Προς το περιεχόμενο

SanDisk 120GB Extreme SSD - 110€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το μονο σιγουρο ειναι οτι θα πεσουν. Αλλα ποιος εχει την υπομονη αν τα κοιταζει καθε μερα. Αν μπορεις να ξεχαστεις για λιγο και να μην κοιτας τα αμαζονς, περιμενε. Πολυ γρηγορα θα μπορεις να παρεις τον Μ4 στα 100 (1-2 βδομαδες πιστευω) ο οποιος ειναι μαλλον λιγο καλυτερος.

Ο 830 ειναι μια κλαση παραπανω και μπορουν "να του την πουν" μονο plextor m3p, perfοrmance pro και ο vertex 4 με το νεο FW (με το παλιο ηταν πολυυυυ πισω). Απο αξιοπιστια μαλιστα θεωρειται εφαμιλλος των intel. Απο .de τον πηρα: http://www.insomnia....ost__p__4739437 (ολα τα παραπανω αφορουν 120-128αρηδες)

εκεί είναι το θέμα, ότι όταν τα κοιτάς κάθε μέρα...σε κουράζει. μάλλον θα πάρω τον Sandisk να τελειώνουμε.

Λοιπόν την έριξα και εγώ...και αναμένουμε..

Επεξ/σία από moredread
  • Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ένα κλικ ήταν να κάνω κι έχασα , ο δίσκος ήταν σε stock ... τώρα θα περιμένω να ξαναφέρουν ...

Η παραγγελία έφυγε μαζί με 2 σετ μνημών (2133mhz) σε καταπληκτική τιμή :P

Δημοσ.

Σε γειτονικο φορουμ παιζει μια προσφορα για τον συγκεκριμενο...τσεκαρετε...

Την είδα χθες αλλά 100€ για Αθήνα ...

Δημοσ.

Σε γειτονικο φορουμ παιζει μια προσφορα για τον συγκεκριμενο...τσεκαρετε...

Είναι κακό να πούμε το όνομά του;

Δημοσ.

Sandisk Xtreme 120GB - > 81 ευρώ (+4 για έξοδα αποστολής)

http://www.mrsmith.gr/index.php?route=product/product&filter_name=xtreme&filter_category_id=935&filter_sub_category=true&product_id=7859

Μόλις με επιβεβαίωσαν πως θα μου τον στείλουν κανονικά σε αυτήν την τιμή. Ορμάτε ;)

Σε όλους τους SSD έχει τρελές τιμές. Το site είναι σε BEta οπότε αφού παραγγείλετε στο email που θα σας στειλουν ρωτήστε όντως την τιμή. Μου απάντησαν σε λιγότερο από 5 λεπτά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...