meymigrou Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Καλησπέρα σε όλους και σε όλες. Μόλις έκανα format τα windows μου και τώρα δεν έχω internet.Τα Windows που πέρασα ήταν τα Windows 7 Ultimate 32bit (αν αυτό βοηθάει). Επίσης έκανα restart το ρούτερ μου και άλλαξα και το κίτρινο καλώδιο να δω μήπως φταίει κάτι από αυτά αλλά τίποτα.Ωστόσο το pc μου έχει και Ubuntu όπου με αυτά και είμαι μια χαρά και έχω internet.Ακόμα και το notebook έχει internet μόνο τα windows είναι εκτός. Καμιά ιδέα? Ευχαριστώ!
Dibasic Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Start > Accessories > Run γράψε msconfig και πάτα ok πας στην καρτέλα "Services" και δες αν έχει επιλεγμένο το "##Id_String1." κλπ... της Apple Computer, Inc. ξε-τσέκαρε το, κανε Restart και θα έχεις internet αν δεν υπάρχει στα Services τότε δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να φταίει.
MoviemakerGr Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Έχει δει τις συσκευές σου Ethernet η αν έχεις Wi_Fi σωστά στο dev.manager ? έχεις τους τελευταίους οδηγούς ?
keravnos21 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Το cd της motherboard πρεπει να εχει drivers για ethernet port
meymigrou Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 @Dibasic τα έχει όλα επιλεγμένα και όλα είναι μια χαρά εκεί. @moviemakerGr Πως να δω τις συσκευές ethernet μου? @Keravnos21 πέρασα το cd της motherboard και έκανα εγκατάσταση από εκεί ότι είχε και δεν είχε αλλά και πάλι τίποτα.
tsakonas Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 start-run-cmd- ipconfig /all και πόσταρε εδώ το αποτέλεσμα
meymigrou Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 start-run-cmd- ipconfig /all και πόσταρε εδώ το αποτέλεσμα Δεν κατάλαβα τη θέλεις να κάνω..
meymigrou Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δεν ξέρω γιατί δεν δείχνει την φωτογραφία.. Μπες να την δεις εδώ : http://www.flickr.com/photos/61065513@N02/7134950811/in/photostream
tsakonas Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 δεν υπάρχει καμια κάρτα δικτύου, πρέπει να περάσεις drivers, μπες στο site της μητρικής και κατέβασε ethernet k chipset drivers
fountis Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,ΕΧΩ ΤΟ ΕΞΗΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΛΙΣ ΕΚΑΝΑ ΦΟΡΜΑΤ ΣΕ ΕΝΑ 2Ο PC ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΒΑΛΑΜΕ ΤΑ WINDOWS 7 ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ YOUTUBE ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΤΟ CHROME ΔΝ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟ FIREWALL? ΔΝ ΤΟ ΕΧΩ ΜΕ ΚΑΛΩΔΙΟ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ wi-fi ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΩ.. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα