Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μ ζήτησε ένας φίλος μ να του φτιάξω pc. αυός το θέλει μόνο για internet αλλά έχει ένα γιο που είναι 10 χρονών και θα παίζει κανένα παιχνίδι.το σύστημα θα είναι i3 2120,4gb ram. εγώ σκέπτομαι να του βάλω αυτή http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.510783 τι λέτε;;;;;;

Δημοσ.

Γιατί αλλάζει κάτι επειδή είναι πλαίσιο? Εγώ θα έδινα και τα 10ευρώ ρέστα στον πιτσιρικά για χαρτζιλίκι

Δημοσ.

Αυτά είναι απόψεις. Έφερε κράχτη, με συμφέρει και θα πάρω.

Απο digital master με τα μεταφορικά θα του βγεί στα 130€.

Για φίλο πάντως πήρα.

Δημοσ.

Τοσα ξερει ο καθενας τοσα λεει..!!Λοιπον μολις την πηρα την καρτουλα...124 εδωσα..!!!Σφραγγισμενη τελιως...Αυτη του πλαισιου ακομα μου εκανε νουμερα ταξιδεψα 50 χιλιομετρα πηγα εκει περα...τους μαμησα ολους μου κοψανε πιστωτικο και το εδωσα..!!Ειναι μακραν το χειροτερο καταστημα της Ελλαδας...Ηθικο Δίδαγμα ????Ποτε μην επλιγεις "μουφα" προσφορες απο αχρηστα καταστημα..!!Δεν εχω κατι αλλο να πω..Ο κοσμος το χει τουμπανο..!!!Καλημερα.!!

Δημοσ.

Τοσα ξερει ο καθενας τοσα λεει..!!Λοιπον μολις την πηρα την καρτουλα...124 εδωσα..!!!Σφραγγισμενη τελιως...Αυτη του πλαισιου ακομα μου εκανε νουμερα ταξιδεψα 50 χιλιομετρα πηγα εκει περα...τους μαμησα ολους μου κοψανε πιστωτικο και το εδωσα..!!Ειναι μακραν το χειροτερο καταστημα της Ελλαδας...Ηθικο Δίδαγμα ????Ποτε μην επλιγεις "μουφα" προσφορες απο αχρηστα καταστημα..!!Δεν εχω κατι αλλο να πω..Ο κοσμος το χει τουμπανο..!!!Καλημερα.!!

Την ίδια κάρτα πήρες ακριβώς απο διαφορετικά καταστήματα. Το αν σου έτυχε εσένα η κάρτα με πρόβλημα δεν φταίει το πλαίσιο και το κάθε πλαίσιο. Με το ίδιο σκεπτικό δεν έπρεπε να πάρεις καν sapphire και να μην ξαν' αγοράσεις sapphire αντικείμενο.

Σίγουρα πια η αντιμετώπισή τους δεν είναι η καλύτερη και σίγουρα δεν θα αγόραζα turbo-x πράγματα απο εκεί (εκτός απο gps). Αλλά εφόσον είναι ελληνική εταιρεία και απασχολεί Έλληνες εργαζόμενους και έχει αντικείμενα που με συμφέρουν τότε θα ψωνίζω απο εκεί μέχρι να καταντήσουν τελείως χάλια στο service τους, πχ να μη σου δίναν ποτέ πιστωτικό και να σου λέγανε την χάλασες εσύ.

Το Digital Master είναι Χανιά και εσύ Ρέθυμνο, μήπως τα μεταφορικά είναι λίγο διαφορετικά απ' ότι για σένα;

Δημοσ.

Αρχικα...Το Service τους ειναι αθλιο...Μου ειπανε "Τι ρουχα φορουσες οταν την εβαλες???" Φορουσες μαλλινο λεει και ελεγε εκει κατι για στατιμο ηλεκτρισμο και μαμακιες..!!Και του λεω ναιιι 30βαθμους εχουμε με το μαλλινο εβγαζα την καρτα...Τα παλικαρια μονο με φωνες και με απειλες παιρνουν..!!Τεσπα μην χαλαμε το τοπικ του παιδιου..!!Ξαναλεω απορω πως εισαι τοσο παλιος USER και δεν κοιτας καν στο site,οπως σε καθε site,οπου αναφερει πως διαφοροποιουνται τα μεταφορικα..Ειναι με τα κιλα..Κατω των 3κιλων ειναι 4 ευρω.!!

Δημοσ.

Απλά και εσύ δεν σκέφτεσαι.

Πριν κάτι χρόνια τους πηγαίναμε κάρτες και μητρικές που τους είχε πέσει νερό και μας κόβανε πιστωτικό με το ποσό της αρχικής τιμής αγοράς. Και εμείς αλλάζαμε κάρτα γραφικών, μητρική και επεξεργαστή και μεταπηδούσαμε σε καινούργια πλατφόρμα και έμεναν και ρέστα.

Τώρα πια στρόφαρε το μυαλό τους, έπεσε και η κρίση, και πιέζουν οι απο πάνω να κόψουν κ_λους οι υπάλληλοι που πληρώνονται με "χαρτομάντηλα" για να σου αραδιάζουν οποιαδήποτε βλακία.

Και να μην κοίταξα όπως και να έχει έχουν 14 ευρώ διαφορά. Εγώ με 14 ευρώ παίρνω το γάλα του παιδιού μου για ολόκληρο μήνα.

Δημοσ.

Ωραια..!!!Ομως εγω οταν πληρωνω κατι σαν καινουργιο...Πρεπει να ειναι καινουργιο...Οταν κατι εχει εγγυηση..Εχει εγγυηση...!!!Πλεον το Πλαισιο αυτα τα δυο τα εχει χασει...!!Σου κοβει 20 ευρω και τα χανεις ολα...!!Πλεον ξανατονιζω..!!!Ωραια εαν εισαι σε τετοιο επιπεδο να κοβεις απο την καρτα γραφικων για να τα ταισεις το παιδι σου...Δεν θα παρεις καρτα γραφικων,για να το ντυσεις κιολας και να κρατησεις και κατι μηπως τυχον και αρρωστησει..!! Αυτα τα πραματα ειναι αυτονοητα..!!Ειναι προτιμοτερο(για μενα) να μην πας 1 βδομαδα για καφε,να ταισεις το παιδι σου και να δωσεις τα λεφτα που εχεις στην ακρη στο μαγαζι που αξιζει...!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...