warlock9_0 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 έχω ένα sagem 1500wg τώρα τελευταία, με το που συνδεθεί το laptop μου στο ασύρματο, το ρούτερ τρελαίνεται και αρχίζει τα disconnect δεν σταματάει αν δεν κλείσω το laptop άλλες ασύρματες συσκευές παίζουνε τι μπορεί να γίνεται?
Sarandis Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 1) Δες αν υπάρχει καινουριο firmware. 2) Κλείσε το mac filter που έχεις. 3) Δοκίμασε με wpa αντι wep ή και με κλειστή ασφάλεια. 4) Driver για την κάρτα δικτύου. 5) Βάλε άλλο router για δοκιμή. Αν λυθεί με κάποιο απο τα παραπάνω κερνάς καφέ μόλις σχολάσεις.
poulinos Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 δοκιμασε και αλλο καναλι στο ρουτερ.επισης τις δοκιμες μια μια για να δεις τι γινεται.κλεισε και Upnp μηπως πειραζει και αυτο.τελικη λυση ενα hard reset .αλλα αμα βρεις firmware γιατι πρεπει να ειχε βγαλει ο οτε για αυτο αλλαξε το .γιατι θυμαμαι οτι σε καποια Laptop με xp και service pack 3 κατι εκανε προβλημα αυτο το ρουτερ.αν θυμαμαι καλα και καποια στιγμη παρε κανα αλλο.της πλακας ειναι αυτο
warlock9_0 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 με τίποτα από τα παραπάνω δε λύθηκε το θέμα poulinos τι εννοείς hard reset? firmware του είχα βάλει ένα που είχα βρει πιο πρόσφατο αλλά και πάλι ήταν κάτι χρόνια παλιό γενικά δεν βρίσκεις και πολλά γι αυτό ένα sagem 2404 να το βάλω ή να πάω κάποια στιγμή μια και καλή σε άλλο καλό? μπορεί να είναι πρόβλημα της κάρτας του λάπτοπ? μια χαρά έμπαινε πιο παλιά, και όλες οι άλλες συσκευές μια χαρά μπαίνουνε
Sarandis Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Εννοεί reset με το χέρι, όχι απο το interface και setup απο την αρχή.
trelos3 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 και γω ακομα αυτο το προβλημα εχω προσπαθησα να το λυσω με τον φιλο τον πουλινο αλλα τιποτα δεν εφτιαξξε εχω αλλαξει 10 firmware στο thomson tg585 v7
poulinos Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 με τίποτα από τα παραπάνω δε λύθηκε το θέμα poulinos τι εννοείς hard reset? firmware του είχα βάλει ένα που είχα βρει πιο πρόσφατο αλλά και πάλι ήταν κάτι χρόνια παλιό γενικά δεν βρίσκεις και πολλά γι αυτό ένα sagem 2404 να το βάλω ή να πάω κάποια στιγμή μια και καλή σε άλλο καλό? μπορεί να είναι πρόβλημα της κάρτας του λάπτοπ? μια χαρά έμπαινε πιο παλιά, και όλες οι άλλες συσκευές μια χαρά μπαίνουνε hard reset ειναι η πατας το μικρο Reset κουμπακι για 4-5 seconds για να χασει ολα τα στοιχεια η κανεις Factory defaults μεσα απο το Interaface.αν εχεις αλλο ρουτερ για δοκιμη μπορεις να το βαλεις.αλλα ναι και τα 2 τα sagem τα ιδια χαλια ειναι.καποια στιγμη δωσε 25 ευρω να παρεις το vigor 2700vg απο το www.ebw.gr. αλλαξε του και το firmware με ενα generic Να βρεις την υγεια σου.θα μπορουσες να περναγες και αλλους drivers για την καρτα του λαπτοπ η κανα format αλλα ειναι μπελας.δοκιμασε στο ρουτερ να κλεισεις το firewall και το Upnp να δεις αν θα αλλαξει κατι. και γω ακομα αυτο το προβλημα εχω προσπαθησα να το λυσω με τον φιλο τον πουλινο αλλα τιποτα δεν εφτιαξξε εχω αλλαξει 10 firmware στο thomson tg585 v7 αλλο να πεφτει το ιντερνετ και αλλο που πολλες φορες τα Thomson κανουν τελειως Reboot:p εσενα τι κανει δεν θυμαμαι.ειδα το τοπικ αλλα δεν το ειχαμε συζητησει εκτενως.Reboot κανει η απλα πεφτει το ιντερνετ γενικα?σβηνει καποιο λαμπακι?
trelos3 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 hard reset ειναι η πατας το μικρο Reset κουμπακι για 4-5 seconds για να χασει ολα τα στοιχεια η κανεις Factory defaults μεσα απο το Interaface.αν εχεις αλλο ρουτερ για δοκιμη μπορεις να το βαλεις.αλλα ναι και τα 2 τα sagem τα ιδια χαλια ειναι.καποια στιγμη δωσε 25 ευρω να παρεις το vigor 2700vg απο το www.ebw.gr. αλλαξε του και το firmware με ενα generic Να βρεις την υγεια σου.θα μπορουσες να περναγες και αλλους drivers για την καρτα του λαπτοπ η κανα format αλλα ειναι μπελας.δοκιμασε στο ρουτερ να κλεισεις το firewall και το Upnp να δεις αν θα αλλαξει κατι. αλλο να πεφτει το ιντερνετ και αλλο που πολλες φορες τα Thomson κανουν τελειως Reboot:p εσενα τι κανει δεν θυμαμαι.ειδα το τοπικ αλλα δεν το ειχαμε συζητησει εκτενως.Reboot κανει η απλα πεφτει το ιντερνετ γενικα?σβηνει καποιο λαμπακι? μου εκανε ρεσταρτ σαν τρελο ειχε μια ρυθμιση το ρουτερ πουλινο η οποια εβαζε σε sleep mode το ρουτερ αν το λαπτοπ δεν ηταν συνδεδεμενο στην πριζα παντως πολυ ασταθες στο wireless το tg585 v7 αγορασα στην μιση τιμη ενα netgear dgn2200 απλα με αυτο συγχρονιζω 3 κοντα mbps πιο κατω
poulinos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 μου εκανε ρεσταρτ σαν τρελο ειχε μια ρυθμιση το ρουτερ πουλινο η οποια εβαζε σε sleep mode το ρουτερ αν το λαπτοπ δεν ηταν συνδεδεμενο στην πριζα παντως πολυ ασταθες στο wireless το tg585 v7 αγορασα στην μιση τιμη ενα netgear dgn2200 απλα με αυτο συγχρονιζω 3 κοντα mbps πιο κατω τι να σου πω και τα 2 μου ακουγονται παραξενα.εχω αλλαξει διαφορα thomson 585 v7 v8 780 787 784 και το μονο προβλημα που ειχα ειναι οτι μπορει καθε 2-3 ημερες να μοθ κανε κανα reboot η να μου κανε σαν Mini reboot.αλλα με το wireless και με το λαπτοπ και με ενακινητο κτλ κτλ ποτε μα ποτε δεν ειχα θεμα να με αποσυνδεει απο το wireless.με wpa κλειδωμα.απλα σε καποια ειχα βαλει πιο νεο firmware για καλυτερα διοτι με το παλιο firmware ετρωγα πιο πολλα reboot στο ρουτερ οταν το λιωνα wireless. τωρα πχ Time Since Power-on: 5 days, 14:28:38 και πρεπει να το ειχακλεισει εγω πριν 5μερες απο οτι θυμαμαι. Time Since Power-on:5 days, 14:28:38
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα