χρώματα για πάνω από 20 χρόνια και δεν έχω υπόψην μου κάτι σχετικό.

Όλα τα άλλα που είπατε, (λάδια, σαπούνια, κτλ) προφανώς θα ξεραθούν μεμιας. Τη τσουλήθρα τη βλέπει ο ήλιος για πάνω από 8 ώρες καθημερινά.

Δημοσ.

Η υφή της τσουλήθρας είναι άσχημη; Πριν το "βάψεις" με κάτι πάρε ένα πολύ ψιλό γυαλόχαρτο και τρίψ' την, πολύ πιθανών να βελτιωθεί.

Αν δεν πιάσει ικανοποιητικά αυτό μην κάνεις καμιά απερίσκεπτη κίνηση και βάψεις το πλαστικό με ό,τι βρεις. Οι συνήθεις μπογιές/ βερνίκια δεν είναι για πλαστικά. Δοκίμασε overlay που δε νομίζω να το βλάψει

• 8 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Το ίδιο πρόβλημα αντιμετώπισα και εγώ και μόλις τώρα  έβαλα ελαιόλαδο σε μια χαρτοπετσέτα και το πέρασα .. καινούργια έγινε! 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Mariagnr είπε

Το ίδιο πρόβλημα αντιμετώπισα και εγώ και μόλις τώρα  έβαλα ελαιόλαδο σε μια χαρτοπετσέτα και το πέρασα .. καινούργια έγινε! 

Τι ποικιλιας να ξερουμε αμα ειναι...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...