parsifal Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Μάλλον έχει γίνει παρανόηση: Το ImgBurn δεν είναι video converter. Το πρότεινα ως εναλλακτικό τρόπο εγγραφής ενός ISO image σε άδειο δισκάκι DVD , για να αποκλείσεις την περίπτωση ότι το ConvertXToDVD σου τα «χαλάει» στο τελευταίο στάδιο λειτουργίας του, δηλαδή στο «κάψιμο» του τελικού αποτελέσματος σε δισκάκι. Οπότε, βάζεις το ConvertXToDVD να σου κάνει τη μετατροπή όπως πάντα, ορίζεις ως τύπο εξόδου αρχείο εικόνας ISO image (από εκεί που του έλεγες να «κάψει» απευθείας σε δισκάκι) και όταν τελειώσει τη μετατροπή, «καις» το αρχείο ISO σε δισκάκι με τη βοήθεια του ImgBurn.
kjtzemis Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Μάλλον έχει γίνει παρανόηση: Το ImgBurn δεν είναι video converter. Το πρότεινα ως εναλλακτικό τρόπο εγγραφής ενός ISO image σε άδειο δισκάκι DVD , για να αποκλείσεις την περίπτωση ότι το ConvertXToDVD σου τα «χαλάει» στο τελευταίο στάδιο λειτουργίας του, δηλαδή στο «κάψιμο» του τελικού αποτελέσματος σε δισκάκι. Οπότε, βάζεις το ConvertXToDVD να σου κάνει τη μετατροπή όπως πάντα, ορίζεις ως τύπο εξόδου αρχείο εικόνας ISO image (από εκεί που του έλεγες να «κάψει» απευθείας σε δισκάκι) και όταν τελειώσει τη μετατροπή, «καις» το αρχείο ISO σε δισκάκι με τη βοήθεια του ImgBurn. ωραια θα το δοκιμασω και θα επανερθω.
kjtzemis Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 λοιπον το δοκιμασα να το κανω με τον τροπο που μου ειπες, οριστε μια φωτογραφια με το τι μου εβγαλε
parsifal Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Μάλλον έχεις θέμα ή με τη φουρνιά άγραφα δισκάκια που χρησιμοποιείς ή με το recorder σου (άρχισε να λέει το ποίημα)...
kjtzemis Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Μάλλον έχεις θέμα ή με τη φουρνιά άγραφα δισκάκια που χρησιμοποιείς ή με το recorder σου (άρχισε να λέει το ποίημα)... νομιζω το 2ο γιατι δεν ειναι και καινουριο ταχει φαει τα χρονακια του και με το παραπανω, σιγουρα 10 χρονια, τοχα στην ακρη απο ενα παλιο pc ενως ξαδερφου μου και μολις χαλασε το δικο μου μιας και δεν ειχα λεφτα βολευτηκα μαυτο.μολις βρω λεφτα θα παω για καινουριο γιατι δεν παλευετε αλλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα