marios_geo Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Παίδες, περίσεψαν από την δουλεία κάποια pc. Τα δεδομένα είναι τα ακόλουθα AMD Phenom 8400 Triple-Core 4GB Ram. Nvidia 9200 Οθόνη με μέγιστη ανάλύση 1400χ900 Αξίζει να το μετατράψω σε gaming μηχάνημα, αλλάζόντας μόνο την κάρτα γραφικών; Το μέτρο σύγκρισής μου είναι ένα laptop με i7-740qm, 16GB ram και Nvidia 425M. Με άλλα λόγια, αν μπορώ με την αλλαγή κάρτας να φτιάξω ένα μηχάνημα γρηγορότερο σε παιχνίδια από ότι το laptop. Ευχαριστώ
shinigami Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Απο οτι βρηκα ο επεξεργαστης σου τρεχει στα 2,1Ghz, Aν μπορουσες να το πας στα 3Ghz,πιστευω οτι θα ησουνα κομπλε με μια 6670 (ή ακομα και αυτη 6850 για τυχον μελλοντικη αναβαθμιση) . Εννοειται πως θα σηκωνεις πολλα παιχνιδια στο full με αυτες τις ρυθμισεις σε ΑΥΤΗΝ την αναλυση που παιζεις τωρα. Αλλα νομιζω οτι πρεπει να πας τον cpu στα 3Ghz αλλιως θα εχεις προβληματα. Ας ακουσει ομως και μια δευτερη γνωμη,για να εισαι καλυμενος.
keravnos21 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 1. Ποια motherboard φοραει ? Το λεω γιατι μπορει με λιγα χρηματα να βαλεις καλυτερο επεξεργαστη. 2. Ποσα watt και τι μαρκα ειναι το τροφοδοτικο σου ? Το λεω γιατι μπορει να μην σηκωνει μια πιθανη αναβαθμηση της καρτας γραφικων. 3. Μονο με αναβαθμηση της καρτας γραφικων δεν θα φτασεις σε καμια περιπτωση τις επιδοσεις του λαπτοπ γιατι υποθετω οτι και οι μνημες του λαπτοπ ειναι ddr3 και με διπλασια ταχυτητα απο αυτες που φοραει το desktop οσο για τα υπολοιπα υποσυστηματα ουτε λογος βεβαια . 4. Αφου ειναι δωρεαν τσιμπα το και καντο κατεβαστηρι η για καμια ταινιουλα και μην του βαλεις τιποτα αστον οπως εχει.
marios_geo Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Να περιγράψω λίγο καλύτερα το πρόβλημα / πόνο μου. Ήμουν μια χαρα με το laptop μέχρι που εκατσα σε αλυσίδες ηλεκτρονικών, και είδα μερικά παιχνίδια σε κονσόλες. Θες τώρα να είναι απλα η μεγάλη οθόνη με led, θες να είναι κακό το laptop, τα παιχνίδια στις κόνσολες φαίνονται πιο εντυπωσιακά. και εκνευριστικα, ότι ένα μηχάνημα των 250 ευρω αποδίδει τόσο καλα. Άρχισα να ψάχνω για μεταχειρισμένο ps3, αλλα σκέφτηκα κιόλας ότι έχω δώσει μια μικρή περιουσία στο steam, και δεν έχω παίξει ακόμη ούτε τα μισά παιχνίδια. Άρα αν μπορούσα να αναστήσω ένα παλιό μηχάνημα με ελάχιστο κοστος (μόνο κάρτα γραφικών) τότε θα άξιζε. Άρα δεν θέλω να μπλέξω με αλλαγή επεξεργαστή, ούτε να το κάνω κατεβαστηρι. Αν το κοστος ξεπερνάει την αγορά ενός ps3 δεν το συζητω.
keravnos21 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Παρε μια οθονη τοτε και συνδεσε το λαπτοπ σου θα σου ερθει πιο φτηνα και απο ps3 και απο αναβαθμηση του desktop αν δεν σε ικανοποιει η 1400χ900 μπορεις επισης να το συνδεσεις και με tv .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα