mchrisober Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Παιδια θελω να ρωτησω τα εξης: 1) Εχω ολη την μουσικη μου περασμενη σε εναν σκληρο δισκο εξωτερικο. Καποια κομματια εγιναν rip απο τα CDs μου ενω καποια αλλα κατεβαστηκαν απο το ιντερνετ. Εαν εγγραφω στην υπηρεσια πως θα περασω τα κομματια στο cloud και εαν θα μου αναγνωρισει ολα τα κομματια ριπαρισμενα και οχι. 2) Με το icloud τη παιζει? Δηλ αυτο που με ενδιαφερει κυριως ειναι το μειλ, διοτι εχω λογαριασμο gmail στο pc αλλα τα μειλ δεν εμφανιζονται στο ipad. Επισης φωτογραφιες τραβηγμενες απ το ipad δεν εμφανιζονται στο macbook μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Παιδια θελω να ρωτησω τα εξης: 1) Εχω ολη την μουσικη μου περασμενη σε εναν σκληρο δισκο εξωτερικο. Καποια κομματια εγιναν rip απο τα CDs μου ενω καποια αλλα κατεβαστηκαν απο το ιντερνετ. Εαν εγγραφω στην υπηρεσια πως θα περασω τα κομματια στο cloud και εαν θα μου αναγνωρισει ολα τα κομματια ριπαρισμενα και οχι. 2) Με το icloud τη παιζει? Δηλ αυτο που με ενδιαφερει κυριως ειναι το μειλ, διοτι εχω λογαριασμο gmail στο pc αλλα τα μειλ δεν εμφανιζονται στο ipad. Επισης φωτογραφιες τραβηγμενες απ το ipad δεν εμφανιζονται στο macbook μου. 1)Θα αναγνωρισει όσα έχουν τους τίτλους τους,δηλαδή ονομα τραγουδιού,καλιτεχνη,αλμπουμ κτλ. όσα δεν αναγνωρισει ή δεν τα έχει το itunes store θα τα κάνει upload. Δεν το νοιάζει αν είναι ripariσμένα...άλλωστε για αυτό πληρωσες. 2)Έχεις ρυθμίσει το gmai στο ipad?ρώτα κάποιον που εχει iphone και gmail είναι το ίδιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis5 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Παιδια θελω να ρωτησω τα εξης: 1) Εχω ολη την μουσικη μου περασμενη σε εναν σκληρο δισκο εξωτερικο. Καποια κομματια εγιναν rip απο τα CDs μου ενω καποια αλλα κατεβαστηκαν απο το ιντερνετ. Εαν εγγραφω στην υπηρεσια πως θα περασω τα κομματια στο cloud και εαν θα μου αναγνωρισει ολα τα κομματια ριπαρισμενα και οχι. 2) Με το icloud τη παιζει? Δηλ αυτο που με ενδιαφερει κυριως ειναι το μειλ' date=' διοτι εχω λογαριασμο gmail στο pc αλλα τα μειλ δεν εμφανιζονται στο ipad. Επισης φωτογραφιες τραβηγμενες απ το ipad δεν εμφανιζονται στο macbook μου.[/quote'] 2) έχεις ενεργοποιήσει το photo stream στο ios; Επίσης, έχεις snow leopard ή liοn; Νομίζω (διορθώσετε με) πως μόνο απο lion έχεις πρόσβαση στο iCloud Sent from my iPad using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mchrisober Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 ναι εχω lion και εχω ενεργοποιησει το photo stream. Λογικα δεν θα επρεπε να δω τις φωτο μου στο φακελο Photos στον Finder? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 ναι εχω lion και εχω ενεργοποιησει το photo stream. Λογικα δεν θα επρεπε να δω τις φωτο μου στο φακελο Photos στον Finder? έχεις ενεργοποιήσει το icloud από τα system preferences στο lion? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mchrisober Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 το εχω ενεργοποιησει ρε παιδια. Σε ποιον φακελο πρεπει να δω τις φωογραφιες μου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 το εχω ενεργοποιησει ρε παιδια. Σε ποιον φακελο πρεπει να δω τις φωογραφιες μου? Θα τις δεις στο iPhoto.Στην υπηρεσία photo stream. Sent from my iPad using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toxotis70 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 στο iphoto ή στο aperture της Apple. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα