pOLoS Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 (επεξεργασμένο) SanDisk 120GB Extreme Solid State Drive (2.5' SATA III 6Gb/s) , 110€ μετά τους Crucial και OCZ άλλος ένας ssd με μεγάλη πτώση τιμής edit:νέα τιμή 110€ Επεξ/σία 6 Μαΐου 2012 από pOLoS
Vasilis 07 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Καλύτερος ο Μ4 Σύμφωνα και με το πολύ καλό SSD RoundUp 2012 http://www.hwbox.gr/reviews/16557-ssd-roundup-2012-battle-middle-earth.html Ο SanDisk Extreme 120GB δεν πωλείται στην ελληνική αγορά ή για να είμαστε πιο ακριβείς, δεν είναι listed σε κανένα κατάστημα του skroutz.gr. Αυτό, σε συνάρτηση με τις περίεργες επιδόσεις τον κάνει μία δύσκολη αγορά. Αν και φοράει Sandforce SF-2281 controller και Tongle NAND flash μνήμες από την ίδια την SanDisk δεν ήταν αυτό που περιμέναμε στο τομέα των επιδόσεων. Ναι μεν, εμφανίστηκε καλός στα benchmarks και τα IOPS, όπως άλλωστε όλοι οι Sandforce based SSD, στις καθημερινές εφαρμογές, καθώς και όταν αρχίσαμε να γεμίζουμε τα drives με δεδομένα, έπεσε πίσω από τους άμεσους ανταγωνιστές του, OCZ Vertex 3 και Corsair Force GT. Το αναφέραμε και νωρίτερα κατά την διάρκεια των συγκεκριμένων δοκιμών, κάτι έχει πάει πολύ λάθος με το firmware του drive. H τιμή που μπορέσαμε να βρούμε από το αγγλικό AMAZON ήταν (99 λίρες!!!) τιμή που τον κάνει ιδανική αγορά και τον βάζει αντιμέτωπο με τον Agility 3, αλλά αν η SanDisk δεν παρουσιάσει νέα έκδοση του firmware, δεν θα προχωρούσαμε σε αγορά του. (το drive θα κέρδιζε το Value for Money Award, αλλά δεν είναι listed σε κάποιο κατάστημα της ελληνικής αγοράς, οπότε και δεν θα δώσουμε το βραβείο)
Moderators matrixxx Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Moderators Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 αλλά αν η SanDisk δεν παρουσιάσει νέα έκδοση του firmware, δεν θα προχωρούσαμε σε αγορά του. (το drive θα κέρδιζε το Value for Money Award, αλλά δεν είναι listed σε κάποιο κατάστημα της ελληνικής αγοράς, οπότε και δεν θα δώσουμε το βραβείο) " Δεν δουλευει καλα, δεν αξιζει να το αγορασει κανεις λογω χαλια FW, θα του διναμε το βραβειο value for money, αλλα δεν του το δινουμε επειδη δεν το πουλανε Ελληνικα μαγαζια..." Τι να πρωτοπει κανεις...
ArisG88 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Στα 107 ευρώ τώρα; Καλή τιμή! UK£ 87.19 = 107.570088 Euros
terry308 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Firmware updated SanDisk Extreme SSD (120GB, 240GB & 480GB): version R201 (release date: April 27, 2012) Το drive έρχεται σε λιτό bundle με μόνο τον απαραίτητο adaptor και τις αναγκαίες βίδες. Το firmware που δοκιμάστηκε το drive ήταν η έκδοση R112.
pOLoS Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 κάπου στα 110€ βγαίνει , πολύ καλή τιμή ανανέωσα το αρχικό post
Moderators matrixxx Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Moderators Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Στα 107 ευρώ τώρα; Καλή τιμή! UK£ 87.19 = 107.570088 Euros =109 με το φπα Πηγε στην τιμη (101+6μεταφορικα+διαφορα φπα) που ειναι στο Γερμανικο αμαζον εδω και 10 μερες. Λοιπον αντε σιγα σιγα να πεφτουν οι τιμες να ψωνισουμε. Θα χτυπουσα με χαρα εναν 240GB sandisk στα 150-160€ ή τον sammy 830 128GB στα 100€, κοντευουμε...
blacksuede Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Πηγε στην τιμη (101+6μεταφορικα+διαφορα φπα) που ειναι στο Γερμανικο αμαζον εδω και 10 μερες. Λοιπον αντε σιγα σιγα να πεφτουν οι τιμες να ψωνισουμε. Θα χτυπουσα με χαρα εναν 240GB sandisk στα 150-160€ ή τον sammy 830 128GB στα 100€, κοντευουμε... Μόνο να μη γίνει πάλι καμιά πλημμύρα πάλι και μείνουμε με τη χαρά...Ξεκίνησε και η περίοδος των μουσώνων ε?
moredread Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Πηγε στην τιμη (101+6μεταφορικα+διαφορα φπα) που ειναι στο Γερμανικο αμαζον εδω και 10 μερες. Λοιπον αντε σιγα σιγα να πεφτουν οι τιμες να ψωνισουμε. Θα χτυπουσα με χαρα εναν 240GB sandisk στα 150-160€ ή τον sammy 830 128GB στα 100€, κοντευουμε... εγώ φοβάμαι μήπως ανέβουν, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι σε έκπτωση λόγω τέλους εκπτώσεων σε αγγλία αυτή την περίοδο. Matrix να περιμένουμε λίγο ακόμα? ζαχαρώνω πολύ τον Sandisk στα reviews είναι σε επίπεδο Vertex 3
terry308 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 εγώ φοβάμαι μήπως ανέβουν, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι σε έκπτωση λόγω τέλους εκπτώσεων σε αγγλία αυτή την περίοδο. Matrix να περιμένουμε λίγο ακόμα? ζαχαρώνω πολύ τον Sandisk στα reviews είναι σε επίπεδο Vertex 3 +1 ... δεν ξέρω αλλά ο sandisk μου κάνει 1 κλικ παραπάνω απο τον Μ4
Moderators matrixxx Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Moderators Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 εγώ φοβάμαι μήπως ανέβουν, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι σε έκπτωση λόγω τέλους εκπτώσεων σε αγγλία αυτή την περίοδο. Matrix να περιμένουμε λίγο ακόμα? ζαχαρώνω πολύ τον Sandisk στα reviews είναι σε επίπεδο Vertex 3 Οχι βεβαια, οι τιμες αυτες ειναι και γερμανια και αγγλια και αμερικα σαφως πολυ πιο κατω. Οι τιμες μονο κατω θα πανε, ειναι ανακοινωμενο εδω και 1-2 μηνες. Εγω ειπα περιμενω, δεν ειμαι "απελπισμενος", μια χαρα ειναι το συστημα μου και με το μηχανικο. Θα γινει καλυτερο σιγουρα αλλα οχι να το πληρωσω σε τιμη ανα κιλο αντιστοιχη με το χαβιαρι... Ο σανντισκ 120 δεν ειναι τοσο καλος, ο 240 ειναι πολυ καλος. (τον sandisk 120GB τον ζαχαρωνα πριν 10 μερες που εβγαινε 110 στο γερμανικο αμαζον τελικη τιμη, ειδα προσεκτικα 3-4 καλα reviews και τον "πηδηξα", αν παει στα 80 θα το σκεφτω)
moredread Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Ο σανντισκ 120 δεν ειναι τοσο καλος, ο 240 ειναι πολυ καλος. (τον sandisk 120GB τον ζαχαρωνα πριν 10 μερες που εβγαινε 110 στο γερμανικο αμαζον τελικη τιμη, ειδα προσεκτικα 3-4 καλα reviews και τον "πηδηξα", αν παει στα 80 θα το σκεφτω) Που το στηρίζει αυτό? δώσε links με τα reviews...εγώ τον είδα ελαφρώς καλύτερο απο Μ4 και σίγουρα απο τον AG3
Moderators matrixxx Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Moderators Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Για κοιτα λιγο τα reviews που κοιτας, μηπως ειναι για τον 240GB; Σαν να ειναι αλλος δισκος ειναι. (ΥΓ Στο λεω αυτο γιατι στο πρωτο review που ειχα βρει ειχα ενθουσιαστει, και επειδη λες οτι ειναι σε επιπεδα vertex 3 μαλλον κοιτας το συγκεκριμενο review)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα