PETROS13 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Ααααα, μαλιστα το συνεχισες το "τροφιμο"! Μια χαρα τοτε! αφού βγήκε καλό και με καλές προσφορές ναι!
lionheart75 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Eισαι σιγουρος οτι ειναι συστημενο; Δεν παιζει royal απο αμαζον και συστημενο μαζι. Το χαρτακι που σου αφινει ο ταχυδρομος δεν ειναι συστημενο αλλα απλο "ογκωδες" (το γραφει πανω το χαρτακι στο οποιο αναφερεσαι αν το προσεξεις) επειδη βαριεται να το κουβαλησει. Σε πολλους το κουβαλα και το αφηνει στο σπιτι ακομα και εξω απο την πορτα. Ναι, είναι όπως τα λές - ουδέποτε έδωσα βάση να σου πώ - μιας και πάντα έβρισκα χαρτάκια στην πόρτα μου (τα πρωινά 99.9% δεν είμαι σπίτι). Αυτό με την ταυτότητα σου πάντως χρειάζεται καθώς δεν τα δίνουν σε άλλους χωρίς αυτή, το έχω δοκιμάσει. Όσο αφορά το ογκώδες, πολλά πράγματα που παρήγγειλα δεν ήταν ογκώδη αλλά ουδέποτε τα άφησαν έξω απο την πόρτα μου αν δεν με έβρισκαν εκεί. Πρόσφατα παραδείγματα ο crucial M4 και μια compact camera που αγόρασα (ξεχωριστές παραγγελίες) και πολλά άλλα κατα καιρούς. Τονίζω λοιπόν ότι δεν τα αφήνουν έξω απο την πόρτα σου ούτε τα δίνουν σε άλλους χωρίς ταυτότητα (στο υποκατάστημα) γιαυτό και μπερδεύτηκα και το ανέφερα νωρίτερα "συστημένο".
Moderators matrixxx Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Moderators Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Μα γι αυτο το εβαλα σε εισαγωγικα και ειπα οτι "βαριεται να στο φερει". Αλλοι τα φερνουν. Αλλοι δεν φερνουν ουτε dvd και γραφουν "απλα ογκωδη" στο χαρτακι. Επισης σε πολλους τα αφηνουν εξω απο την πορτα τους (τα εχουμε διαβασει και στο φορουμ εδω), αλλα και τα δινουν χωρις ταυτοτητα (θεμα υπαλληλου στο ταχυδρομειο - αν μπερδευτει ζητα ταυτοτητα, αν δει το "απλα ογκωδη" δεν ζηταει - ειναι απλο εντελως δεν ειναι συστημενο, μου εχει τυχει 3-4 φορες να ζητησει και 10+ να μην ζητησει)
pedrojay Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Έχει δίκιο ο matrixxx για την πόρτα.Εξαρτάται είτε από τον ταχυδρόμο σου,είτε από το μέγεθος.Προσωπικά πάντα μου αφήνει ειδοποίηση,αλλά μια φορά που περίμενα κάρτα μνήμης,ήρθε σε χαρτονένιο φακελάκι amazon και μου την άφησε με την αλληλογραφία της πολυκατοικίας.Πολλοί όμως έχουν γράψει για μεγαλύτερα δέματα που τα άφησαν αφύλακτα κάπου.Και όταν λένε ογκώδες συνήθως εννοούν αν χωράει σε γραμματοκιβώτιο,οπότε και η compact camera που λες ογκώδες θεωρείται. Και όντως μερικές φορές βαριούνται να φέρουν και τα DVD/Bluray.
terry308 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Κι εμένα μου άφησε χαρτάκι και για τον ssd(vertex plus) αλλά και τη "χειροπέδα" το φακελάκι αποστολής δεν ήταν τόσο ογκώδες όσο τα παπούτσια , αλλά έτσι πράτουν , καλώς και κακώς ...
lionheart75 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Μα γι αυτο το εβαλα σε εισαγωγικα και ειπα οτι "βαριεται να στο φερει". Αλλοι τα φερνουν. Αλλοι δεν φερουν ουτε dvd και γραφουν "απλα ογκωδη" στο χαρτακι. Επισης σε πολλους τα αφηνουν εξω απο την πορτα τους (τα εχουμε διαβασει και στο φορουμ εδω), αλλα και τα δινουν χωρις ταυτοτητα (θεμα υπαλληλου στο ταχυδρομειο - αν μπερδευτει ζητα ταυτοτητα, αν δει το "απλα ογκωδη" δεν ζηταει - ειναι απλο εντελως δεν ειναι συστημενο, μου εχει τυχει 3-4 φορες να ζητησει και 10+ να μην ζητησει) Ναι είναι καθαρά θέμα υπαλλήλου. Πάντως ο ταχυδρόμος της γειτονιάς μου πρέπει να είναι πολύ ευσυνείδητος!
Moderators matrixxx Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Moderators Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Στα 100€ πλέον ... στα 99€ σήμερα!!! Απο τις 14-5 βραδυ ειναι σε αυτη την τιμη (78.09 λιρες, κοιτα και στο camel), στα 100€ και κατι σεντς ειναι και τωρα με την παρουσα ισοτιμια η οποια παιζει λιγο πανω - λιγο κατω απο το 1.25. Το οτι βγηκε σημερα η τιμη στο hotukdeals δεν σημαινει οτι επεσε σημερα η τιμη ΥΓ. Επομενη σταση 73-75 λιρες!
lionheart75 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 στα 99€ σήμερα!!! Έπεσε άλλη ~1 λίρα στις 78,09 GBP > 80,05 GBP με το επιπλέον ΦΠΑ > ~98€ δηλαδή. http://www.amazon.co.uk/gp/offer-listing/B006EKJCWM/ref=dp_olp_new?ie=UTF8&condition=new http://uk.camelcamelcamel.com/SanDisk-120GB-Extreme-Solid-State/product/B006EKJCWM Ε Ε Ερχεται! Hello, We are pleased to report that the following item will dispatch sooner than expected: "SanDisk 120GB Extreme Solid State Drive (2.5' SATA III 6Gb/s)" Previous estimated arrival date: June 07 2012 - June 23 2012 New estimated arrival date: May 26 2012 - May 28 2012 Αν και ήταν χτές tempοrary out of stock τελικά θα έρθει νωρίτερα απο ότι περίμενα μιας και έγινε πάλι διαθέσιμος.
Moderators matrixxx Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Moderators Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Ε Ε Ερχεται! Αν και ήταν χτές tempοrary out of stock τελικά θα έρθει νωρίτερα απο ότι περίμενα μιας και έγινε πάλι διαθέσιμος. Αντε με το καλο! Απο χθες ειναι διαθεσιμοι και ο 120αρης και ο 240αρης στις 159 λιρες.
moredread Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 στα 99€ σήμερα!!! 99.7 Λοιπόν τι bug παρατήρησα, ο Seller: T-setter δεν αλλάζει το Φ.Π.Α αφήνει το δικό τους σε παραγγελία! -(2-3) ευρώ ! @matrixx εσύ που το χεις ψάξει καλά.... Sandisk Extreme ή Agility 3? είμαι στο τσακ να παραγγείλω.
Moderators matrixxx Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Moderators Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 99.7 Λοιπόν τι bug παρατήρησα, ο Seller: T-setter δεν αλλάζει το Φ.Π.Α αφήνει το δικό τους σε παραγγελία! -(2-3) ευρώ ! @matrixx εσύ που το χεις ψάξει καλά.... Sandisk Extreme ή Agility 3? είμαι στο τσακ να παραγγείλω. Δεν ειναι bug, κανενας τριτος πωλητης δεν αποδιδει το ΦΠΑ στην Ελλαδα, οποτε χρεωνεσαι VAT Αγγλιας (20%). Παντα. Με τιποτα μην σκεφτεις να γλυτωσεις 2-3 ευρω επιλεγοντας τριτο πωλητη γιατι χανεις το σαπορτ του αμαζον! Ψιλοδυσκολη η ερωτηση. Αν παντως θες σωνει και καλα να αγορασεις αυτη τη στιγμη εναν απο τους δυο (ξερω η αναμονη αν μπει το μικροβιο σκοτωνει, γι αυτο και εγω παρηγγειλα προχθες τον 830) θα σου ελεγα μαλλον τον sandisk. Αν μαλιστα μου ελεγες για τον 240 θα σου ελεγα με κλειστα ματια, αλλα και ο μικρος δεν ειναι κακος.
moredread Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δεν ειναι bug, κανενας τριτος πωλητης δεν αποδιδει το ΦΠΑ στην Ελλαδα, οποτε χρεωνεσαι VAT Αγγλιας (20%). Παντα. Με τιποτα μην σκεφτεις να γλυτωσεις 2-3 ευρω επιλεγοντας τριτο πωλητη γιατι χανεις το σαπορτ του αμαζον! Ψιλοδυσκολη η ερωτηση. Αν παντως θες σωνει και καλα να αγορασεις αυτη τη στιγμη εναν απο τους δυο (ξερω η αναμονη αν μπει το μικροβιο σκοτωνει, γι αυτο και εγω παρηγγειλα προχθες τον 830) θα σου ελεγα μαλλον τον sandisk. Αν μαλιστα μου ελεγες για τον 240 θα σου ελεγα με κλειστα ματια, αλλα και ο μικρος δεν ειναι κακος. είναι fullfilled by amazon...εχω ξαναπάρει απο FULL.. και είχα ανάλογη εξυπηρέτηση (τα λεφτά πίσω σε 1 μέρα και επιστρέφεις προιόν όποτε σε βολεύει) κοιτα η μητρική μου έχει marvell 9128 controller ...άρα ουτως ή άλλως πάνω απο 400/150 δεν θα δω. άρα πάω για τον πιο φτηνο. Λές να πέσουν κ άλλο?!?!? 830 απο που ? το κόλπο με τα φαγώσιμα δουλεύει για UPS?
Moderators matrixxx Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Moderators Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Το μονο σιγουρο ειναι οτι θα πεσουν. Αλλα ποιος εχει την υπομονη αν τα κοιταζει καθε μερα. Αν μπορεις να ξεχαστεις για λιγο και να μην κοιτας τα αμαζονς, περιμενε. Πολυ γρηγορα θα μπορεις να παρεις τον Μ4 στα 100 (1-2 βδομαδες πιστευω) ο οποιος ειναι μαλλον λιγο καλυτερος. Ο 830 ειναι μια κλαση παραπανω και μπορουν "να του την πουν" μονο plextor m3p, perfοrmance pro και ο vertex 4 με το νεο FW (με το παλιο ηταν πολυυυυ πισω). Απο αξιοπιστια μαλιστα θεωρειται εφαμιλλος των intel. Απο .de τον πηρα: http://www.insomnia....ost__p__4739437 (ολα τα παραπανω αφορουν 120-128αρηδες)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα