lex32 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Γεια σας!! Λοιπόν έχω ένα Website το totalf1.info σε Wordpress... Από χθες για κάποιον λόγο όταν πάω να postaro ένα post στο Facebook ! έχω πρόβλημα (δείτε εικόνα στα συνημμένα) Πριν το πρόβλημα έδειχνε την εικόνα τον τίτλο και μια μικρή περιγραφή!! Τώρα όμως δείχνει το link μόνο!!! Παρακαλώ βοήθεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ευχαριστώ για τον χρόνο σας, Αλέξανδρος Ορίστε και η εικόνα!
x_maras Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δοκίμασε να τρέξεις τα link σου με τον debugger του facebook
nikospag Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δοκίμασε να βάλεις το παρακάτω plugin στο wordpress: Facebook Like Thumbnail Το παραπάνω plugin, εκτός απο το Like δουλεύει και για το Share. Αν δεν δουλέψει πόσταρε εδώ για να βρούμε μια άλλη λύση. ΥΓ Ωραίο το blog σου, πολύ καλοφταγμένο, μπράβο.
lex32 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Παιδιά ευχαριστώ πολύ!! Λοιπόν με το πρώτο λινκ που μου δώσατε! άμα κάνω το άρθρο πριν το ποσταρω στο FB ειναι οκ αν και δεν βγάζει την εικόνα πάντα!!! Με το δεύτερο λινκ δεν είδα κάποια διαφορά! BTW Ευχαριστώ πολυ nikospag για τα λόγια σου
x_maras Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Για δοκίμασε κι αυτό το plugin Αν δε βοηθήσει ξέρεις, deactivate
nikospag Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Ενα φιλικο blog είχε το ίδιο πρόβλημα με σένα και δοκιμάσαμε αυτό το plugin The Open Graph Protocol και το πρόβλημα λύθηκε αμέσως. Δοκίμασε το, και πές μας.
lex32 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Παιδιά το πρόβλημα λύθηκε !!! Δεν ξέρω πως δοκίμασα όσα είπατε και λύθηκε !! Ευχαριστώ πολύ!! από οτι κατάλαβα το πρόβλημα πηγάζει από κάποιο bug στο FB! Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!
x_maras Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Παιδιά το πρόβλημα λύθηκε !!! Δεν ξέρω πως δοκίμασα όσα είπατε και λύθηκε !! Ευχαριστώ πολύ!! από οτι κατάλαβα το πρόβλημα πηγάζει από κάποιο bug στο FB! Ευχαριστώ για τον χρόνο σας! Χωρίς να έχω ασχοληθεί αρκετά με το Open Graph, νομίζω ότι έχει κάποια εξτρα requirements, εκτός των OG meta tags, για τα plug-ins του. π.χ. για το Like button, εκτός του κώδικα που εμφανίζει το button χρειάζεται και κάποιο script. Αν ανοίξεις π.χ. το comments plugin και πατήσεις get code, θα δεις ότι το script είναι ακριβώς το ίδιο. Σε αυτή τη περίπτωση αν έχεις ένα social plugin του facebook εγκατεστημένο στο site σου, δε χρειάζεται να ξανατοποθετήσεις το script στο κωδικά σου. Τοποθετείς μόνο το δεύτερο κομμάτι κώδικα εκεί που θέλεις να εμφανίζεται.
nikospag Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Λοιπόν μια που λέμε για τα Open Grraph plugin, για όποιον ενδιαφέρεται, μόλις τώρα διαπίστωσα ασυμβατότητα των Open Graph Meta και The Open Graph Protocol με το WordPress Mobile Pack , με αποτέλεσμα το site να φαίνεται μαύρο στα κινητά τηλέφωνα. Το πρόβλημα παρουσιάστηκε στο δικό μου site, και ευτυχώς που ελέγχω συχνά πως φαίνεται το site στα κινητά. Το μόνο plugin που βρήκα να είναι συμβατό με το WordPress Mobile Pack είναι το WP Facebook Open Graph protocol. Ευχαριστώ. * για οποιαδήποτε πληροφορία απλώς ρωτήστε με, ή μπείτε στο site μου (είναι στην υπογραφή) και αφήστε ερώτηση στην βοήθεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα