Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια, λοιπον εχω το εξης προβλημα ελπιζω καποιος να με βοηθησει. Εχω αγορασει εναν SSD δισκο και τον εχω βαλει στο pc σε sata 2 και εχω βαλει το λειτουργικο εκει (windows 7 x64). Τον παλιο τον σκληρο HDD θελω να τον βαλω σαν 2ο για να εχω περισσοτερο χωρο. Οποτε στο sata1 βαζω τον SSD και στο sata2 βαζω τον HDD μηχανικο δισκο.

Το προβλημα... το pc ανα 30 λεπτα περιπου κολαει, ουτε καν κουνιεται το mouse και διχνει το κοκκινο λαμπακι απο τους σκληρους να δουλευει. Αυτο το κανει για 15 δευτερολεπτα και μετα επανερχεται κανονικα ωσπου να το ξανακανει.

Εχω αφισει μονο τον SSD πανω και ολα δουλευουν μια χαρα. Εχω αλαξει και τον 2ο HDD με εναν αλλο και κανει παλι τα ιδια. Μου εχει σπασει τα νευρα, και παιχνιδι να παιζω κολαει και περιμενω ποτε θα ξεκολισει :(

Τo μηχανιμα μου ειναι:

Mobo: Asus m4a78-e

Cpu: Amd phenom x4 965 BE

Gpu: Amd 6850 1 Giga

Ram: 4x 2 Giga DDR2 Kingston

Supply: 700 watt thermaltek

SSD: OCZ agillity 3 120G

HDD: Wester Digital 1 Terra

Δημοσ.

Κατά κανόνα σε τέτοια προβλήματα ευθύνεται το firmware του SSD κάποιες φορές και το Bios της μητρικής,κάνε μια βόλτα από της σελίδες τους να δεις αν υπάρχει νέα έκδοση για αυτά τα δύο.

• Super Moderators
Δημοσ.

πέρνα το latest bios της μητρικής και το latest firmware του Agility 3 (2.22, βγήκε προχθές) και βλέπουμε μετά...

Δημοσ.

Ευχαριστω, απο οτι διαβασα ομως για να περασω bios στην SSD πρεπει να μην ειναι ο κεντρικος δισκος δηλαδη να μην εχει το λειτουργικο πανω. Σωστα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...