Tsiringos Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Ψαχνω οτι λεει ο τιτλος. Προς το παρον εχω το ConvertXToDVD αλλα μου κανει νερα οταν γραφω την ταινια σε DVD.. οι υποτιτλοι ειναι καποιες φορες ασυγχρονιστοι (ενω στο PC δουλευουν κανονικα), κρασαρει το εργο ανα διαστηματα κλπ Καποιο αλλο ΚΑΛΟ που να κανει τη δουλεια του παραπανω? Ευχαριστω!
Tsiringos Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Free make Video Converter DvdFlickκαι ο οδηγός εδώ σε ευχαριστω φιλε θα τα δοκιμασω Free make Video Converter DvdFlickκαι ο οδηγός εδώ ποιο ειναι πιο καλο? να ρωτησω και κατι αλλο? για τα παραπανω προβληματα υπαρχει περιπτωση να φτενε οι δισκοι που χρησιμοποιω? (maxell DVD-R)
TheELF Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Για τους ασύγχρονους υπότιτλους λογικά θα είναι θέμα με λάθος ρύθμιση στα FPS,το ποιο συνηθισμένο είναι να έχεις πάρει αμερικάνικη ταινία στα 25καρέ/δεύτερο και την έχεις κάνει ευρωπαϊκή με 24κ/δ. Για τα κολλήματα,μπορεί αν τα έχει παίξει το player να θέλει καθάρισμα,να πρέπει να γράφεις σε ποιο αργή ταχύτητα,ή όπως λες απλά να μην τα «γουστάρει» τα συγκεκριμένα.
Tsiringos Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Κατα 85% φτεει οπως λες ο player. Δοκιμασα το ιδιο DVD και στο PS3 και παιζει κανονικα Ευχαριστω γιατι αλλιως δεν θα το σκεφτομουν!
kjtzemis Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Καλημερα, ειπα να ρωτησω σε αυτο εδω το τοπικ για να μην ανοιξω καινουριο μιας και εχω και εγω παρομοιο προβλημα. Λοιπον, το dvd player του ξαδερφου μου ειναι λιγο παλιο και δεν αναγνωριζει ταινιες avi,divx κλπ, αναγνωριζει μονο τους κανονικους τυπους (οπως τα αυθεντικα δισκακια των βιντεοκλαμπ) που ποιανουν 4.5gb.εχω το convert x ημουν πολυ ευχαριστημενος αλλα εχει καμια βδομαδα τωρα μου κανει κατι μλκιες, εκει που εχει μετατρεψει την ταινια και παει να την γραψει στο δισκακι μου βγαζει ενα ερρορ και δεν γραφετε (δεν το κανει σε ολες τις ταινιες). μολις το κλεινω επειδη ειναι η ταινια αποθυκευμενη στα εγγραφα (εχει γινει μετατροπη) παω να την γραψω απο το ashampoo11 (μηπως και ποιασει) αλλα και απο εκει μου βγαζει προβλημα. Και εμενα η ερωτηση μου ειναι, μηπως φταινε τα δισκακια που χρησημοποιω?ειναι κατι κινεζικα TAIYO YUDEN DVD-R. Αποτι θυμαμαι δεν ειχα ποτε προβλημα με το συγκεκριμενο προγραμα αλλα ουτε με τα δισκακια, τις τελευτεες 2 εβδομαδες που χρησημοποιω τα συγκεκριμενα μου το κανει. Υ.Γ.ειχα μετατρεψει μια ταινια, δεν μου την εγραψε στο dvd ουτε απο το convert x αλλα ουτε απο το ashampoo11, την περασα στο φλασακι μου και πηγα στον ξαδερφο μηπως και τα καταφερω εκει, αυτος ειχε το Nero 9 και την εγραψε κανονικα (με τα ιδια δισκακια).
TheELF Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Και δεν σου πήγε το μυαλό ότι τα έχει φτύσει το dvd εγγραφής σου; Δοκίμασες να γράψεις κάτι εντελώς άσχετο(κάποιο αρχείο άλλο);;
kjtzemis Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Και δεν σου πήγε το μυαλό ότι τα έχει φτύσει το dvd εγγραφής σου; Δοκίμασες να γράψεις κάτι εντελώς άσχετο(κάποιο αρχείο άλλο);; το σκεφτηκα μιας και ειναι παλιο το drive αλλα οχι δεν νομιζω ναναι αυτο. μολις τωρα εγραψα 5 cd με τραγουδια με το ashampoo11 και δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα.
TheELF Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Άλλη η κεφαλή του cd και άλλου του dvd, δοκίμασε να γράψεις ένα dvd με δεδομένα να δούμε.
kjtzemis Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Άλλη η κεφαλή του cd και άλλου του dvd, δοκίμασε να γράψεις ένα dvd με δεδομένα να δούμε. οταν λες με δεδομενα τι εννοεις? να παω απο το ashampoo και να πατησω διμηουργια CD/DVD/Blue ray και απλα να πεταξω την ταινια και τους υποτιτλους?για να δω αν θα γραφτει? γτ απο το converte x μου εκανε καποιες εγγραφες αλλα οχι ολες τις ταινιες οπως ειπα.
parsifal Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Βάλε το ConvertXToDVD να σου παράγει την ταινία σε μορφή αρχείου ISO image (αντί να τη γράψει κατευθείαν σε DVD) και «κάψε» σε δεύτερο χρόνο το ISO σε άδειο DVD με κάποιο άλλο πρόγραμμα. Αφού έχεις το Ashampoo, δοκίμασε αυτό αλλά προτείνω να δοκιμάσεις και το ImgBurn.
kjtzemis Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Βάλε το ConvertXToDVD να σου παράγει την ταινία σε μορφή αρχείου ISO image (αντί να τη γράψει κατευθείαν σε DVD) και «κάψε» σε δεύτερο χρόνο το ISO σε άδειο DVD με κάποιο άλλο πρόγραμμα. Αφού έχεις το Ashampoo, δοκίμασε αυτό αλλά προτείνω να δοκιμάσεις και το ImgBurn. θα το δοκιμασω και μετα 2 αλλα με το ashampoo οταν τοκανα αυτο μου πεταγε το dvd εξω.
parsifal Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Στο πέταγε έτσι απλά; Ούτε ένα ενημερωτικό μήνυμα/μήνυμα σφάλματος...;
kjtzemis Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Στο πέταγε έτσι απλά; Ούτε ένα ενημερωτικό μήνυμα/μήνυμα σφάλματος...; μου εβγαζε ενα σφαλμα δεν θυμαμαι ακριβως τι. μολις βαλω να γραψω ενα dvd θα σου πω ακριβως τι μου πεταει και το Converte x αλλα και στο ashampoo.
kjtzemis Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Μολις εβαλα το προγραμμα που μου ειπες ImgBurn αλλα για να μην κανω καμια πατατα και χαλασω τζαμπα dvd μπορεις να με βοηθησεις? Θελω να ποιασω μια ταινια που την εχω στο pc και να την μετατρεψω (πχ απο mkv) σε κανονικη ταινια για να την τρεχει κανονικα το dvd player (δλδ θα ποιανει γυρω στα 4.5Gb).Ποια απολες τις επιλογες πρεπει να πατησω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα