Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πηρα μια νεα καρτουλα 7850 OC. πανω στην τηλεοραση της υπογραφης μου μια πλασμα 50 ιντσων Panasonic 50st30 δε μου δειχνει την οθονη εκκινησης με αποτελεσμα να μην μπορω να μπω στο bios. κατα τα αλλα παιζει αριστα. την εχω συνδεδεμενη με hdmi. δοκιμασα και με dvi-hdmi αλλα τα ιδια. η παλια καρτα που ειχα, μια 4850 εδειχνε κανονικα τα παντα με την ιδια οθονη παντα.

αμα συνδεσω το Pc πανω σε ενα απλο monitor δειχνει κανονικα οποτε κατι αλλο παιζει.

εχετε καμια ιδεα?

Δημοσ.

Αν είναι αυτό που έχω καταλάβει δεν διορθώνεται έχει ένα delay η κάρτα για να δώσει σήμα στην HDMI.και δεν είσαι ο μόνος ούτε αυτή η σειρά η μόνη.

Δημοσ.

και με dvi σε hdmi μου κανει το ιδιο. αφου ειναι γενικο το προβλημα πως μπαινει ο κοσμος στα bios? δεν υπαρχει καποιο workaround? ειναι λιγο κουλο να συνδεω αλλη οθονη καθε φορα που θελω να αλλαξω κατι στο bios! :)

η 4850 με dvi-hdmi γιατι επαιζε??

Δημοσ.

Αν πατήσεις το bios input πλήκτρο και περιμένεις δεν μπαίνεις ? Any way μπες στο bios και αφαίρεσε όλα αυτά που επιταχύνουν τις οθόνες εκκίνησης μήπως σου στρώσει λιγάκι..

Δημοσ.

αν πατησω το del απλα καθεται εκει το pc και δειχνει μια μαυρη οθονη το pc. μπαινει δηλαδη στο bios κανονικα αλλα δε φαινεται τιποτα στην οθονη. εχω ηδη ολα τα splash screen κλπ να φαινονται.

Δημοσ.

mmm.. Ακόμα και αν είναι με dvi σε Hdmi και πρωτεύων και μόνη της πάνω στην κάρτα ? Γιατί τώρα που το καταλαβαίνω καλύτερα όσο μου το περιγράφεις σαν να περιμένει να πάρει το οκ από το multi monitor των Win.το άλλο που μπορώ να σκεφτώ είναι μήπως έχει καμιά ρύθμιση για αμφίδρομη σχέση μεταξύ των 2 η Tv σου.

Δημοσ.

ναι δοκιμασα και καλωδιο dvi-hdmi και τον ανταπτορα που ειχα απο την 4850 dvi σε hdmi και μετα hdmi καλωδιο, τιποτα παντα τα ιδια. μονη της ειναι πανω η τηλεοραση δεν εχω το monitor παραλληλα. πως βλεπω αν ειναι πρωτευων? απο τον catalyst control center δε φαινεται αλλο display.

εμενα μου κανει εντυπωση το γεγονος οτι η 4850 με την ιδια τηλεοραση εδειχνε τζαμι το bios. δηλαδη τι στο καλο η παλια παιζει και η νεα οχι?

μηπως κατι παιζει με τις αναλυσεις? και καλα γιατι το bios δεν ειναι σε hd 720 η 1080 αλλα σε vga αναλυση?

τι να πω...

Δημοσ.

Μήπως να κάνεις ενα c/f και με τις 2 και να δώσεις από την 4850 στην Tv ? :P

Ψιλοαστειεύομαι απ'οτι κατάλαβες, πολύ πιθανόν και αυτό που λες εσύ.κατσε ν'ακουσουμε και καμιά άλλη γνώμη γιατί είμαι περίεργος και εγώ τώρα.Στην αρχή κατάλαβα για το Delay που υπάρχει στο HDMI,και απ'οτι είδα η Tv σου έχει μόνο 2 HDMI.

Δημοσ.

4 hdmi εχει η tv, τις δοκιμασα ολες! :P

οπως βλεπεις ειμαι ψηρας, δε τα παραταω ευκολα και εχω κολησει επειδη η 4850 δουλευε αλλα δε μπορω να βρω λυση...

Δημοσ.

εκανα νεα εγκατασταση τα windows επειδη πηρα και ενα ssd drive. Οποτε το hardware setup ειναι προσφατο δε θυμαται την 4850.

εκανα αυτο που ελεγε στο αρθρο και ειναι Primary ("1") η tv και ηταν επιλεγμενο computer only.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...